Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με laptop..

shkreliand

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά..

Έκανα format σε ένα laptop κολλητού μου αλλά δεν έχει το cd με τους drivers, έβαλα τα XP SP2 των γραφικών τα βρήκα και τα έβαλα άλλα της κάρτα ήχου τίποτα.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να βρω για Toshiba Setellite A100-011.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά..

Δημοσ.

Λοιπον παιδια παλι δεν μπορω να το βρω/ να βγαλω ακρη.

Το μοντ. ειναι Toshiba Satellite A100-011 PSAARE-04800VGA και Serial N: 27773719G

Plzz Help

Δημοσ.

Φιλε Αρκα (οραιο nick) πρωτα απο ολα σευχαρηστω αυτοι πρεπει να ειναι οι drivers αλλα δεν ξερω γιατι μου λεει οτι δεν εγηνε σωστα οι εγκατασταση η κατι τετοιο το προσπαθησα 3 φορες και λεω μηπος χριαζετε και τους drivers της mobo..?

Δημοσ.

Οραια αλλα δεν γινετε λογο οτι το εκανα ξερω αλλα τηποτα τωρα τι πρεπει να κανω.

Κοιτα οταν πηρα το λαπτοπ απο πλαισιο μου το δοσανε σε κουτι κανονηκο αλλα δεν πηρα cd με drivers κτλ...

Δημοσ.

Οντως στην σελιδα του κατασκευαστη εκτος απο το μοντελο βαζει και τα αρχικα του προιοντος -τον κωδικο μετα το Α110-905 Π.χ.- και σου εμφανιζει τους 'οδηγους' οι οποιοι υπαρχουν για καθε λειτουργικο συστημα...

Δημοσ.

το λαπτοπ μεσα ειχε ενα προγραμμα που καιει αυτοματα σε δισκακι (δικο σου) ολο το λειτουργικο μαζι με οδηγους και υπολοιπα προγραμματα

προφανως πριν κανετε φορματ, δεν κανατε backup

μιλα με τοσιμπα, μπας και αναλαβουν αυτη με καποια χρεωση να σας δωσουν ενα δισκακι με το λειτουργικο κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...