Bakxos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 παιδια ξερετε αν εχει καποιος εδω στην ελλαδα βασεις τις thermaltake? οι αντιπροσωπεια μου λεει οτι εμεις δεν φερνουμε αλλα θα τη βρεις σε καταστηματα τους ειπα να μου πουν σε ποια και μου λενε δεν ξερουνε. μηπως κανεις ξερει τπτ?
takos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 zalman afti einai mia lisi... egw egw bali 4 karoulia apo dvd gia na tin idia doulia. tsamba lisi.
wizzyman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 kai go autin protino einai arketa kali kai exei riksi tin thermokrasia sto laptop mou giro stous 5 vathmous parakato... egw egw bali 4 karoulia apo dvd gia na tin idia doulia den katalava ti einai auto pou exeis kanei????
21century Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Σε γενικες γραμμες κανουν πολυ καλα την δουλεια του φιλε μου αρκει να τις τοποθετησεις σωστα...
Kagkouros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Αυτό το προϊών της Zalman το έχω και εγώ και όντος είναι πολύ καλό αλλά την καλύτερη απόδοση την προσφέρει σε λάπτοπ που έχουν τουλάχιστον 2 ανεμιστήρες στο κάτω μέρος να ρουφάνε αέρα
stefanos_79 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Καμια προταση για 17αρι φορητο?Δεν βρισκω με τίποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.