Προς το περιεχόμενο

Δεν κάνει rollback απο το media player 11...-Θέλω να κάνω τον αγγλικό->ελληνικό

i_lie_us

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά... (Βασικά 1ο θεμα μου είναι κιόλας και σόρρυ αν δεν πάει καλά κάτι) Διάβασα στο forum πως θα κάνουμε rollback στον παλιό media player αλλά εγώ δεν μπορω να το κανω!!!!

Λοιπον... αρχικά παω control panel>add or remove programs για να απεγκαταστήσω τo wmp11... κλασσικα 2 φορες με ρωταει αν είμαι σιγουρος και (λεω ναι!)και στο τέλος λεει "rollback complete"... μετά αν δεν κάνω λαθος πρεπει να κανω restart και ύστερα να βγαλω το windows media format runtime 11 σωστα? (απο οτι θυμάμαι τουλάχιστον!) παω κανονικά να το κάνω remove και λέει δείτε: (κάλυψα τη λέξη "παράθυρα" γιατι δεν ξέρω αν θα υπήρχε πρόβλημα..)

tralala3vf7.jpg

Τη βοήθεια σας αν μπορείτε γιατι μου έχει σπάσει τα νεύρα λιγο..:evil::mad:...

**Σημείωση μήπως μπορείτε να βοηθήσετε εναλλακτικα**:Δεν θέλω να πάω πίσω στον 10 απλά θέλω να τον κάνω απο αγγλικό, ελληνικό και στο αποτυχημένο install του ελληνικού αυτο μου έλεγε να κάνω στο site της "μικροαπαλης"...

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Με επιφύλαξη θα πω ναι γιατι στην επικύρωση που κανει στο install δεν είχε προβλημα...

Επίσης το pc μου είχε πρόβλημα και το πήγα και του έκαναν format και όταν το πήρα πισω είχε το media player 11 τον αγγλικο που έχω τωρα...

Πιστεύω για να "βγήκε καθαρο" στην επικύρωση που έκανα οταν προσπαθούσα να βάλω τον ελληνικό media player θα είναι γνήσια.

Λοιπον τι λές?!

Δημοσ.
Δοκιμασες φιλε μου την Επαναφορα Συστηματος για να εχουμε καλο ρωτημα?

Τώρα να σου πω οτι δεν ξέρω τι είναι η επαναφορά συστήματος....:):oops::)

Αν μπορείς εξήγησε μου τι είναι ή πες στα αγγλικα πως λέγεται μήπως το ξέρω έτσι! (τετοια windows έχω) μήπως καταλάβω τι είναι!!!!

Δημοσ.

start > accessories > system tools > system restore

επαναφέρει τον υπολογιστή σε ένα σημείο πρίν την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος. βρες την εγκατάσταση του media player και κάνε restore.

Δημοσ.

ΟΚ... Βρήκα την εγκατάσταση,την έκανα,απέτυχε(κλασσικά...) και μετά έκανα system restore με restore point το πιο προσφατο που μου έδειχνε... σωστά????

Αν ναι τώρα τι κάνω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...