nikp52 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ντροπη στην οτενετ -------------------------------------------------------------------------------- εχω συνδεση 2μβ στην οτε νετ αλα εδω και 10 μερες εινε μονο 50-80 κιλμβ.εινε ντροπη τους να τους πληρωνεις 2 μβ και να σου προσφερουν τιποτε.ειμε στις παγασες στον βολο.το κεντρο του οτε ειναι απο το σπιτι μου 100 μετρα.ειμε πολυ προβληματισμενος εαν πρεπει να εγαταληψω την οτενετ,αλα και που να παω?
system Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ντροπη στην οτενετ -------------------------------------------------------------------------------- εχω συνδεση 2μβ στην οτε νετ αλα εδω και 10 μερες εινε μονο 50-80 κιλμβ.εινε ντροπη τους να τους πληρωνεις 2 μβ και να σου προσφερουν τιποτε.ειμε στις παγασες στον βολο.το κεντρο του οτε ειναι απο το σπιτι μου 100 μετρα.ειμε πολυ προβληματισμενος εαν πρεπει να εγαταληψω την οτενετ,αλα και που να παω? Να πας forthnet.
system Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=201589
Thanasis159 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Τι εννοείς 50-80 kb ? Με τόσο κατεβάζεις από torrent ή από ftp? Την είδα και την forthnet...Έβαλα ο αδερφός μου τα 24 mb και πιάνει τα 9...Έλεγξε τις καλωδιώσεις, πάρτους και ένα τηλ και δοκίμασε και με κανα άλλο router...
system Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Την είδα και την forthnet...Έβαλα ο αδερφός μου τα 24 mb και πιάνει τα 9.. Ε ναι κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά είναι 9 mb. Εξαρτάται και σε ποια περιοχή είσαι πάντως
Thanasis159 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Σίγουρα είναι καλύτερα απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι ταχύτητες για όλες τις εταιρίες είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ...
cordobros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 εγω παιδια με την αναβαθμιση κατεβαζω με 2,2ΜΒ/s. παραδειγμα εχω στο blog μου,με το ξεκινημα κτυπαω 1850ΚΒ/s. πατηστε στην υπογραφη μου να δειτε.
michael92 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Νομίζω: Τζάμπα πληρώνεις 2μβ αφού στον βόλο η ΟΤΕΝΕΤ δεν έχει έτοιμη γραμμή για 2μβ αλλά για 1 όπως και στα προάστια της θεσσαλονίκης που μένω εγώ.
kifinas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Νομίζω: Τζάμπα πληρώνεις 2μβ αφού στον βόλο η ΟΤΕΝΕΤ δεν έχει έτοιμη γραμμή για 2μβ αλλά για 1 όπως και στα προάστια της θεσσαλονίκης που μένω εγώ. ???? Τι εννοείς?
Mithrantir Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Νομίζω: Τζάμπα πληρώνεις 2μβ αφού στον βόλο η ΟΤΕΝΕΤ δεν έχει έτοιμη γραμμή για 2μβ αλλά για 1 όπως και στα προάστια της θεσσαλονίκης που μένω εγώ. Δεν είναι σωστά αυτά που λες και επιπλέον δεν έχουν σχέση με την ADSL σύνδεση του ανθρώπου.
amartolos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 είναι καθαρά πρόβλημα γραμμής.Η Οτενετ η forthnet η ΗΟl κ.α μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από τα 2mgb που έχουν οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται.Εάν η γραμμή σου,είτε στο σπίτι σου είτε από το σπίτι σου μέχρι το Α/Σ του ΟΤΕ είναι κακή τότε οτι εταιρεία και να έχεις πάντα θα σέρνεσαι. Εγώ σου πρότεινω να κοιτάξεις την καλωδίωση σου ή ακόμα και ένα check για ιούς ή κάποιο πρόγραμμα(zonealarm).
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 an o allos den mporei na katalavei tin ennia tou adsl kai nomizei oti tha piasei ta 24 tote as metakomisei dipla sto ak.oso gia ton filo mas.edo kai toso kairo fonazoume oti oi adsl logo elipsis bandwidth pezoun pio xamila.oxi den fteei i apostasi gia ta 2 mb oxi dne fteei o ios fteei pou den tous niazei na dosoun bandwidth
nikp52 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Νομίζω: Τζάμπα πληρώνεις 2μβ αφού στον βόλο η ΟΤΕΝΕΤ δεν έχει έτοιμη γραμμή για 2μβ αλλά για 1 όπως και στα προάστια της θεσσαλονίκης που μένω εγώ. εχει 2 μβ και με πραγματικιες ταχητητες ειχα εδω και 10 μερες μεγαλη πτωση ως προς την ταχητητα.απο 2 μεγα ειχα 20-30 βιτ δηλαδη τιποτε.τηλεφωνα τα σχετικα στην οτενετ, αψογη εξηπηρετιση.πριν 3 μερες με πηρε ο οτε τηλεφωνο και μου ειπε γνωριζουμε το προβλημα σου και θα ληθει το προβλημα.και σημερα εχω οτι πληρωνω δηλαδη 2 μβ. νομιζω πρεπει να παραδεχτω οτι κατι σωστο γινετε στον οτε.αλα θα πρεπει η αισιοδοξια μου να εινε περιορισμενη.χριαζετε ομως ενα ευχαριστω για την αποκατασταση της βλαβης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.