Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλες γνώμες αλλά και η αγαπημένη σας φράση που αντικατροπτίζει την φιλοσοφία σας και την προσωπικότητά σας θα ήθελα να διατυπώσουμε στο παρόν θέμα. Έτσι μπορεί κάποιες γνώμες να μας εκφράζουν ή να έχουμε μια φράση μεγάλων Ανδρών της Ιστορίας ως πυξίδα στη ζωή μας.

Προσωπικα από παλιά έλεγα και συμβουλεύω τους κοντινούς μου ανθρώπους ότι 'Κοίταξε το μεθαύριο πρώτα και μετά το Αύριο..'.

Πρόσφατα συνειδητοποίησα μια άλλη μεγάλη πορεία ζωής. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Πιστεύω ότι 'Η καλή σκέψη είναι η μισή αλήθεια, η καλή πράξη η άλλη μισή'.

Δημοσ.

Live Smart Die Later (Ως απάντηση στο Live Fast Die Young)

Think Less , Feel More (Δύσκολο να το εφαρμόσω)

I live for this moment ; now ( Και αυτό όχι τόσο εύκολο να εφαρμοστεί )

"Be the change you want to see in the world " - Ghandi

"There's only one place in the universe you can be sure of improving, and that's yourself" - Aldous Huxley

Δημοσ.

"Μην φυλας πραγματα για ειδικες περιστασεις. Ζησε την ζωη σαν να ειναι καθε μερα μια ειδικη περισταση..."

Δημοσ.
"Μην φυλας πραγματα για ειδικες περιστασεις. Ζησε την ζωη σαν να ειναι καθε μερα μια ειδικη περισταση..."

+1000 απο τα καλυτερα που εχω ακουσει...

Δημοσ.

πολυ ουσιωδης συμβουλη αυτη.εχω ενα κοντινο-συγγενικο μου προσωπο που ειναι το ακρως αντιθετο ειδος ανθρωπου.δεν φοραει το καλο του ρολοι,δεν θα παρει το καινουριο αμαξι,αλλα το παλιο σαραβαλο κλπ...

ειναι μεγαλη βλακεια παιδια,μην το κανετε.η ζωη ειναι πολυ μικρη και πρεπει να απολαμβανουμε τις μικροχαρες της

\συγγνωμη για το μελο,αλλα ειμαι συναισθηματικα φορτισμενος αυτες τις μερες

Δημοσ.

Ζησε την ζωη συμφωνα με τα δικα σου θελω και οχι με τα πρεπει των αλλων.

Αν εισαι καλα με τον εαυτο σου, 8α τα εχεις καλα και με τους αλλους.

και βεβαια αυτο που εχω ως υπογραφη....

Επισκέπτης
Δημοσ.
που σημαινει?

Στην περίπτωση της Ελλάδος είναι ίσως το πιο χρήσιμο ρητό απ' όλα. Σημαίνει "πράξεις όχι λόγια" και από την ρωμαϊκή εποχή μέχρι σήμερα μπορεί να εγγυηθεί ίσως και πλουτισμό, γιατί ανάπτυξη εγγυάται σίγουρα.

Γιατί έχει πέσει πολύ αμπελοφιλοσοφία τώρα τελευταία και όλοι έχουν μόνο θεωρητικές προθέσεις. Πολύ το συζητάμε και δεν τσουλάει το πράμα. Πάντα φταίει κάτι άλλο εκτός από τον ευατό μας. Αν μιλήσεις για λεφτά τότε όλων το μυαλό θα πάει στην κομπίνα την αρπαχτή και τις αεριτζήδικες δουλειές. Είναι σημείο των καιρών που προσωπικά μου προκαλεί κάποιου είδους "κολομβιανού τύπου" ανησυχία.

Επισκέπτης
Δημοσ.
:confused::confused:τι θελει να πει ο ποιητής;

Θέλω να πω πως αυτά είναι κολομβιανά φαινόμενα. Και φαίνεται στον ορίζοντα να έρχονται πολύ σκούρα χρόνια. Από τότε που το "acta" στην Ελλάδα έγινε σημάδι κοροϊδίας και οι οπαδοί του acta θεωρούνται κορόιδα, ενώ του "άρπα" να φαίνονται φυσιολογικοί, τότε με μαθηματική βεβαιότητα βαδίζουμε προς τοπίο Κούβας. Έχουν να πέσουν μεγάλες πείνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...