Προς το περιεχόμενο

ξυλοδαρμος αστυνομικου

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ από διαφορετική από σένα τα βλέπω Αν διάβαζες τι είπα παραπάνω, λέω ότι δεν παίρνω το μέρος κανενός και διαφωνώ με το συγκεκριμένο συμβάν, το θέμα είναι ότι εσύ παίρνεις το μέρος των μπάτσων ... πολλοί από τους οποίους δεν διαφέρουν καθόλου από κάφρους ...

Θα ήμουν τουλάχιστον τύφλός/με παρωπίδες αν υποστήριζα ότι οι μπάτσοι είναι 'κακοί' και αυτοί που τους επιτίθονται 'καλοί', ούτε το αντίθετο φυσικά ;)

«Συνήθεις συμπεριφορές οι βασανισμοί» λέει ο αρχιφύλακας

24 - 06 - 2007 18:47

«Οι βασανισμοί είναι συνήθεις συμπεριφορές» στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας λέει ο πρωταγωνιστής του βίντεο- σοκ, αρχιφύλακας Ν.Τ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα».

Ο 30χρονος αρχιφύλακας εμφανίζεται αμετανόητος και προσπαθεί να μετατοπίσει τις ευθύνες σε άλλους. Χαρακτηριστικά τονίζει ότι «όλη η Αστυνομία δέρνει κρατούμενους, εμένα βρήκαν ως τον μόνο ένοχο; Το ξύλο είναι συνηθισμένη μέθοδος, τώρα το μαθαίνετε εσείς;».

Ο αρχιφύλακας αποκαλύπτει ότι μετά το σάλο που προκλήθηκε από την προβολή του επίμαχου βίντεο στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης τον πλησίασαν προτείνοντας του συνεργασία ώστε να «πέσει στα μαλακά».

Ο Ν.Τ υποστηρίζει ότι «με ρώτησαν αν έχω άλλα βίντεο και μου είπαν αν τα βρω θα έχω καλύτερη αντιμετώπιση». Ο συνήγορος του 30χρονου υποστηρίζει το ίδιο πράγμα λέγοντας: «Από την πρώτη στιγμή που ενεμφανίσθη το βίντεο και ο εντολέας μου ενεπλάκη στην ιστορία των υποτιθέμενων βασανιστηρίων, η Ελληνική Αστυνομία απαιτούσε με φορτικό τρόπο από τον αρχιφύλακα να της εμφανίσει διάφορα βίντεο προκειμένου να τον ρίξουν στα μαλακά. Και επειδή ο αρχιφύλακας δήλωσε άγνοια, τότε ακολούθησε άλλη γραμμή και τον παραπέμπουν».

Ο 30χρονος σοκάρει με τις δηλώσεις του. Υποστηρίζει ότι το «ξύλο» στα τμήματα είναι εξαιρετικά σύνηθες. Υπογραμμίζει ότι «όλοι το γνωρίζουν. Έχετε δει ότι πολλές φορές πηγαίνουν στον εισαγγελέα άτομα με μαυρισμένα μάτι, σκισμένα πρόσωπα». Και συνεχίζει: «Αυτά πως πιστεύετε ότι προκαλούνται; Πάνω στη σύλληψη; Δεν νομίζω…».

Ο Ν.Τ υποστηρίζει ότι όλοι οι Αστυνομικοί κατά διαστήματα έχουν βιαιοπραγήσει σε κρατούμενους. Τους προκαλεί, μάλιστα, «να πάνε να το πουν με το χέρι στο Ευαγγέλιο και εμένα μετά ας με κατηγορήσουν. Να ορκιστούν στα παιδιά τους πως δεν το έχουν κάνει ποτέ και μετά ας με τιμωρήσουν εμένα με ισόβια. Να δω όμως ποιος θα πάει με το χέρι στο Ευαγγέλιο να πει ότι ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι σε κρατούμενο. Όχι απλώς χαστούκια, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα».

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους του «Θέματος» αν σκηνοθέτησε το περιστατικό «για την πλάκα του» και αν το θεωρεί σαδιστικό, ο 30χρονος δηλώνει: «Και εγώ αν έβλεπα το βίντεο θα το χαρακτήριζα σαδιστικό. Θα έψαχνα όμως να δω τι έγινε. Στη δεδομένη περίπτωση μπήκαν δύο άνθρωποι στο γραφείο για απόπειρα ληστείας, αφού μου είπαν ʽάντε γ… παλιόμπατσεʼ, έβρισαν τη μητέρα, τον πατέρα, ιερά και όσια, την πατρίδα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, όμως μετά έχασα την ψυχραιμία μου».

