-nick- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 επειδή εγώ έκατσα και δούλεψα και έβγαλα λεφτά ενώ ο άλλος τράβαγε σε πορείες επειδή είναι 'ενάντια' του συστήματος και δε γουστάρει να δουλεύει πρέπει να μου το διαλύσει; σοβαρά; btw polo χάραξε.... προκάλεσα με τα 1000 κυβικά συγνώμη δε θα ξαναγίνει! ωραία μυαλά! To πιο πιθανό είναι να ήταν κανα 14-15χρονο πιτσιρίκι που έκανε τη μαλακια του
andrip Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Είπαμε.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Α.Ε. εσύ ακόμα να απαντήσεις αν θα χωνώσουν σε πορεία που έβλεπες 50-100 άτομα με κράνη και καδρόνια (αφού δεν απαγορεύετε κάτι τέτοιο) προφανώς είναι κανένα πιτσιρίκι γι αυτό είπα θα γούσταρα να υπήρχε κάτω απο το σπίτι μου ένας αστυνομικός για να ΜΗΝ υπήρχε αυτό το πιτσιρίκι σε αντιπαράθεση σε ένα φίλο που είπε οτι οι αστυνομικοί στους δρόμους στερούν την ελευθερία μας
-nick- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 προφανώς είναι κανένα πιτσιρίκι γι αυτό είπα θα γούσταρα να υπήρχε κάτω απο το σπίτι μου ένας αστυνομικός για να ΜΗΝ υπήρχε αυτό το πιτσιρίκι σε αντιπαράθεση σε ένα φίλο που είπε οτι οι αστυνομικοί στους δρόμους στερούν την ελευθερία μας Εγώ θα προτιμούσα αυτό το πιτσιρίκι να είχε εμπεδώσει (από οικογένεια,κοινωνία,σχολείο) γιατί είναι μαλακία να κάνει κάτι τέτοιο.
alet Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Αν πχ δεν υπήρχε αστυνομία η 17Ν δε θα αλώνιζε και θα είχε καθαρίσει μερικά ακόμα καθάρματα που μας τυραννάνε?Βουλευτάδες, τρωκτικά, δημόσιους τεμπελχανάδες κλπ Μαλλον εχεις ξεφυγει...Ποιος δινει το δικαιωμα σε τετοιες οργανωσεις να δολοφονουνε οποιον δεν γουσταρουνε?Το να εξοντωνεις εκλεγμενους κοινοβουλευτικους αντιπρωσοπους ή οποιονεδηποτε αλλον θεωρεις "ταξικο εχθρο και τυραννο" ειναι τυπικος κοκκινοφασισμος τυπου Σταλιν και Μαο.Να χαιρεσαι τις "δημοκρατικες" σου αποψεις Αν ο λαός δεν είναι ευχαριστημένος βγαίνει σε πορείες και τα βάζει με τα σύμβολα αυτών που θεωρεί πως τον εμπαίζουν.Αν πχ τα λαμόγια δεν παίρναν τις δουλειές υπήρχε κοινωνική δικαιοσύνη κλπ δε νομίζω να χαμε τέτοιες ταραχές Ποιος λαος βγαινει σε πορειες?Εκτος αν θεωρεις τα 2-3000 στρατιωτακια των 2 δυο αριστερων κομματων ως αντιπρωσοπευτικο δειγμα 5 εκατομμυριων(μιλαω για Αθηνα).Η μονη πραγματικη και μαζικη κοινητοποιηση απο ολους τους πολιτικους χωρους που εγω θυμαμαι τα τελευταια χρονια,ητανε για την αλλαγη του ασφαλιστικου. Δε νομίζω να χαρακώνουν το κάθε αμάξι.Χαρακώνουν μόνο τα ακριβά.Και καλά σου κάνουν μην παεις σπορτ καμπριο, αφου και ένα 1400 σε παει και σε φέρνει άνετα.Μην προκαλείς. Ασχολιαστο...:???:
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Από σένα τα πήρα τα λεφτά; Αν είσαι λαμόγιο εφοριακός ναι από μένα τα πήρες.Αν είσαι εργολάβος που βάζει φωτιές στην Πάρνηθα ναι από μενα θα τα πάρεις.Αν είσαι η κορη κανενός βρωμιάρη δημοσιου θα παρεις εσύ τη θέση αντί μια άλλη κοπέλα που ο πατέρας της ήταν μισθωτός και ακομμάτιστος (μαλάκας δλδ στη σημερινή κοινωνία).Αν είσαι κομματόσκυλο εσύ θα παρεις το έργο ,εσύ θα μπεις στα 29 σου δοικητής σε νοσοκομείο κλπ.Ολους αυτούς τους σιχαίνομαι μέχρι αηδίας :twisted: Ρε andrip εσύ δουλεύεις μόνο για να πάρεις ακριβό αμάξι? Ποιος δινει το δικαιωμα σε τετοιες οργανωσεις να δολοφονουνε οποιον δεν γουσταρουνε?Το να εξοντωνεις εκλεγμενους κοινοβουλευτικους αντιπρωσοπους ή οποιονεδηποτε αλλον θεωρεις "ταξικο εχθρο και τυραννο" ειναι τυπικος κοκκινοφασισμος τυπου Σταλιν και Μαο.