hermes1516 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ωραίο, αλλά εμένα ο HDD με τα Xp είναι με γράμμα F: και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω!!!
Thanasis159 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Παιδια μια ερωτηση, με ποιο τροπο μπροω να στειλω mp3 στο Gmail? Νομίζω ότι το gmail αναγνωρίζει μόνο .rar ζιπάρισμα...Κάνε αυτό για καλό και για κακό...Μπορεί να κάνω λάθος.
dks_1979 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Όχι, δεν έχει κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε file type. Δέχεται και .zip και .rar και .mp3
hermes1516 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Γίνεται να χρησιμοποιησω αυτό εικονιδιο (συννημένο zip) που είναι πιο μεγάλο για τα vista!!!!
Soth Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει την χρηστική αξία του προγράμματος; Επειδή χρησιμοποιώ πάρα πολύ το g-mail με ενδιαφέρει να μάθω αν έχει κάτι παραπάνω από ένα απλό λινκ (που σου προσφέρει το gmail notifier ή το g-talk εκτός των άλλων.)
madsc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Με το παρακάτω πρώγραμμα που έφτιαξα, δημιουργείτε μια ωραία συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας για το GMAIL έτσι ώστε να το ανοίγετε από την επιφάνεια εργασίας. Το πλεονέκτημα είναι ότι έχω κάνει ένα καλαίσθητο εικονίδιο, πείτε μου την γνώμη σας. Θα κάνω και για το Hotmail & yahoo αργότερα. Έκανα και Uninstaller. Να το κάνετε πρώτα extract και μετά να τρέξετε το setup.bat αλλιώς δεν θα εμφανιστεί η συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας. http://rapidshare.com/files/41783830/GMAIL.rar βοηθητικά προγράμματα για τη δημιουργία του: Notepad frontpage HTML AUTORUN NIRCMD. FLASH CS3 FIREWORKS CS3 ICON EDIT 32 Michael92 θα χρειαστεί να διορθώσεις το path της συντόμευσης στο desktop από τα properties της για να μην πετάει το μύνημα λάθους. Στο Target => C:\GMAIL\E-MAIL.exe Στο Start in => C:\GMAIL\ Πέρα από την συντόμευση που την πατάς κ ανοίγει το gmail account σου στον browser σου, κάνει κάτι άλλο αυτό που έφτιαξες; /sc
Soth Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Έλα ντε... αυτό ρωτάω αλλά δεν μου απαντάει κανείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.