Προς το περιεχόμενο

I-call Easy Box

mamep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αρκετό καιρό χρήσης της υπηρεσίας i-call και γενικά της τεχνολογίας voip είπα να προχωρήσω στην αγορά ενός "κουτιού" από την Altecnet με την εμπορική ονομασία I-Call Easy Box.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε I-call Easy Box

Το πακέτο αγοράστηκε με την προοπτική να μπει ένας Asterisk Server και οι κλήσεις να προωθούνται μέσω της υπηρεσίας i-call.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα πολλά λόγια και ας προχωρήσουμε στην παρουσίαση.

Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρονται μαζί με το πακέτο είναι:

• Απεριόριστες εθνικές κλήσεις
  • Απεριόριστες διεθνείς (Ζώνη Ι) κλήσεις
  • Δωρεάν i-CallIn αριθμό
  • 4 ώρες δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις από το σταθερό σας τηλέφωνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ Δεσμεύσεις :

Παραμονή τουλάχιστον 12 μήνες στην υπηρεσία i-call Easy Box.

Παραμονή τουλάχιστον 2 μήνες με αυτόματη προεπιλογή στο σταθερό του ΟΤΕ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

• Πληροφορίες για την υπηρεσία
  • Οδηγίες ενεργοποίησης
  • Κωδικοί ενεργοποίησης για την υπηρεσία i-call Easy Box
  • Δύο (2) επιπλέον κωδικοί ενεργοποίησης για την υπηρεσία i-call basic
  • Ασύρματο τηλέφωνο Philips CD140
  • Draytek Vigor 2700VG ( Το στέλνουν με courier σε 5 εργάσιμες μέρες).

Ακολουθούν οι φωτογραφίες. (Για να τις δείτε σε κανονικό μέγεθος απλά πατήστε πάνω στην εικόνα)

Το πακέτο :

thumb_468ff22fb89f1742410423.jpg

Philips CD140

thumb_468ff2312d909344440279.jpg

Πληροφορίες και κωδικοί ενεργοποίησης.

thumb_468ff232916b4461891059.jpg

Phillips CD140 Out of the box

thumb_468ff235e561e240499472.jpg

Συμπεράσματα :

Αν και είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τα συμπεράσματα για το λόγω ότι η χρειάζονται τουλάχιστον 5 εργάσιμες μέρες για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και να παραδοθεί το modem router που δίνεται μαζί με το πακέτο και το οποίο ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ όταν διακόψετε από την υπηρεσία.

Για την ενεργοποίηση χρειάζεται να έχετε αρκετή υπομονή καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Επειδή δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε καμιά απολύτως αίτηση και όλα γίνονται τηλεφωνικά η κοπελιά θα σας διαβάσει όλους τους όρους της σύμβασης κάτι που διαρκεί αρκετή ώρα.

Το καλό με το πακέτο είναι ότι σου παρέχεται ο απαραίτητος εξοπλισμός για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις κάποιο επιπλέον εξοπλισμό.

Ο εξοπλισμός είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά όσων αφορά το modem router καθώς βρίσκεται στην πιο high end κατηγορία των modems.

Επίσης με τους δύο (2) επιπλέον κωδικούς ενεργοποίησης, που υπάρχει στο πακέτο, μπορείς να έχεις 2 επιπλέον callIn αριθμούς.

Το πακέτο είναι πολύ καλό καθώς η υπηρεσία i-call της Altecnet είναι από της πιο καλές στο τομέα τους και κατά καιρούς έχει δίξει σαν εταιρία ότι βελτιώνει την ποιότητα της. Αναφέρομαι για τον περιορισμό πακέτων που έχει ο ΟΤΕ στις γραμμές adsl.

Βέβαιa οι δεσμεύσεις αποτελούν ένα σοβαρό κίνητρο για να μην βλέπει κανείς το πακέτο με καλό μάτι.

Σύντομα νεότερα όταν έρθει το modem.

Δημοσ.

ωραιος φιλε

για να δουμε τι λεει και η αλτεκ

εμενα δεν μου αρεσει που σου διαβαζουν το συμβολαιο και δινεις εγκριση προφορικα, γιατι δεν εισαι ετσι κατοχειρωμενος..αλλα δεν ξερω κιολας

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το i call με softphone, αλλά κατά καιρούς τρώει διάφορα κολλήματα. Παντώς σε γενικές γραμμές είναι καλό.

Δημοσ.
Εγώ χρησιμοποιώ το i call με softphone, αλλά κατά καιρούς τρώει διάφορα κολλήματα. Παντώς σε γενικές γραμμές είναι καλό.

Εγώ πάντα το χρησιμοποιούσα με μιά Sipura και δεν είχε ποτέ σοβαρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Σκ@τα ασυρματο τηλεφωνο philips απο τη δεύτερη μερα χαλασε.... και δεν ξερω σε ποιανού το κεφάλι να το φέρω.. στο δικο μου που τους πιστεψα? της altec ? στο μαγαζι που αγόρασα το πακέτο?

Ποιος ευθυνεται για την εγγυηση οεο?

Δημοσ.

Λογικά η Altec αλλά για καλού κακού πάρε ένα τηλ κ ρώτα.

Πάντως εγώ το έχω λιώσει με voipdiscount και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το ασύρματο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγώ σήμερα παρέλαβα το cd140 και έκανα την αίτηση σύνδεσης τηλεφωνικά.Σαν τηλέφωνο είναι το πιο απλό της αγοράς και δεν είναι ip (20-25ε)Λοιπόν σαν πελάτης (δήθεν)μου κάναν την προσφορά 1 μήνα στην τιμή 16ε (όλα μέσα)και ένα μήνα δώρο χωρίς καμία δέσμευση χρονική για το πακέτο unlimited δηλαδή αστικά, υπεραστικά,ζώνη 1 ,χωρίς καμία δέσμευση για το δίκτυο altecnet και ΟΤΕ.Για τ άλλα δίκτυα forthnet.tellas κ.λ.π. 0,0179ε με τον φπα μέσα.Εγω το πήρα δοκιμαστικά γιατί το i-call με το μικρόφωνο-ακουστικά και softphone είχε επιστροφές ο συνομιλητής μου.Περιμένω ακόμα το ip-router.Εάν πάνε όλα καλά,θα διακόψω το unlimited σε δυο μήνες και θα το γυρίσω σε i-call in .Θα δίνω 1ε για το νούμερο και όσο μιλήσω.Αλωστε με την διαφορά των 15ε αγοράζω πανω απο 1000 λεπτά χρόνου i-call.Πρέπει όμως εδώ να υπολογίσετε και το κόστος του ip router,τηλεφώνου κ.λ.π.

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...