Σε ερώτηση αν το έκανε για να τους τιμωρήσει, ο Ν.Τ απαντά ότι λειτούργησε καθαρά ανθρώπινα. (!!!!) «Με έβριζαν συνεχώς. Σηκώθηκα πάνω και τους χτύπησα με το ξύλο. Έτσι μου ήρθε εκείνη τη στιγμή. Δεν τους βασάνισα όμως. Αν ήθελα να τους βασανίσω και να τους εξευτελίσω, υπάρχουν άλλοι καλύτεροι τρόποι. Κατʼ αρχάς, θα μπορούσα να τους γδύσω και να τους χτυπώ γυμνούς. Ή να τους βάλω γυμνούς να χαϊδεύουν ο ένας τον άλλον. Χίλια δύο πράγμα θα μπορούσα να κάνω» καταλήγει ο αρχιφύλακας, δείχνοντας σαφέστατα τη σχέση και την έμπνευση που έχει αναφορικά με τα βασανιστήρια κρατουμένων…

Δύο νέα βίντεο

Δύο ακόμα βίντεο που εκθέτουν την Αστυνομία αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα». Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται μία δόκιμη αστυνομικός να κάνει στριπτίζ και ένα ακόμα όπου η ίδια δέχεται βιασμό από ανώτερο της, βαθμοφόρο αστυνομικό, ενώ είναι δεμένη με χειροπέδες.

Λουκάς Βελιδάκης

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/158259.html

Στη δεδομένη περίπτωση μπήκαν δύο άνθρωποι στο γραφείο για απόπειρα ληστείας, αφού μου είπαν ʽάντε γ… παλιόμπατσεʼ, έβρισαν τη μητέρα, τον πατέρα, ιερά και όσια, την πατρίδα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, όμως μετά έχασα την ψυχραιμία μου».

Και εδώ φαίνεται το ψέμμα του μπάτσου που κάνει την πάπια για να την γλιτώσει :D

ολοι αυτοι οι κρατικοι βασανιστες & απατεωνες (ντερτιλης, καλουσης κοκ) κρατουνται σε ξεχωριστη πτερυγα με ολα τα κονφορ οπου κανεις ποτε δεν πλησιαζει... με δικα τους ωραρια πεισκεψεων αλλο προγραμμα αδειων κτλ..
  • Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θυμάμαι τότε που πέρνανε στο κυνήγι κανένα κακομοίρη που μπλέκονταν και πέρναγε με ακριβό αυτοκίνητο

Κακομοίρης και με ακριβό αυτοκίνητο δε στέκει.Και τη σημαια νομίζω την καίνε επειδή είναι αντικρατιστές και θεωρούν το κράτος-έθνος ως μια δικλίδα για τους κοινωνικούς αγώνες.Πχ και καλά λένε μπορείς να σαι συμπατριώτης με Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη

Θα συμφωνησω με την πρώτη παράγραφο του ποστ της Μέλισσας

Και μιλαω για ανθρωπους που προσπαθουσαν να προφηλαξουν την περιουσια μας η να προστατεψουν την ζωη καποιου αλλου συνανθρωπου μας

Την ποιαν?Φίλε μου καμια περιουσία δικιά σου και δικία μου δεν προσταεύουν.Προστατεύουν τους σάπιους 300 που κλέβουν από σένα ακι από μένα.Το χε πει ένας διοικητής σε πανελ 'Την Βουλή δε θα την καταλάβετε" ότι και να κάνετε.Τα σπίτια σας ας κλέβονται από τους ΠακιστανοΑλβανούς ας βολευονται στο δημόσιο οι γιοι των κρατικών υπαλλων και δε τρέχει τπτ.Οπως το εξωφρενικό κοπέλα από ΙΕκ στην αντιτρομοκρατική κόρη αρχιπυροσβέστη που είδα σήμερα στο θέμα.Αυτό το καθεστώς συντηρούν οι μπάτσοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

α ρε Ντερτιλής

Αστο από τη στιγμή που δεν έβαλαν τους βουλευτάδες στη θάλασσα να τους φουντάρουν και να σταματήσει η οικογενειοκρατία και η μίζα τους βάζω στο ίδιο καζάνι με όλου

QUOTE]όλη η Αστυνομία δέρνει κρατούμενους, εμένα βρήκαν ως τον μόνο ένοχο; Το ξύλο είναι συνηθισμένη μέθοδος, τώρα το μαθαίνετε εσείς;

Καλά κάνουν και δέρνουν τους βιαστές τους εμπόρους, τους χρήστες.Δεν κάνουν καλά που δέρνουν τους πολιτικούς κρατούμενους

Δημοσ.
Καλά κάνουν και δέρνουν τους βιαστές τους εμπόρους, τους χρήστες.

