Προς το περιεχόμενο

ipod χωρίς itunes

fractal87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Έχω ένα ipod 5ης γενιάς

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βάζω τραγούδια στο ipod χωρίς να χρησιμοποιώ το itunes. Ας πούμε με απλό drag and drop, όπως γίνεται σε άλλα mp3 players.

Ευχαριστώ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο που μπορω να κατεβασω το νεο firmware update για το νανο;

Στο apple βρισκω μονο την επιλογη να κατεβασω το itunes, δε το θελω λεμε :?

Δημοσ.
perna rockbox kai eisai kirile :)

Έεεεεεεεεεεεεεεεετσι!! Από τη στιγμή που πέρασα rockbox στο iPod Μου, δεν ξανασχολήθηκα με iTunes! Έχει πέσει γερό modding στο δικό μου ;).

Άσε που κάθε μέρα βγαίνουν νέα nightlies και το εγκαθιστάς με ένα drag-drop! Το να φορτώσεις θέματα είναι της πλάκας επίσης. Γενικά ζήτω το rockbox!

Καλά δεν είναι τόσο καλό όσο το της apple, αλλά προκειμένου να περιμένω να κάνει syc και βλακείες, το προτιμώ. ;)

Δημοσ.
Ε, βάλε ρε συ το iTunes κάνε το firmware upgrade και μετά μην το χρησιμοποιείς.

Καλα, αυτο θα κανω στην τελικη, απλα θυμαμαι παλια με το τιμημενο ipod mini κατεβαζα τα updates σαν ξεχωριστες εφαρμογες. Τεσπα.:|

Δημοσ.

Ποιο nano πήρες btw?

Δεν είναι πολύ γαμάτη η αίσθηση του παγωμένου αλουμινίου στο χέρι σου;

Το sleek κορμί με τις όλο υποσχέσεις καμπύλες;

Ουφ παρασύρθηκα, κάτσε να ξαναβάλω τα ρούχα μου γιατί είμαι στο γραφείο.

Δημοσ.

Εχω κανει κρατηση για το 8αρι... Black ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ (και να μην ηταν το μοναδικο χρωμα που το βγαζουν).

Να χαρεις μη με φτιαχνεις, εχω να περασω 6 ωρες παραγωγικες και 23 λεπτα μεχρι να φυγω να παω να το παρω. :?

Δημοσ.

Ποστάρω 2 εικονίτσες του rockbox μου εν δράσει:

rockbox1ou7.th.jpg

rockbox2pr4.th.jpg

για να δει ο κόσμος ;)

και επίσης για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω στο firmware της apple...

th_71290_newMenu_122_455lo.JPG

th_71291_playing_122_876lo.JPG

Δημοσ.

Ρε συ djapal θα σου ήταν κόπος κάποια στιγμή να έκανες ένα ξεχωριστό thread για το rockbox και να μας έλεγες περισσότερα πράγματα;

Το ξέρω από παλιά σαν project, αλλά ποτέ δεν έκανα το εγχείρημα επειδή το gui της μαμάς apple το βρίσκω πολύ πετυχημένο. Αλλά μερικές φορές με ψήνουν οι έξτρα δυνατότητες του rockbox.

Freakster, πραγματικά θα το χαρείς το nano. Είναι από τα λίγα gadgets που πραγματικά έχουν κάνει την απόσβεσή τους, μιας και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα για ώρες. Και είναι πάντα γαμάτο το συναίσθημα να γουστάρεις να αγγίζεις τα gadgets σου, να να είναι η πρώτη φορά :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...