Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή από forum

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι νόμοι του εκάστοτε κράτους έδρας του forum. Τι απορία ήταν αυτή;

Μήπως εννοείς κανονισμούς εντός του forum; Αυτοί είναι διαφορετικοί ανάλογα τις προθέσεις των ιδιοκτητών του.

Οχι, όχι, αυτό ακριβώς εννοούσα.Αν υπάρχει δλδ ειδική νομοθετική ρύθμιση για τα fora, εντός του συγκεκριμένου κράτους.

Αν πχ ένας κανονισμός ελληνικού φόρουμ εισάγει αδικαιολόγητες διακρίσεις μεταξύ των μελών του, είναι συμβατός ή όχι με το ελληνικό Σύνταγμα?Η μήπως βρίσκεται στο απυρόβλητο και η Ομάδα Διαχείρισης μπορεί να αποφασίζει όπως θέλει?

@katerina_a_86, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με την τροπή που έδωσα στο τόπικ.:-)

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@katerina_a_86, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με την τροπή που έδωσα στο τόπικ.:-)

Όχι εκφράσου ελεύθερα,εξάλλου είχε παρεκτραπεί ήδη το θέμα.

Δεν νομίζω πάντως η νομοθεσία να έχει εισβάλλει μέχρι τους κανόνες μια διαδικτυακής κοινότητας.

Ένας ιδιωτικός ιστότοπος είναι στην ουσία που συμμετέχει όποιος θέλει.

Δημοσ.

Είμαι χρόνια admin σε πολλά sites και μπορώ να σου πώ με σιγουριά αφού έχω γράψει ουκ ολίγες φορές και εγώ κανονισμούς οτι δεν υπάρχουν νομοθετικές ρυθμισεις τέτοιου είδους στα forum.

Πορνογραφία , εκβιασμοί,απειλή ανθρώπινης ζωής κλπ διώκοντα μετά απο άδεια εισαγγελέα αλλα όχι μικροπράγματα σαν αυτά (ban κλπ).

Απλά πόσταρε το όνομα του forum να το δυσφημίσεις και μετά μην ξαναποστάρεις εκεί ποτέ.

Δημοσ.
Όχι εκφράσου ελεύθερα,εξάλλου είχε παρεκτραπεί ήδη το θέμα.

Δεν νομίζω πάντως η νομοθεσία να έχει εισβάλλει μέχρι τους κανόνες μια διαδικτυακής κοινότητας.

Ένας ιδιωτικός ιστότοπος είναι στην ουσία που συμμετέχει όποιος θέλει.

τελικα εισαι κατερινα η κατερινος??:-D:lol:B)

Δημοσ.
Είμαι χρόνια admin σε πολλά sites και μπορώ να σου πώ με σιγουριά αφού έχω γράψει ουκ ολίγες φορές και εγώ κανονισμούς οτι δεν υπάρχουν νομοθετικές ρυθμισεις τέτοιου είδους στα forum.

Πορνογραφία , εκβιασμοί,απειλή ανθρώπινης ζωής κλπ διώκοντα μετά απο άδεια εισαγγελέα αλλα όχι μικροπράγματα σαν αυτά (ban κλπ).

Απλά πόσταρε το όνομα του forum να το δυσφημίσεις και μετά μην ξαναποστάρεις εκεί ποτέ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

:-)

Δημοσ.

Και μετά θα εχει πλακα να είναι Forum που είσαι admin:p

Δημοσ.

Πάντως το φαινόμενο της υπερ-εξουσίας των mods παρατηρώ ότι γίνεται ολοένα και πιο έντονο.

Ακόμα και σε τοπ Ελληνικά forum δεν έχουν πρόβλημα να σε ξεφτυλίσουν και να περιμένουν να τους πεις και ευχαριστώ. Ειδικά σε αυτά που ο admin δεν ασχολείται με τους χρήστες και έχει αφήσει τους super mods να έχουν αναλάβει το ρόλο του νταβ.

(δεν μιλάω για το παρών)

Δημοσ.
Πάντως το φαινόμενο της υπερ-εξουσίας των mods παρατηρώ ότι γίνεται ολοένα και πιο έντονο.

Ακόμα και σε τοπ Ελληνικά forum δεν έχουν πρόβλημα να σε ξεφτυλίσουν και να περιμένουν να τους πεις και ευχαριστώ. Ειδικά σε αυτά που ο admin δεν ασχολείται με τους χρήστες και έχει αφήσει τους super mods να έχουν αναλάβει το ρόλο του νταβ.

(δεν μιλάω για το παρών)

Δυστυχώς ναι.

Εθνικιστικό σχόλιο: Δώσε εξουσία στον Ελληνα...:-(:-(:-(

Δημοσ.

Το αν είναι άντρας ή γυναίκα, το τι ηλικία έχει, και σε πιο forum ήταν, δεν αφορά κανέναν! Εδώ δεν είμαστε για να ρωτάμε και να σχολιάζουμε τα προσωπικά στοιχεία του άλλου, αλλά για να τον βοηθούμε, όταν χρειάζεται βοήθεια! Ορισμένοι, έχετε βγει εκτός θέματος και ρωτάτε πράγματα για τα οποία δεν είναι αναγκαίο να μάθετε!

Δημοσ.

Τέτοιες ερωτήσεις, αποσκοπούν μόνο στο να ικανοποιήσουν την περιέργειά σας και όχι να μάθετε κάτι από αυτές! Εξάλλου, τα ερωτήματά σας θα μείνουν αναπάντητα, καθώς πολύ σωστά πράττει η/ο katerina_a_86, και δεν απαντάει σε κανένα από αυτά και δεν ασχολείται πλέον με το θέμα που δημιούργησε, γιατί δεν έχει αξία να ασχολείται κάποιος με ένα θέμα όπου μερικοί αντί να τον βοηθούν, ρωτούν και σχολιάζουν, σχετικά με την ταυτότητά του! Εφόσον, δεν θέλει να πει τίποτα περισσότερο από αυτά που είπε, πρέπει να το σεβασθείτε και όχι να επιμένετε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...