Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ....

Dr_NoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους φιλοι μου... εγινε τελικα η αγορα τις ΑΤΙ και την περασαμε ολα καλα δυνατη καρτουλα.. αλλα το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να δουλευει σε 8Χ γιατι δειτε την παρακατω φοτο και θα καταλαβετε επισης δεν πρεπει να δουλευει και στο 1,4ghz θα δειτε και στην αλλη φοτο... αν μπορειτε να μου εξιγησετε γιατι για να μην την παμε πισω... EDIT: στην φοτο 2 που λεει τα mhz το προτο που λεει 581 ειναι σοστο αλλα το απο κατω που λεει 702 mhz ειναι το λαθος... !!! θα επρεπε να λεει 1400 mhz

EDIT2: επισης να σας πω οτι το παρατηρησα οτι δεν πρεπει να δουλευει στα 8X επειδη οταν ανοιξα το lineage2 μου εβγαλε το παρακατω κειμενο : ---------------------------

Warning

---------------------------

The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy.

ΟΚ

Εγω το κανω στην φοτο 2 στα 8Χ αλλα οτα μου ζιταει επανεκινηση για να σοθουν οι ρυθμισεις μολις ανοιγη το pc και παω παλι στο προγραμμα τις ati παλι λεει στα 0Χ να δουλευει...

post-24982-129062949122_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι συχνότητες. Είναι 702 DDR δηλαδή 702Χ2=1404Μhz που σημαίνει πραγματική ταχύτητα 702 ωφέλιμη 1404. Για το AGP κάποια ρύθμιση στο BIOS είναι, ψάξ' το λίγο, παίξε με το Fast write και το Band addressing (enable/disable), και θα βρεις μια λύση.

Δημοσ.

Σωστο ειναι φιλε μου. 700 Χ 2 κανει 1400(DDR2 ειναι ;) )

Οσο για το AGP ελεξε το BIOS σου μηπως εχει καμια ρυθμιση(λογικα εχει) και σιγουρα βαλε τους τελευταιους οδηγους για το τσιπακη της μητρικης σου

Δημοσ.

καλος παιδια θα το κοιταξω και θα σας πω ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας... παντως ειπαρχει περιπτωση να πεζει ρολο το τροφοδοτικο ? για το 0Χ που λεει στο προγραμμα της ati ? και κατι αλλο αν το αφησω οπως λεει στο προγραμμα της ati 0Χ στην ουσια δεν δουλευει σοστα ??

ευχαριστω και παλι...

Δημοσ.

Μαλλον σε PCI mode δουλευει. Δε ειναι καλο αυτο. Αν κα απλως μπορει να μην το ανγνωρειζει σωστα το προγραμμα απλως(αν και απιθανο). Απο αποδοση πως ειναι?

Δημοσ.

Βρήκες και εσύ παίχνίδι να την δοκιμάσεις.Το l2 έχει του κόσμου τα bug.Bαλε τους τελευταίους driver της καρτας βγάζοντας τελειως πρώτα τους παλιούς και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

τελικα παιδια κατεβασα εναν driver απο το site της μιτρικης και ειναι τορα οκ το βλεπει σε 8X τωρα κατι αλλο εχω τροφοδοτικο 350W το τροφοδοτικο αυτο δινει ρευμα σε: 2 σκληρους δισκους, 1 DVDRW, 1FLOPY icon_smile.gif, και την καρτα γραφικων που δινει εκει 2 ρευματα.. Το κουτι της καρτας γραφει οτι θελει τροφοδοτικο απο 450w και πανω Και τωρα λεω εγω ειπαρχη περιπτωση να χαλασει κατι στο pc η να μην δουλευει στα FULL η καρτα ? και αμα βαλω κανα 550W να δουλευει καλυτερα ???

Ευχαριστω !!!!

• Moderators
Δημοσ.

Προφανεστατα και δεν ειναι επαρκες το τροφοδοτικο σου...

Θελει ενα ΚΑΛΟ 480ρι ή ενα μετριο 550ρι για να παιξει σωστα...

Δημοσ.

γεια πειτε μου για ενα μετριο 550αρι και ενα καλο 480αρι αλλα με τιμες γυρω στα 70 ευρο παιδια !!!!

αληθεια αμα βαλω αλλο τροφοδοτικο θα δω διαφορα ? δλδ στο carbon πχ που στα full μου κολαει λιγο αμα βαλω αλλο τροφοδοτικο θα πηγενει μια χαρα δλδ ????

Δημοσ.

ti marka trofodotiko exeis?kalo tha itan na evazes ena pio megalo giati anapasa stigmi auto mporei na paradosei pnevma kai na parei mazi kai alla parts tou pc sou :(

Δημοσ.

Κοιτα φιλε μου το τροφοδοτικο που εχω ειναι μαρκα με εκαψες ειναι αυτο που εχουν σαν αρχη τα κουτια... και ειναι 350w. Οσο γιαυτο που μου ειπες καλο πρεπει να ειναι αλλα εγω ελεγα να παρω 1 απο το πλαισιο 550w μεχρι 70ευρο... καλο δεν θα ειναι ??? της chieftec ειναι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...