dub Δημοσ. 11 Μαΐου 2002 Δημοσ. 11 Μαΐου 2002 εχει δοκιμάσει κάποιος απο σας να γράψει στο teac το 24χ τετοια δισκάκια. Εγώ δοκίμασα μέχρι 90αρια με απόλυτη επιτυχια
clairvoyant Δημοσ. 11 Μαΐου 2002 Δημοσ. 11 Μαΐου 2002 Δεν έχω δοκιμάσει, όμως πριν πάρω το συγκεκριμένο recorder το είχα ψάξει πολύ το θέμα και είχα διαβάσει πως -δυστυχώς- το teac μπορεί να γράψει μέχρι 89 λεπτά... εσύ έγραψες 90; Ίσως να φταίει η αναβάθμιση του firmware -άσχετα αν έκανες, όταν έκαναν το τεστ στο cdrinfo.com είχαν την 1η έκδοση firmware-. Αλήθεια, που μπορώ να βρώ (Πειραιά / Αθήνα) δισκάκια 90άρια;
dub Δημοσ. 11 Μαΐου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2002 για την ακριβεια εχω γράψει μέχρι 92 min! σε 90αρι χωρίς κανένα προβλημα. Εγώ τα βρήκα εδώ που ζω στη Λάρισα. το firmware μου είναι 1.0C. Δεν ξέρω αν είναι παληό η καινούργιο.
justmike Δημοσ. 11 Μαΐου 2002 Δημοσ. 11 Μαΐου 2002 να προειδοποιησω ομως οτι θα ηταν καλο να μη παιζετε και να λετε εγω εγραψα 90, εγω 92 σα τους ψαραδες και τους κηνυγους που κανουν κοντρες, γιατι τα 90αρια και τα 99αρια αμα δεν υποστηριζονται απο το recorder το χαλανε!! Οπως επισης το ιδιο κανουν και στα παλια cd player που δεν τα υποστηριζουν. προσωπικη εμπειρια. με ρεγουλα και προσοχη λοιπον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.