Για τους βιαστές το καταλαβαίνω, άντε πες και για τους πρεζέμπορους ( Αν και πότε δεν θα δείρουν κανέναν μεγαλέμπορο ηρωινής ετσι... μονο τα βαπορακιά..), τους χρηστες???? :S

Δημοσ.

Μια ερώτηση να κάνω. Εκείνοι οι αστυνομικοί που έβγαλαν το βιντεάκι του ξυλοδαρμού με τους 2 αλλοδαπούς τελικά ποια ήταν η ποινή τους? Κάπου άκουσα ότι πήραν απλώς μια μετάθεση. Όποιος ξέρει ακριβώς ας απαντήσει.

Δημοσ.
Που θα παει αυτη η κατασταση:confused::confused: Ενας ανθρωπος που εκανε απλα το καθηκον του χαροπαλευει Και αυτο γιατι ? Επειδη καμποια μαλακισμενα την ειδαν επαναστατες και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν? δεν ξερω εχω απογοητευτει πλυ και δεν ξερω που θα παει αυτη η βαλιστα. ποια ειναι η γνωμη σας. Δημητρης 17 ετων

ενώ πάλι οι αστυνομικοί είναι υποδείγματα καλής συμπεριφοράς...

(χωρίς βέβαια να υποστιρίζω τους άλλους)

Δημοσ.
τους χρηστες

Είναι κάτι καλόπαιδα γιοι μεγαλο- όπως οι αναρχικοί το 95 στο Πολυτεχνείο που πέσαν τα τηλέφωνα από τους μπαμπάδες τους και πήγαν σπίτια τους.Αν ο Δημητρακης ήταν γιος ενός μεγαλο- και όχι γιος οικοδόμου λες να τον έπιαναν?Η αν ο Στεργίου δεν ήταν οικοδομος λες να ήταν φυλακή?

Δημοσ.
Είναι κάτι καλόπαιδα γιοι μεγαλο- όπως οι αναρχικοί το 95 στο Πολυτεχνείο που πέσαν τα τηλέφωνα από τους μπαμπάδες τους και πήγαν σπίτια τους.Αν ο Δημητρακης ήταν γιος ενός μεγαλο- και όχι γιος οικοδόμου λες να τον έπιαναν?Η αν ο Στεργίου δεν ήταν οικοδομος λες να ήταν φυλακή?

Δίκιο έχεις σε αυτό που λές, το 'χρήστες' δεν καταλαβαίνω που κολλάει όμως :S ?

Δημοσ.
nick[;1693424'']Για τους βιαστές το καταλαβαίνω

Εγώ θα ήθελα θανατική ποινή μετά βασανιστηριών για βιαστές και παιδεραστές και θα δήλωνα εθελοντική συμμετοχή ως βασανιστής και δήμιος.

Συγχαρητήρια σε όλες τις γυναίκες και τα παιδιά που καταφέρνουν και συνεχίζουν τη ζωή τους μετά από αυτό. Προσωπικά δε ξέρω αν θα μπορούσα.

@incognito: Οι χρήστες είναι τα θύματα των εμπόρων, πώς είναι δυνατόν να ζητάμε την ίδια ποινή??

Δημοσ.

Oι χρήστες είναι αδύναμα άτομα που δεν είναι και πάντα φτωχοί και χτυπημένοι από τη μοίρα.Απλά ένα δώρο που τους δόθηκε η ζωή είναι ανίκανοι να τη διαφυλάξουν οπότε τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι

Αυτό που με προβληματίζει εμένα πως διεξάγεται η δίκη αυτές τις μέρες κάποιου αναρχικού που έκλεψε μια τράπεζα και που του χουν φορτώσει το μισό ποινικο κώδικα.Εξιλαστήρι θύμα.Δε νομίζω οι ομοιδεαες του να ναι τόσο βλάκες που να τσατήσουν περισσότερο τους μπάτσους και να του καουν αρνητική διαφήμιση τη στιγμή που αυτός λέει πως η πράξη του ήταν πολιτική ενώ οι άλλοι θέλουν να το προδώσουν ως μια απλή πράξη του ποινικού κώδικα.

