Προς το περιεχόμενο

ΜSI P965 Platinum (MS-7238)

babisAOK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γείας σας,

Έχω την μητρική ΜSI P965 Platinum (MS-7238) με τον επεξεργαστή Core 2 Duo E6400. Η ταχύτητα του αν και έπρεπε να είναι στα 2,13GHz παραμένει στα 1,8GHz λόγω του Multiplier που παίρνει την τιμή 6 και ανεβεί στην ανώτατη που είναι 8 μόνο όταν χρειάζεται. Τα πείραξα όλα στο bios και δεν βρήκα το σωστό Έχει κανείς την ίδια μητρική ή MSI (λογικά ίδιο bios) να μου πει ποια είναι η σωστή ρύθμιση ώστε να παραμένει σταθερό στο 8

Δημοσ.

Αυτο που περιγραφεις εμφανιζεται στα laptop για να μην καινε πολυ ρευμα ειδικα οταν χρησιμοποιουνται με την μπαταρια. Θα σου πω πως λυνεται το θεμα στα laptop με την ευχη να πιασει και σε σενα.

Εναρξη -> Πινακας Ελεγχου -> Επιδοσεις & Συντηρηση -> Επιλογες Ενεργειας -> και στην καρτελα που εμφανιστει διαλεξε 'Παντα Ενεργο' (Always On).

Ευχομαι να πιασει και σε desktop μηχανημα. Καλη η MSI Platinum ζηλευω...:-D

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει σχέσει για το πότε θα μπει το σύστημα σε standby και πότε να κλείσει η οθόνη. Μόνο για τον επεξεργαστή είναι.

Δημοσ.

Υπάρχει εντολή στο bios που απενεργοποιεί την λειτουργία να ρυθμίζεται η CPU ανάλογια το φορτο εργασίας που κάνει.Ψαξε το manual σου.

Δημοσ.

Θα πας στους συνδιασμους τροφοδοσιας και απο Σπιτι/Γραφειο ή οτι αλλο γραφει θα βαλεις αυτο που σου ειπα. Εγω αυτο εκανα και το multiplier μου απο 4x-12x παραμενει σταθερο στα 12x (PC4 υπογραφης - laptop ομως).

Δημοσ.
Θα πας στους συνδιασμους τροφοδοσιας και απο Σπιτι/Γραφειο ή οτι αλλο γραφει θα βαλεις αυτο που σου ειπα. Εγω αυτο εκανα και το multiplier μου απο 4x-12x παραμενει σταθερο στα 12x (PC4 υπογραφης - laptop ομως).

Δεν πέτυχε φίλε ευχαριστώ πάντως

Όσο για το manual δυστυχώς δεν αναφέρει ξεχωριστά τι κάνει κάθε επιλογή

Δημοσ.

Τελικά είναι το speedstep απ΄το bios αλλά με συνδυασμό αυτό που είπε ο φίλος Silent Arrow να είναι δηλ πάντα ενεργό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...