Προς το περιεχόμενο

ξυλοδαρμος αστυνομικου

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω εχει καει ο τοπος ολος.τα προβληματα του κοσμου τρεχουν ,και θα ασχοληθω με τα βιντεο που μου πασαρουν τα καναλια.Σιγα τα αυγα.Και ειχε αναγκη να χαροπαλευει ενα παληκαρι για να τραβηξει την προσοχη....μονο ετσι δεν το σκεφτηκα.

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι του συμβαίνει.όταν κάποιος κατεβαίνει σε μια πορεία με κουκούλα και κάνει επισόδεια γνωρίζει πως υπάρχει ο κίνδυνος όχι μόνο να συλληφθεί αλλά και να εισπράξει πληθώρα χτυπημάτων τα οποία φυσικά και θα γίνουν σε καθεστώς νόμιμης άμυνας αν δεν πεθάνει και απλά θα συλληφθεί και θα φάει όσες περισσότερες γίνεται.Ομοίως ο αστυνομικός ο οποίος πάει σε μία συναυλία με πολιτικά ρούχα για να παρακολουθήσει και να ενεργήσει όπου χρειάζεται αντιλαμβάνεται πλήρως ότι αυτό που κάνει δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να γίνει υπό τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων στη συναυλία,γνωρίζει λοιπόν από πρίν την κατάσταση και ενεργεί αυτοβούλως.ΔΕ συμφωνώ την επίθεση 30 ατόμων σε 2,απλά δε λυπάμαι ούτε για τους μεν ούτε για τους δε. ωστόσο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το αν είναι τα γεγονότα όπως μας παρουσιάζονται καθώς μεγαλύτερη εξουσία δυστυχώς είναι τα χειραγωγούμε ΜΜΕ!τα οποία επανειλλημένως έχει αποδειχθεί ότι μας παρουσιάζουν τα πράγματα όπως γουστάρουν.

Δημοσ.

Τελευταία φορά που τσέκαρα πάντως δε νομίζω να ήταν παράνομο να πηγαίνουν αστυνομικοί με πολιτικά σε συναυλίες...

Το να κάνει πορεια με κράνος και καδρόνι όμως είναι...

Δημοσ.
απλά δε λυπάμαι ούτε για τους μεν ούτε για τους δε.

κρίμα να μη τους λυπάσαι όταν το παληκάρι έχει κατέβει να κάνει τη δουλειά του εκεί που τον στείλαν. Θα μπορούσε πολύ απλά να είναι αδερφός σου ο αστυνομικός τότε δε θα λυπόσουν; Δε το λέω προσωπικα σε σένα, σε οποιονδήποτε πάει.

Κι αυτοί οι 'αντιεξουσιαστές' (το οτι εισαι αντι κατι δεν πάει να πεί οτι τα κάνεις όλα *ουτάνα. κι εγώ δε γουστάρω τους αλβανούς δεν πάω να τους σπάσω τα μούτρα όμως!) μόλις τους βρήκαν 2 μόνους ορμήξαν. Οταν ειναι όμως 10 εναντίον 10 πχ στο πολύτεχνείο κάνουν ότι κάνουν μέσα απο τα κάγκελα...

ειναι ακριβώς το ίδιο με τους ολυμπιακούς-παναθηναικούς 50 εναντίον 2 πάντα! Τόσο κότες όλοι τους.

Δημοσ.
Τελευταία φορά που τσέκαρα πάντως δε νομίζω να ήταν παράνομο να πηγαίνουν αστυνομικοί με πολιτικά σε συναυλίες...

Ναι και....Και το κράνος δε νομίζω να απαγορεύεται.Τώρα για τα ξύλα που χουν στις σημαίες ναι είναι επικίνδυνα αν τα φάμε συ και γω αυτοί που ναι οπλισμένοι σαν αστακοί όμως

@andrip αν οι μπάτσοι έχουν κράνη, γκλομπς, σιδερογροθιές αλεξίσφαιρα και οι άλλοι πάνε μόνο με σπορ ντύσιμο λογικό είναι να κάνουν κλεφτοπόλεμο

Δημοσ.

δεν ξέραμε οτι πρέπει να τους προμηθεύουν με εξοπλισμό!

εσύ δλδ αν δεις μια πορεία που όλοι έχουν κράνη και ξύλα (σημαίες όπως λές) θα πας να περάσεις ανάμεσα έτσι;

Δημοσ.

Φυσικα δεν ειναι παρανομο να παει αστυνομικος σε συωαυλια με πολιτικα αν ειναι για δικη τους ευχαριστιση .Αλλα το να παει για να δει τι κανει ο ενας και ο αλλος στα μουλοχτα εμενα ( προσωπικη αποψη παντα) δεν μου παει καλα, ηθικα , δημοκρατικα πες το οπως θες.

Επισεις ,απο που και ως που ειναι παρανομες οι πορειες με κρανος και καδρονι?? Α δεν κανεις κατι παρανομο ποιος ειναι αυτος που θα σου επιβαλει για το πως θα πας σε μια πορεια???

Εγω ξερω απο την αλλη οτι παρανομο ειναι η καταχρηση εξουσιας, που 90% δεν τιμωρειται.

Δημοσ.