Επίσης συνήθως σε συναυλίες περιπολούν αρκετοί αστυνομικοί και όχι δυο άτομα.Οπότε μάλλον τους έστειλαν ως πρόβατα τη σφαγή

Δημοσ.

Μια από τα ίδια για τους χρήστες...

Τώρα για τους έμπορους ναρκωτικών, τους μαστροπούς και τους δολοφόνους κανένας δεν τους κάνει τίποτα ούτε σε κρατητήρια ούτε στην φυλακή γιατί απλά τους φοβούνται οι «προστάτες» μας. Αυτοί που την μπλέκουν είναι οι κακομοίρηδες, πρεζάκια, κλεφτρόνια, μετανάστες χωρίς άδεια παραμονής και πολλοί άσχετοι.

Οι παιδεραστές και βιαστές τρώνε καλά από όλους…

Γενικά και οι ποιο πολλοί μπάτσοι είναι μέσα στα σκατά χωμένοι…

Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα. Υποτίθεται υπάρχει το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας που τους τιμωρεί!!! Xa xa xa! (δεν τους ελέγχει κανένας δηλαδή). Οπότε με βάση αυτό (!), δεν μπορεί κανένας να πάει να δείρει, καθαρίσει μπλα μπλα κάποιον αστυνομικό. Και τους πολίτες τους κρίνει η δικαιοσύνη και όχι ο κάθε μπατσος που θέλει να εκτονωθεί κάπου, ή να το παίξει εξουσία και αφεντικό. Δεν δικαιολογείται η βία. Αν είσαι μπάτσος και σου τραβήξει όπλο, ε ρίξτου στο κεφάλι! Αν όχι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία… Πάντα υπάρχει λύση πριν φτάσεις στο στάδιο να σκοτώσεις κάποιον. ΠΑΝΤΑ.

Περιστατικό που έγινε πριν 3,4 χρόνια κοντά στο σπίτι μου, κάνανε μπλόκο για αλκοτέστ επειδή υπήρχε τότε και ένα club καλοκαιρινό club... Και κατέβαινε ένας με μηχανή που ήταν τύφλα. Και δεν νομίζω καν να μπορούσε να διακρίνει και πολλά μπροστά του και ειδικά σε δρόμο χωρίς φωτισμό. Και ο αστυνόμος ο ήρωας μπαίνει στην μέση του δρόμου για να τον αναγκάσει να σταματήσει! Αποτέλεσμα ο αστυνομικός ανάπηρος, και ο οδηγός μηχανής τυφλός και αν θυμάμαι καλά ανάπηρος και αυτός.

Τι ήταν το σωστό δηλαδή? Να βγάλει το όπλο και να του ρίξει στο κεφάλι για να μην γίνει αυτό? Ή απλά να κάτσει στην άκρη του δρόμου και να κάνει καταδίωξη ή ίσως και τίποτα?

Δημοσ.
Μια ερώτηση να κάνω. Εκείνοι οι αστυνομικοί που έβγαλαν το βιντεάκι του ξυλοδαρμού με τους 2 αλλοδαπούς τελικά ποια ήταν η ποινή τους? Κάπου άκουσα ότι πήραν απλώς μια μετάθεση. Όποιος ξέρει ακριβώς ας απαντήσει.

Ξέρει κάποιος τί έγινε?

Δημοσ.
Oι χρήστες είναι αδύναμα άτομα που δεν είναι και πάντα φτωχοί και χτυπημένοι από τη μοίρα.Απλά ένα δώρο που τους δόθηκε η ζωή είναι ανίκανοι να τη διαφυλάξουν οπότε τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι

Αυτό που με προβληματίζει εμένα πως διεξάγεται η δίκη αυτές τις μέρες κάποιου αναρχικού που έκλεψε μια τράπεζα και που του χουν φορτώσει το μισό ποινικο κώδικα.Εξιλαστήρι θύμα.Δε νομίζω οι ομοιδεαες του να ναι τόσο βλάκες που να τσατήσουν περισσότερο τους μπάτσους και να του καουν αρνητική διαφήμιση τη στιγμή που αυτός λέει πως η πράξη του ήταν πολιτική ενώ οι άλλοι θέλουν να το προδώσουν ως μια απλή πράξη του ποινικού κώδικα.

