Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος σε TFT. Τι συμβαίνει;

orfeas2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα...έχω αγοράσει εδώ και 3 μήνες περίπου μια TFT PHILIPS 190S 19'' και έχω παρατηρήσει πως όταν είναι σε αναμονή κάνει έναν μικρό θόρυβο(κάτι σαν ήχο κυκλώματος). Ακόμα τον ίδιο θόρυβο τον κάνει σε ποιο μικρη ένταση οταν είναι κλειστή και συνδεδεμένη στο ρεύμα..όταν λειτουργει κανονικα δεν ακούγεται τίποτα.Τι μπορεί να συμβαίνει;:confused:

Δημοσ.

Το καλώδιο ρεύματος και σύνδεσης με την κάρτα γραφικών είναι καλά βαλμένα πάνω στην οθόνη? Εάν ναι....πήγαινε να στην αλλάξουνε:D

Δημοσ.

Εγώ έχω την 17'' 170 C Philips και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...Δεν ήξερα τι να πω...Πάντως κανά μήνα μετά σταμάτησε να το κάνει..Δεν ξέρω που να το αποδώσω αλλά μάλλον το ότι ήταν καινούρια ίσως έφταιγε.

Δημοσ.

το κάνει και σε μένα ....σε μια Nec 1970GX από την αρχή που την είχα πάρει (δυο χρόνια μέχρι σήμερα) και μάλιστα το ανακάλυψα τυχαία καθώς πρέπει να βάλω αφτί πολύ κοντά για να το ακούσω.

πάντως κανένα πρόβλημα δεν συνάντησα με το θέμα.

Δημοσ.

Τι λέτε να κάνω; Θα την αλλάζουν αν την πάω πίσω;πρόβλημα άλλο δεν μου έχει βγάλει...απλά φοβάμε μην το παρουσιάσει μετά την λείξη της εγγύησης της...υπάρχει περίπτωση να είναι φυσιολογικό;Οποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει...

Δημοσ.

παντο πισω και πες τους οτι κανει θορυβο!αμα αρχισουν να λενε βλακειες πες και οτι εχει την ιδια και ενας φιλος σου και αυτουνου δεν κανει θορυβο!!!the Greek way!!!

Δημοσ.

αμα σε πριξουν οι τεχνικοι, ζητα να δεις το διευθυντη τους...

θα στο αλλάξουν αμεσα..

οι τεχνικοι ειναι πρηχτες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

to opoio mou 8ymizei ena saltarisma pou efage mia lcd o8oni enos filou prin apo kati xronia.

Eixe ri3ei kata la8os ena potiri kafe akribws epanw ston e3arismo tis, alla par'ola auta den eskase. Tin anoi3e 3ana tin epomeni mera:

Synexise na douleuei i o8oni alla egine "peismatara". An kapoios plisiaze 1-2 metra apo tin o8oni arxize na bouizei dynata, kai an plisiazes to xeri konta stin o8oni mou elege oti ton xtypouse to reuma.

M'aresei pou mou ir8e na me rwtisei pws na tin ftia3ei. Tou'pa na tin kratisei gia kanena weird museum.

Δημοσ.

Ανάλογο θόρυβο κάνει και η TFT του Vaio που έχω όταν μειώνω την φωτεινότητα, και μάλιστα όσο μειώνεται η φωτεινότητα τόσο αυξάνεται η ένταση του ήχου (ο οποίος βέβαια δεν είναι και πολύ έντονος, αλλά ακούγεται όταν γύρω επικρατεί ησυχία).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...