teo64x Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ...και πάνε να με τρελάνουν κι εμένα. Εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα. Μετά από μερικές ώρες αδράνειας (π.χ. όταν γυρίζω σπίτι μετά από 2-3 ώρες), βρίσκω τα Windows XP μου σε μία πολύ περίεργη κατάσταση. Ό,τι παράθυρο ήταν ανοιχτό (συνομιλίες στο MSN, explorer, κλπ) το βρίσκω κολλημένο και επικοινωνία με το δίκτυο καμία (ο Azureus δείχνει 0 upload και 0 download). Ακόμα χειρότερα, όταν ανοίγω ένα πρόγραμμα (π.χ. Opera), τα Windows μου λένε ότι δε μπορούν να βρουν το συγκεκριμένο στοιχείο. Τερματισμό ή επανεκκίνηση δε μπορώ να κάνω, γιατί όταν τα ζητάω το λειτουργικό με αγνοεί. Το μόνο που κάνω είναι reset και μετά όλα δουλεύουν. Τί να κάνω; Τα XP μου είναι αυθεντικά με SP2. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι ιδιαίτερο στον υπολογιστή μου τελευταία, πέρα από ένα μεγάλο VST (EW Quantum Leap Symphonic Orchestra, το οποίο μου γεμίζει τη RAM εντελώς και με το παραπάνω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, αλλά έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω και δε φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με το πρόβλημά μου) και μερικά παιχνίδια (Far Cry και Heroes of Might and Magic 5). Από υλικό, η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν προσθήκη ενός επιπλέον δίσκου (300 GB SATA Western Digital). Τι φταίει παιδιά;
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ti pc exeis? winxpsp2 32bit? updates klp? de fenete katholou kalh h katastash gia format se kovw ....dokimases na kathariseis registry,junk files, viruses/worms/adaware kai unistall ola ta axrhsta programmata? kana upopto service sto task manager? polles erwthseis
system Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Βάλε VistaΈλεος ρε φίλε. ti pc exeis? winxpsp2 32bit? updates klp? de fenete katholou kalh h katastash gia format se kovw :smile:....dokimases na kathariseis registry,junk files, viruses/worms/adaware kai unistall ola ta axrhsta programmata? kana upopto service sto task manager? Δοκίμασε αυτά που σου λέει ο tsakonas. Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις που έχει ψιλογαμηθεί το pc κάνε ένα format να ξανανιώσει. πέρα από ένα μεγάλο VST (EW Quantum Leap Symphonic OrchestraΤί ακριβώς κάνει το πρόγραμμα αυτό?
21century Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Κοίταξε το σκαναρισμα είναι μια πολύ καλή λυση όπως και η ανασυγκρ΄τοηση αλλα και η αφαίρεση περιττων προγραμματων. Κοιταξε εδώ ένα αρθρο φιλων μου για το λειτουργικό http://www.freegr.gr/freenuke/modules.php?name=News&file=article&sid=188 που μπορει να σε βοηθησει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.