Προς το περιεχόμενο

Ο μεγαλύτερος spammer ειναι το CNN!Μην γραφτειτε ΠΟΤΕ στο newsletter του

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφορουμιτες.Δεν συνηθιζω να ανοιγω τετοια θεματα,αλλα η περιπετεια μου το δικαιολογει.πριν περιπου 6 μηνες γραφτηκα συνδρομητης στο newsletter του CNN.Το CNN εχει πολλους τροπους να σε ενημερωνει (alerts οπως τα ονομαζει)Μπορεις λοιπον να φτιαξεις custom alerts για καποιο θεμα και να ενημερωνεσαι οταν υποαρχουν εξελιξεις γυρω απ'αυτο.Τοτε,εφτιαξα ενα custom alert με το Ιρακ καθως και 2-3 αλλα.Βομδαρδιζομαι λοιπον καθημερινα με 4-5 εως και δεκα mails τα μισα απ'τα οποια λενε βλακειες,οχι ειδησεις.Τελος παντων,πηγα στο control panel μου και απενεργοποιησα τα newsletter.ΟΛΑ,και τα custom alerts.

το θεμα ειναι οτι οσες φορες κι αν τα εχω κοιταξει/πειραξει/απενεργοποιησει,τα mails ερχονται κανονικα...εχει καταντησει παρα πολυ κουραστικο και δεν ξερω τι να κανω.μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση αυτο το οποιο συμβαινει.Δεν μπορω να γλιτωσω με τιποτα!Ειμαι 99,99% σιγουρος οτι δεν εχω κανει καποια πατατα,αν καποιος ομως εχει καμμια ιδεα,ευχαριστως να την δοκιμασω.

Ενα μονο σας λεω:ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Πράγματι μερικά site έχουν πολύ ενοχλητικό newsletter και η μόνη χρησιμότητα πλέον είναι αυτή. :)

God bless RSS!

Δημοσ.
Υπάρχει και η υπηρεσία "mark as spam" η κάτι παρόμοιο.Σχεδόν όλα οι email providers έχουν τέτοια δυνατότητα.

πηγαινουν κατευθειαν στο σπαμ folder.το θεμα δεν ειναι η καταστολη,αλλα η προληψη

Δημοσ.

Φιλε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση!!! εδω στην δουλεια μου , εχουν γραφτει καποιοι και πραγματικα τους εχουν πεθανει στα spam!!!!

Δημοσ.

Αφου το ηξερες, δεν ρωταγες? Οι Αμερικανοι ειναι οι μεγλαυτεροι σπαμερς..εξαλλου μπορεις να διαγραψεις το μειλ σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...