system Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Κοίτα να δεις, αντιπαράθεση μαζί μου δεν βλέπω για πιο λόγο να υπάρχει. Απλώς σου είπα τη γνώμη μου. Δηλαδή αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι και αγόρι να είναι εσένα τί σε πειράζει? Πρέπει να το πεις εδώ μέσα οπωσδήποτε? Δεν κάνει κάτι κακό απορίες έχει.Και οι άλλοι απαντούν.Και στην περίπτωση δηλαδή που κάνεις λάθος τί θα πεις? Για αυτούς τους 2 λόγους απλώς δεν μου άρεσε ο τρόπος που μίλησες. Φιλικά πάντα...δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση... Επίσης συνεχίζω να μην βλέπω γιατί είναι τόσο απειροελάχιστη η πιθανότητα να είναι κορίτσι. Τα επιχειρήματά σου δεν με πείθουν
Dark_Sage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 den exeis adiko... osa lew den einai stadar sigoura! apla einai proswpiki apopsi! anyway as perimenoume apantisi gia na doume ti egine!
JohnnyB Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Πάντως η Κατερίνα ή ο Κατερίνος είναι μεγάλη/ος hacker. Τα δύο topics pου έχει ανοίξει στο insomnia είναι το πρώτο για να σπάσει κωδικό email account και το δεύτερο για να παρακάμψει τους κανόνες ενός forum. Κακώς βοηθάτε κι όλας για να μην πω να κλειδώσει το topic.
myle Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Όντως, μπορούν να κάνουν ban ολόκληρο range of ip. Δοκίμασε να μπεις με proxy.
dealer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Πάντως η Κατερίνα ή ο Κατερίνος είναι μεγάλη/ος hacker. Τα δύο topics pου έχει ανοίξει στο insomnia είναι το πρώτο για να σπάσει κωδικό email account και το δεύτερο για να παρακάμψει τους κανόνες ενός forum. Κακώς βοηθάτε κι όλας για να μην πω να κλειδώσει το topic. αμα ήταν hackeras/rou, θα τα είχε κάνει ήδη χωρίς πολλά πολλά! Σιγά μην άνοιγε τόπικ εδώ!
PETROS13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αμα ήταν hackeras/rou, θα τα είχε κάνει ήδη χωρίς πολλά πολλά! Σιγά μην άνοιγε τόπικ εδώ! σωστό ! ! ! !
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 γυναίκα και σε κόντρα με αδμιν? θεός φυλάξει! έχετε πλάκα μερικοί ... και έχετε μείνει και λίγο πίσω ... και για να σας πω και κάτι άλλο, επειδή ακριβώς μερικές δεν έχουμε άνεση με την τεχνολογία για να χακεύουμε και να παραβιάζουμε διάφορα, το πάμε πιο πολύ με επιχειρήματα και σπάσιμο νεύρων με άλλους τρόπους ... και ο αδμιν θέλει το γερμανό του)
scullyist Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 γυναίκα και σε κόντρα με αδμιν? θεός φυλάξει!έχετε πλάκα μερικοί ... και έχετε μείνει και λίγο πίσω ... πέστα ρε Φραντσέσκα και είδα κόκκινο και πρέπει να πω ότι συμφωνώ με τον JohnnyB, δεν εκτιμώ ιδιαίτερα την πρόθεση να σπάσει κάποιος email account. Aυτό το δείγμα μου δίνει το δικαίωμα να αναρωτιέμαι για την συμπεριφορά και κατά πόσο άδικο ήταν το ban. Anyway..
kazanas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 τσουπα,δε δημοσιευεις και το ονομα του forum??? Den mas eipe akoma pou omws..
JohnnyB Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 αμα ήταν hackeras/rou, θα τα είχε κάνει ήδη χωρίς πολλά πολλά! Σιγά μην άνοιγε τόπικ εδώ! Το post μου είχε ειρωνικό τόνο. Προφανώς δεν ακούστηκε όπως το εννοούσα.
dealer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Α τότε σορυ.Οντως δεν χρησιμοποίησες σωστά τα σημεία στίξης. Με όλες τις τελείες δεν μου πέρασες κάποια ειρωνία
ssstratos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Πες μου το Forum και θα δω τι μπορώ να κάνω!
S2Katana Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μια ερώτηση για τους γνωρίζοντες, εντός τόπικ νομίζω. Εφαρμόζεται κάποιο σύνολο νομικών διατάξεων στα απανταχού fora?
PeiramatoZwo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Οι νόμοι του εκάστοτε κράτους έδρας του forum. Τι απορία ήταν αυτή; Μήπως εννοείς κανονισμούς εντός του forum; Αυτοί είναι διαφορετικοί ανάλογα τις προθέσεις των ιδιοκτητών του.
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Πες μου το Forum και θα δω τι μπορώ να κάνω! Καλα που το ξέθαψες το thread,άργησες έναν χρόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.