Να χαιρεσαι τις "δημοκρατικες" σου αποψεις Δεν είμαι δημοκράτης .Τώρα ποιος δίνει το δικαιωμα στον αληταρά τον εργολάβο να καίει την Πάρνηθα, στον αληταρά τον εφοριακό να πλουτιζει εις βάρος μου, στον κάθε δημοσιογραφίσκο να χει θέση στον 9,84 και να πληρώνεται, στο κάθε κομματόσκυλο να μπαίνει ως συμβασιούχος γλείφοντας κατουρημένες ποδιές ,στον κάθε γλείφτη να παίρνει τα δημόσια έργα αδιαφανή, στον κάθε πρασινοφρουρό να βάζει τα παιδιά του στην ΕΥΠ?Αυτά τα φαινόμενα παύουν μόνο σε δικτατορίες.Γιατί?Επειδή δεν έχει ανακη από πελατειακές σχέσεις.Τους γράφει όλους .Βάζει τους ικανότερους Ποιος λαος βγαινει σε πορειες? Σωστός βλακεία είπα αφού όλοι περιμένουν να βολευτούνε με την αλλαγή του σκηνικού. Εγώ θα προτιμούσα αυτό το πιτσιρίκι να είχε εμπεδώσει (από οικογένεια,κοινωνία,σχολείο) γιατί είναι μαλακία να κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ θα προτιμούσα το πιτσιρίκι να μάθαινε την κωλορημάδα λέξη αλληλεγγυη και ίσως γινόταν καλύτερο.
andrip Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ρε andrip εσύ δουλεύεις μόνο για να πάρεις ακριβό αμάξι? θα δώσω λογαριασμό στους αλήτες τι θα κάνω τα λεφτά που βγάζω τι θα τα κάνω; κι όπως είπα το αμάξι που έλεγα ήταν ένα πόλο αν το θεωρείς ακριβό αμάξι πάω πάσο! αλλα έστω (που είναι πολύ αυτοί) κάποιος που δουλεύει θέλει να πάρει ένα ακριβό αμάξι γιατί θέλει την ασφάλεια της μερσεντές για την οικογενειά του παρά την οικονομία ενός fiat (τυχαίες είναι οι μάρκες), γιατί θα πρέπει ο αλητάμπουρας που βαριέτε να δουλέψει να του το καταστρέφει; με ποιο δικαίωμα κατεβαίνει σε μία πορεία κι αμολάει μολοτοφ και πέτρες σε σταθμευμένα αυτοκίνητα;
-nick- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Για να μην δείχνουμε επιλεκτική ευαισθησία === Καταγγέλλει ξυλοδαρμό νεαρού από τα ΜΑΤ ΑΥΤΟΠΤΗΣ μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού νεαρού από αστυνομικούς στην οδό Πανεπιστημίου έγινε χθες το βράδυ ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ κ. Άκης Μουσσιώνης. Όπως κατήγγειλε στα «ΝΕΑ», άνδρες διμοιρίας των ΜΑΤ είχαν ρίξει στον δρόμο τον νεαρό που επιχειρούσαν να προσαγάγουν και τον χτυπούσαν βίαια. Μάλιστα, όταν ο βουλευτής, αφού δήλωσε την ιδιότητά του τούς ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά τους, οι αστυνομικοί τον έσπρωξαν και αντί άλλης απάντησης τον έβρισαν. Ο κ. Μουσσιώνης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τ. Δημοσχάκη. Όπως περιέγραψε στα «ΝΕΑ», λίγα μέτρα μακρύτερα από το ξενοδοχείο Μ. Βρετανία έξι- επτά αστυνομικοί χτυπούσαν τον νεαρό που τους φώναζε ότι ήταν φωτορεπόρτερ και ότι δεν είχε κάνει τίποτα. Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. δήλωσε στον βουλευτή ότι «θα ερευνήσει την καταγγελία του». «Με ενδιαφέρει η λειτουργία της Αστυνομίας και η συμπεριφορά των οργάνων της απέναντι στον πολίτη», είπε στα «ΝΕΑ» ο κ. Μουσσιώνης και πρόσθεσε πως τέτοια περιστατικά καταδεικνύουν έλλειμμα δημοκρατίας στις δυνάμεις καταστολής. ===
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δε νομίζω να χαρακώνουν το κάθε αμάξι.Χαρακώνουν μόνο τα ακριβά.Και καλά σου κάνουν μην παεις σπορτ καμπριο, αφου και ένα 1400 σε παει και σε φέρνει άνετα.Μην προκαλείς. Μόνο να μην είναι μπροστά μου αν το κάνει αυτό σε εμένα, είτε είναι πιτσιρίκι είτε είναι μεγάλος. Πολύ κόμπλεξ κουβαλάς πάντως. Όποιος έχει χρήματα από κάπου τα έκλεψε... Πολύ κόμπλεξ μιλάμε..
