Filos19 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Έχετε δει το "Σε βλέπω" 1 ? Το είδα πρόσφατα αλλά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το dvd στο τελευταίο 10λεπτο και δεν μπόρεσα να δω την συνέχεια.Κρίιμαααα.... Όποιος το έχει δει ας μου πει plz τι πέχτηκε στο τέλος.Είναι στη φάση που ο μάγκας στο κελί έκοψε το πόδι του για να βγει, πήρε το όπλο και σκότωσε τον συγκάτοικο του αλλά δεν ήταν αναγκαίο γιάτι η γυναίκα του και η κόρη του την είχαν γλιτώσει από τον παρανοικό. Απο κει και μετά δεν έμαθα τι έγινε.Ο παρανοικός πιάστηκε, σκοτώθηκε..? Ευχαριστώ
sheik Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ο παρανοικος που λες δεν ηταν ο δολοφονος.Ηταν μερος κι αυτος ενος ευρυτερου "παιχνιδιου" στημενου απο τον Jigsaw.Ο υπευθυνος για ολα αυτα ηταν....κρατησου απο καπου....το πτωμα που ηταν μεσα στο δωματιο με τους αλλους 2 κλεισμενους εκει μεσα.Στο τελος σηκωνεται και κλεινει την πορτα. Μολις σου χαλασα παντως ενα απο τα καλυτερα και ανατρεπτικοτερα κατα τη γνωμη μου φιναλε που εχω δει σε ταινια
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=91394
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.