danaos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Καθώς βρίσκομαι στο στάδιο πειραματισμού με τα vista, παρατήρησα το εξής εξωφρενικό: ενώ κατεβάζω π.χ. με 80kbps ( σύνδεση 768 ) μέσα από XP, μέσα από Vista, κατεβαίνει ο ρυθμός στα 5 έως 10 kbps. Η αιτία; Ακόμα να το πιστέψω... Τα vista αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τον driver της κάρτας δικτύου μου (D-Link DFE κτλ) και να εγκαταστήσουν τον νέο driver της realtek. Αυτό ήταν... Μετά την "αναβάθμιση" τo downloading έγινε σαν το "νταουνλοντινγ" της διαφήμισης! Η λύση; Πήγα στον device manager και άλλαξα τον driver της realtek, βάζοντας αυτόν της microsoft! Όλα καλά πλέον...
michael92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Να ρωτήσω κτ; Τα Vista δηλαδή προσπάθησαν να κάνουν αναβάθμιση σε υλικό ενώ είχες άλλον οδηγό, πρέπει να διακόψεις τα automatic updates για άλλα προγράμματα εκτώς από το λειτουργικό. Μπορείς να το ρυθμίσεις απο το MS update.
Bspus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Παλι δεν εξηγειται λογικα. Οσο χαλια και να ειναι ο driver. Φανταζομαι εχεις συνδεση μεσω router. Δηλαδη η καρτα δικτυου δεν αντεχει τα λιγα kb που δρομολογει ο router σε αυτην? Δεν αμφισβητω φυσικα το φαινομενο που λες αλλα μου κανει πολλη εντυπωση
accipio Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Κι εγώ έχω παρατηρήσει μια απίστευτη και ανεξήγητη μείωση της ταχύτητας download στα Vista και δεν έχω βρει πού οφείλεται. Αυτό που λες με τους drivers της κάρτας δικτύου θα το ελέγξω να δω αν είναι ο αίτιος...
danaos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Το έλεγξες; Όσο κι αν φαίνεται εξωφρενικό, ισχύει. Ξανάβαλα drivers της realtek φτου κι απ΄ την αρχή, αργά τα βόδια μου αργά. Βάζω το driver της microsoft, φυσάει!!!
comfuzio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Oti eipa kai sto thread XP vs Vista: Bazete Vista manager. Aristera stin teleftaia kartela me ta networks dialegete " FIX TCP/IP max connections" h opws to leei (den eimai sto pc mou alla stis douleias). Kanete fix kai ena reboot. Auto itan olo. Ps Sorry gia ta greeklish
danaos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Επιμένω! lol Αν βάλεις το driver της microsoft το downloading φυσάει! Vista manager είχα βάλει εξαρχής...
accipio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ο ένοχος βρέθηκε... και ήταν όντως ο driver της Realtek. Επαναφέροντας τον προηγούμενο, η ταχύτητα download επανήλθε στο φυσιολογικό.
xaxa1982 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Και είπε το λειτουργικό στον χρήστη: "Βάλε τους drivers της μαμάς Microsoft γιατί δεν θα ξαναδείς Internet ούτε στην Δευτέρα Παρουσία." Και είπε ο χρήστης: "Μάλιστα αφεντικό!!!" Υ.Γ.: Φοβερό λειτουργικό, παίρνει αποφάσεις για το μέλλον του χρήστη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.