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Όποιος έχει χρήματα από κάπου τα έκλεψε Με είδες να μιλαώ για Κόκκαλη - Βαρδινογιάννη?Eιδικά ο τελυταίος ήταν μάγκας που έσπασε τον αποκλεισμό στα Φόκλαντ .Δεν τα κλεψε από μένα και από σένα.Περισσότερο κλέφτες είναι για μένα οι υδραυλικοί οι γιατροί που δεν παίρνουν αποδείξεις παρά οι δυο από πάνω
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 γιατί θα πρέπει ο αλητάμπουρας που βαριέτε να δουλέψει να του το καταστρέφει; με ποιο δικαίωμα κατεβαίνει σε μία πορεία κι αμολάει μολοτοφ και πέτρες σε σταθμευμένα αυτοκίνητα μην είσαι ψεύτης.Βρες μου ένα απόσπασμα που να γράφει ότι κουκουλοφοροι και όχι πληρωμένοι χούλιγκαν επιτέθηκαν σε αμάξια με μικρό κυβισμό.Μια φορά συνέβη αυτό φέτος στη Θεσσαλονίκη και ήταν κατακριτέο από όλους.Εκεί που πιασαν και τον μπουλάκο με τα παπούτσια.Ποτέ άλλοτε δεν έχουν καταστρέψει πχ smart, seicento, matiz κλπ. sorry για double post
themis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 εσύ ακόμα να απαντήσεις αν θα χωνώσουν σε πορεία που έβλεπες 50-100 άτομα με κράνη και καδρόνια (αφού δεν απαγορεύετε κάτι τέτοιο) αν σου πω ναι θα με πεις αντιεξουσιαστη? γιατί θα πρέπει ο αλητάμπουρας που βαριέτε να δουλέψει να του το καταστρέφει; με ποιο δικαίωμα κατεβαίνει σε μία πορεία κι αμολάει μολοτοφ και πέτρες σε σταθμευμένα αυτοκίνητα; συγγνωμη και χωρις να θέλω να σε προσβάλω...αλλά βλέπεις πολύ τηλεόραση
andrip Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αν σου πω ναι θα με πεις αντιεξουσιαστη? συγγνωμη και χωρις να θέλω να σε προσβάλω...αλλά βλέπεις πολύ τηλεόραση αν το λές απλά για να πας με το κύμα των αντιεξουσιαστών θα σε πώ απλά γραφικό και ανόητο αν το εννοείς θα χαρώ πολύ να βλέπω στην τηλεόραση να σε σαπίζουν. φίλε μου! ξέρω πολύ καλά τι γίνετε κι όπου πρέπει έχω κατέβει! Εχω δει αναρχικοί να τρώνε το ξύλο της αρκούδας αφού κάνουν ντου τα ματ στο πολυτεχνείο και χεστήκαν απάνω τους... εχει τύχει να φάω ξύλο απο ομάδα αναρχικών απλά επειδή βρέθηκα σε πορεία δεν έπαιρνα μέρος βρέθηκα! Και όχι δε θα μπορούσα να το έχω αποφύγει γιατί αυτά τα τυπάκια απο στενά βγαίνουν δεν ειναι απο αρχή στις πορείες και για κακή μου τύχη ήμουν εκει! Οταν ήταν 10 μια χαρά νταήδες το παίζαν όταν έμεινε ένας μέτραγε δόντια, κι όχι δε το παίζω μάγκας γιατί ποτέ δε γουστάρω να μπλέκομαι σε καβγάδες που μπορεί να μου κοστίσουν τη ζωή αλλα όποιος έχει βρεθεί σε ανάλογη περίπτωση το νέυρο που έχει εκείνη την ώρα του βγαίνει χωρίς ούτε ο ίδιος να το ξέρει απο που βρίσκει τέτοια δυναμη. Λοιπόν αυτοί οι δήθεν αντιεξουσιαστές που λες εσύ κατεβαίνουν με μοναδικό σκοπό τους να κάψουν την εθνικη τράπεζα και όποια βιτρίνα/αμάξι βρουν μπροστά τους. Δεν τους νοιάζει καν αν πίσω απο τη βιτρίνα βρίσκετε εκει ενας άνθρωπος που τον περιμένει η οικογένειά του. Αυτοί η δήθεν λοιπόν όταν βρουν μια δουλίτσα και βολευτούν κι οι ίδιοι να δείς για πότε το αλλάζουν το τροπάρι της ιδεολογίας... Αυτοί που το παίζουν νταήδες το παίζουν εκεί που τους παίρνει γιατί δεν πάνε σε κανένα λάτση να τα κάνουν αυτά; Γιατί δεν πάνε σε ένα Κόκκαλη να τα κάνουν; Γιατί πολυ απλά είναι κότες και δεν μπορούνε! Κι όλα αυτά γιατί η αστυνομία τους έχει καλομάθει κι όταν αρχίζουν τις αρχιδιές με τις μολότοφ κάθετε σε απόσταση και τους κοιτάει...