[quote name=incognito;169514

@andrip αν οι μπάτσοι έχουν κράνη' date=' γκλομπς, σιδερογροθιές αλεξίσφαιρα και οι άλλοι πάνε μόνο με σπορ ντύσιμο λογικό είναι να κάνουν κλεφτοπόλεμο[/quote]

ο πιτσιρικας που ειναι μισοπεθαμενος ετσι ηταν;;;;Το σπορ ντυσιμο μου αρεσε:mrgreen:ΡΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ,η βια ειναι ασχημη και κατακριτεα απο οπου προερχεται.Δεν ζουμε στην αθηνα; δεν βλεπουμε τι ειναι αυτοι που τα καινε και τα σπανε;Εχουν σχεση με το φοιτητικο κινημα και τους αγωνες που δινει;Που το πατε τελος παντων!Οσοι αστυνομικοι παραβαινουν το νομο πανε κατηγορουμενοι.Και οσοι δεν εχουν παει ,θα πανε.Αλλα μην φτανεται στο σημειο να υποστηριζεται την Αλητεια,και να την μπερδευεται με αλλους αγωνες....

Δημοσ.

Επισεις ,απο που και ως που ειναι παρανομες οι πορειες με κρανος και καδρονι?? Α δεν κανεις κατι παρανομο ποιος ειναι αυτος που θα σου επιβαλει για το πως θα πας σε μια πορεια???

ας ρωτήσω κι εσένα. Εσύ αν έτσι όπως περπατάς σε ένα δρόμο και δεις50-100 τύπους με καδρόνια και κράνη θα πάς να χωθείς μέσα έτσι; δε θα ψάξεις στενό να φύγεις...

Δημοσ.

Ολοι όσοι κάνουν ότι κάνουν το κάνουν εν γνώσει τους.Κανένας(ευτυχώς) δεν υποχρεώνει κανέναν ούτε να γίνει αστυνομικος ούτε αντιεξουσιαστής.Οπότε και οι μεν και οι δε πάνε γυρεύοντας σε κάθε περίπτωση.

Και θέλω να επισημάνω 3 ακόμα σημεία:

1. Αν το ΥΔΤ ήθελε να μην επαναληφθούν τα επισόδεια της προηγούμενης συναυλίας(όπως και εξαγγέλει σχετικα με το λόγο αποστολής των αστυνομικών στη συναυλια) θα μπορούσε να υποχρεώσει την εταιρία διοργάνωσης να έχει περισσότερους ανθρώπους στην ασφάλεια της εκδήλωσης.Δεν είναι κανένας ηλίθιος και ιδίως οι άνθωποι που δημιουργούν φαινομενικά τυχαίες καταστάσεις

2.Έχω μεγάλες αμφιβολίες τόσο για τον αριθμό όσο και για το ποιον των λεγόμενων "αντιεξουσιαστών-αναρχικών" που επιτέθηκαν στον αστυνομικό.Όσους γνωστούς είχα που πήγαν στην συναυλία δεν είδαν ούτε άκουσαν κάτι και οι "αντιεξουσιαστές-αναρχικοί" δεν κάνουν δολοφονικές επιθέσεις ούτε κάν εναντίον χρυσαυγιτών,πόσο μάλλον αστυνομικών

3.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Α.Ε.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι από τη μια κάποιοι μας λένε ότι αυτοί που κάνουν τα επεισόδια είναι μπάτσοι, από την άλλη μας λένε ότι καλά κάνουν αυτοί (ξέρεις, οι μπάτσοι με τα κράνη και τα καδρώνια ντε!) καλά κάνουν και βαράνε τους άλλους μπάτσους.

Όταν κατεβαίνεις να κάνεις διαδήλωση φορώντας κράνος και κρατώντας καδρώνι διαμέτρου 5 εκατοστών με ένα πανάκι 10Χ20 εκατοστά, προφανώς δεν πας για να διαδηλώσεις τις θέσεις σου, πας κα χτυπήσεις κάποιον και να σπάσεις κάτι, πράμα προφανώς παράνομο.

Παράλληλα, το ότι έφαγαν ξύλο από ομάδα 20 ατόμων σημαίνει ότι μάλλον είχαν δίκιο να παρακολουθούν τα σγκεκριμένα άτομα, σωστά;

Δημοσ.
Ολοι όσοι κάνουν ότι κάνουν το κάνουν εν γνώσει τους.Κανένας(ευτυχώς) δεν υποχρεώνει κανέναν ούτε να γίνει αστυνομικος ούτε αντιεξουσιαστής.Οπότε και οι μεν και οι δε πάνε γυρεύοντας σε κάθε περίπτωση.

Και θέλω να επισημάνω 3 ακόμα σημεία:

1. Αν το ΥΔΤ ήθελε να μην επαναληφθούν τα επισόδεια της προηγούμενης συναυλίας(όπως και εξαγγέλει σχετικα με το λόγο αποστολής των αστυνομικών στη συναυλια) θα μπορούσε να υποχρεώσει την εταιρία διοργάνωσης να έχει περισσότερους ανθρώπους στην ασφάλεια της εκδήλωσης.Δεν είναι κανένας ηλίθιος και ιδίως οι άνθωποι που δημιουργούν φαινομενικά τυχαίες καταστάσεις

2.Έχω μεγάλες αμφιβολίες τόσο για τον αριθμό όσο και για το ποιον των λεγόμενων "αντιεξουσιαστών-αναρχικών" που επιτέθηκαν στον αστυνομικό.Όσους γνωστούς είχα που πήγαν στην συναυλία δεν είδαν ούτε άκουσαν κάτι και οι "αντιεξουσιαστές-αναρχικοί" δεν κάνουν δολοφονικές επιθέσεις ούτε κάν εναντίον χρυσαυγιτών,πόσο μάλλον αστυνομικών

3.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Α.Ε.

δηλαδη ο ταξιτζης παει γυρευοντας για τροχαιο,και ο ψαρας για πνηξιμο....και επειδη οι γνωστοι σου δεν ακουσαν κατι σημαινει οτι δεν εγινε τιποτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...