Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή από forum

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, αντιπαράθεση μαζί μου δεν βλέπω για πιο λόγο να υπάρχει. Απλώς σου είπα τη γνώμη μου. Δηλαδή αυτό που ήθελα να σου πω είναι ότι και αγόρι να είναι εσένα τί σε πειράζει? Πρέπει να το πεις εδώ μέσα οπωσδήποτε? Δεν κάνει κάτι κακό απορίες έχει.Και οι άλλοι απαντούν.Και στην περίπτωση δηλαδή που κάνεις λάθος τί θα πεις? Για αυτούς τους 2 λόγους απλώς δεν μου άρεσε ο τρόπος που μίλησες. Φιλικά πάντα...δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση...

Επίσης συνεχίζω να μην βλέπω γιατί είναι τόσο απειροελάχιστη η πιθανότητα να είναι κορίτσι. Τα επιχειρήματά σου δεν με πείθουν

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως η Κατερίνα ή ο Κατερίνος είναι μεγάλη/ος hacker. Τα δύο topics pου έχει ανοίξει στο insomnia είναι το πρώτο για να σπάσει κωδικό email account και το δεύτερο για να παρακάμψει τους κανόνες ενός forum. Κακώς βοηθάτε κι όλας για να μην πω να κλειδώσει το topic.

Δημοσ.
Πάντως η Κατερίνα ή ο Κατερίνος είναι μεγάλη/ος hacker. Τα δύο topics pου έχει ανοίξει στο insomnia είναι το πρώτο για να σπάσει κωδικό email account και το δεύτερο για να παρακάμψει τους κανόνες ενός forum. Κακώς βοηθάτε κι όλας για να μην πω να κλειδώσει το topic.

αμα ήταν hackeras/rou, θα τα είχε κάνει ήδη χωρίς πολλά πολλά!

Σιγά μην άνοιγε τόπικ εδώ! :-D

Δημοσ.

γυναίκα και σε κόντρα με αδμιν? θεός φυλάξει!

έχετε πλάκα μερικοί ... και έχετε μείνει και λίγο πίσω ... και για να σας πω και κάτι άλλο, επειδή ακριβώς μερικές δεν έχουμε άνεση με την τεχνολογία για να χακεύουμε και να παραβιάζουμε διάφορα, το πάμε πιο πολύ με επιχειρήματα και σπάσιμο νεύρων με άλλους τρόπους ...

και ο αδμιν θέλει το γερμανό του)

Δημοσ.
γυναίκα και σε κόντρα με αδμιν? θεός φυλάξει!

έχετε πλάκα μερικοί ... και έχετε μείνει και λίγο πίσω ...

πέστα ρε Φραντσέσκα και είδα κόκκινο

και πρέπει να πω ότι συμφωνώ με τον JohnnyB, δεν εκτιμώ ιδιαίτερα την πρόθεση να σπάσει κάποιος email account. Aυτό το δείγμα μου δίνει το δικαίωμα να αναρωτιέμαι για την συμπεριφορά και κατά πόσο άδικο ήταν το ban. Anyway..

Δημοσ.
αμα ήταν hackeras/rou, θα τα είχε κάνει ήδη χωρίς πολλά πολλά!

Σιγά μην άνοιγε τόπικ εδώ! :-D

Το post μου είχε ειρωνικό τόνο. Προφανώς δεν ακούστηκε όπως το εννοούσα.

Δημοσ.

Α τότε σορυ.Οντως δεν χρησιμοποίησες σωστά τα σημεία στίξης. :P Με όλες τις τελείες δεν μου πέρασες κάποια ειρωνία

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση για τους γνωρίζοντες, εντός τόπικ νομίζω.

Εφαρμόζεται κάποιο σύνολο νομικών διατάξεων στα απανταχού fora?

Δημοσ.

Οι νόμοι του εκάστοτε κράτους έδρας του forum. Τι απορία ήταν αυτή;

Μήπως εννοείς κανονισμούς εντός του forum; Αυτοί είναι διαφορετικοί ανάλογα τις προθέσεις των ιδιοκτητών του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...