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Με είδες να μιλαώ για Κόκκαλη - Βαρδινογιάννη?Eιδικά ο τελυταίος ήταν μάγκας που έσπασε τον αποκλεισμό στα Φόκλαντ .Δεν τα κλεψε από μένα και από σένα.Περισσότερο κλέφτες είναι για μένα οι υδραυλικοί οι γιατροί που δεν παίρνουν αποδείξεις παρά οι δυο από πάνω Σε λίγο θα μας πεις οτι ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάνης παρέχουν κοινωνικό έργο... Δε νομίζω να χαρακώνουν το κάθε αμάξι.Χαρακώνουν μόνο τα ακριβά.Και καλά σου κάνουν μην παεις σπορτ καμπριο, αφου και ένα 1400 σε παει και σε φέρνει άνετα.Μην προκαλείς. Οσοι έχουν πολλά χρήματα δεν παρκάρουν τα ακριβά αυτοκίνητά τους σε δημόσιους χώρους. Οπότε τα αυτοκίνητα που καταστρέφουν οι αναρχικοί ανήκουν συνήθως σε μικρομεσαίους οικονομικά πολίτες. Μπορεί κάποιος να δούλευε 10 χρόνια και να έκανε οικονομία για να αγοράσει μια Mercedes, την στιγμή που άλλοι έτρωγαν τα λεφτά τους σε ποτά και γκόμενες. Δεν θα πρέπει να δώσει αναφορά σε κάθε αναρχικό επειδή έχει ακριβό αμάξι.
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Σε λίγο θα μας πεις οτι ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάνης παρέχουν κοινωνικό έργο... ναι γιατί παρέχουν θέσεις εργασίας.Ο κάθε λωποδύτης οικοπεδοφάγος, δημόσιος τεμπελχανάς ,πολιτικάντης, τοπικός άρχοντας απλά κάνει θελήματα ο andrip παραδέχτηκε πως λέει ψέματα αφού ακόμα να δω link με αναρχικούς να καταστρέφουν μικρομάγαζα.Καταστρέφουν μόνο υποκαταστήματα τραπεζών και ακριβά αυτοκίνητα .Στο Κολωνάκι πριν κάποιο διάστημα κατέστρεφαν cabrio.Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί φτωχοί μη κάτοικοι Κολωνακίου που να έχουν και καμπριο. Μπορεί κάποιος να δούλευε 10 χρόνια και να έκανε οικονομία για να αγοράσει μια Mercedes Με τη μαλακία που τον δέρνει (δουλεύει για να παρει λαμαρίνα) και όχι πχ να κάνει δυο ταξίδια το χρόνο ,να αγοράσει ένα καλύτερο σπίτι (όχι αυθαίρετο και σε καμμένη γη) να του γίνει μάθημα
The_Judas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ναι γιατί παρέχουν θέσεις εργασίας.Ο κάθε λωποδύτης οικοπεδοφάγος, δημόσιος τεμπελχανάς ,πολιτικάντης, τοπικός άρχοντας απλά κάνει θελήματα Με ποιον τρόπο όμως παρέχουν θέσεις εργασίας? Μέσω του αθέμυτου ανταγωνισμού που αναγκάζει τις αντιπάλους εταιρίες να κλείνουν επειδή π.χ ο Κόκκαλης έχει σύμβαση με τον ΟΤΕ για να πουλάει τα κακής ποιότητας προιόντα του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.