Επίσης συνήθως σε συναυλίες περιπολούν αρκετοί αστυνομικοί και όχι δυο άτομα.Οπότε μάλλον τους έστειλαν ως πρόβατα τη σφαγή

Μάλιστα. πολιτική πράξη, τα μοίραζε στους φτωχούς.

Αν την έκλεβα εγώ θα ήμουν απλός κλέφτης και έτσι θα έπρεπε να δικαστώ, αυτός όμως δηλώνει επαναστάτης, οπότε πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.

Εξάλλου, να σου πω κάτι; Αν αυτοί θεωρούν ότι κάνουν πόλεμο εναντίον του κράτους, γιατί θα πρέπει να κράτος τους αφήνει ελεύθερους; Αφού κάνουν αγώνα, γιατί διαμαρτύρονται όταν τους συλλαμβάνουν; Αφού είναι τόσο ιδεολόγοι, ας υποστούν και τις συνέπειες των πράξεών τους.

ΥΓ: Σχετικά με προηγούμενό σου μήνυμα. Το να πάρει κάποιος μια Mercedes δε σημαίνει ότι είναι ούτε πρεζέμπορος, ούτε ότι κλέβει, ούτε τίποτα. Μπορεί απλά να είναι επιτυχημένος στη δουλειά του. Γιατί πρέπει να τον πάρουν στο κυνήγι;

Δημοσ.
Μάλιστα. πολιτική πράξη, τα μοίραζε στους φτωχούς

Καθόλου ίσα ίσα που ο ίδιος λέει πως για τη πάρτη του τα κλέψε αλλά αν του ζητούσε κάποιος κάτι δε θα λέγε όχι.Δεν είναι ψεύτες

Αν αυτοί θεωρούν ότι κάνουν πόλεμο εναντίον του κράτους, γιατί θα πρέπει να κράτος τους αφήνει ελεύθερους;

Γιατί στη δημοκρατία υποτίθεται πως είναι ελεύθερο να ακουστούν όλες οι απόψεις.Οχι πχ δε μπορεί να δημιουργηθεί κόμμα με φασιστικό σύμβολο (ευτυχώς ) ούτε με χουντικό (δυστυχώς) αλλά ούτε κόμμα που στο καταστατικό του να υπάρχει καταλυση της Βουλής.Αρα ενώ σου πλασάρουν πως η δημοκρατία είναι το τέλειο πολίτευμα στην ουσία δεν είναι γιατί φράζει το δρόμο σε κάποιους.Οπως έκαναν οι φασίστες, οι μπολσεβίκοι κλπ

ούτε ότι κλέβει

Χειρότερο .Εχει υποστεί την καταναλωτική μαστούρα!Είναι ενάντια στον καταναλωτισμό (εγώ το βρίσκω θετικό αυτό το στοιχείο)

Μπορεί απλά να είναι επιτυχημένος στη δουλειά του

η να παίρνει μίζες από το κράτος.Το αποκλειεις?

Αν την έκλεβα εγώ θα ήμουν απλός κλέφτης και έτσι θα έπρεπε να δικαστώ, αυτός όμως δηλώνει επαναστάτης, οπότε πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.

Τον κατηγορούν και για άλλες 7 ληστείες που όμως λέει πως δεν τις έκανε

Δημοσ.

Τι περιμενετε απο τους αστυνομικους καλυπτει ο ενας τον αλλον. Και οταν πιανουν εναν δεν ειναι τιποτα για αυτους να του ριξουν και αλλες κατηγοριες για να καλυψουν τις δικες τους μ@/@κιες.

Δεν λεω καλα του κανανε γιατι μανα τον γεννησε και αυτον ,δεν φυτρωσε. Αλλα λεω πως η βια φερνει βια και οταν καποια πιτσιρικια πανε στην αστυνομικη σχολη, τους κανουν πλυση εγκεφαλου. Βγαινουν εξω και νομιζουν πως εξουσιαζουν τους παντες ....καπου εκει ξεφευγει το πραγμα

Δημοσ.

imho, το προβλημα ειναι οτι ειναι 50.000 σε μια χωρα 10.000.000 το ποσοστο ειναι τραγικα μεγαλο σε σχεση με αλλες ευρωπαικες χωρες.

Εχει καταντησει να εχει μεσα τον καθε εναν κομπλεξικο που δεν θα αξιζε ουτε για να μαζευει πατατες στα χωραφια, και να πληρώνεται ισοβια απο τον κρατικο προϋπολογισμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...