Προς το περιεχόμενο

ξυλοδαρμος αστυνομικου

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία...όλοι ξεκινάμε να λέμε τις ιστορίες με "μπάτσους" και αντιεξουσιαστές με την φράση...""ΕΓΩ ΑΠ' ΟΣΟ ΞΈΡΩ""....O κλασσικός έλληνας....ξέρω τα πάντα και ας μην ήμουν ποτέ εκεί....αλλά ΄""ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ"" άρα εγώ είμαι ο σωστός....

1ον)Δεν μου λέτε παληκάρια μου καλά....τις έφαγε ο Δκτής των ΜΑΤ....συγνώμη αλλά εγώ τον άνθρωπο δεν τον ξέρω φατσικά....μήπως ..λέω μήπως...οι κ.κ. αντιεξουσιαστές...κόβουν φάτσες στις πορείες, μήπως έχουν και ρουφιάνους;;;ωραίο ακούγετε...αυτοί που τα σπάνε γιατί δεν θέλουν τις κάμερες να τους "παρακολουθούν"...ξέρουν κάθε κίνηση του Δκτή των ΜΑΤ...ακόμα και την Φάτσα του....

2ον)εγώ γιατί δεν έχω φάει ποτέ ξύλο ούτε στο γήπεδο , ούτε σε πορείες , ούτε σε καταλήψεις , ούτε σε φοιτητικές εκλογές ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω....

3ον) επιτέλους καταλάβετε το ...''''Παντού τα πάντα"''....και κακοί και καλοί "μπάτσοι"....και άτομα που ξέρουν γιατί πάνε στις πορείες αλλά και κολώπαιδα όλων των κοινωνικών τάξεων που απλά γουστάρουν την Βία και την καταστροφή υπηρετόντας τις ίδιες ιδεολογίες τις οποίες κατηγορούν

4ον)οι καθρέφτες εκτός απο το να φτιάχνουμε τα μαλλια μας είναι ο μόνος τρόπος για να κοιττάμε τον εαυτό μας στα μάτια..όσοι αντέχουμε....

5ον)καληνύχτα - καλημέρα

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι, ο 'αναρχικος' δεν ειναι απαραίτητα μονιμα ταραχοποιό στοιχείο.

Γιατι αυτος μπορει να ηταν ενας καθολα τιμιος αστυνομικος,ο οποιος τις εφαγε απο εναν αναρχικο που νομιζε οτι βαραγε εναν φασιστα,ενω ειχε μαυρα μεσανυχτα.

Συμφωνω σε αυτό, γιαυτό ποτε δεν θα έπαιρνα μέρος σε σκηνικό σαν αυτό.

Να κερδισουν τον σεβασμο ατομικα η συνολικα?

Συνολικά, κάτι που γίνεται αν σκεφτεί ο καθένας ατομικά πόσο σωστή είναι η συμπεριφορά του απέναντι στον πολίτη. Εδώ είχαν σταματήσει γνωστό μου πρόσφατα, ψάχνουν την τσάντα του περιμένοντας να βρουν μέσα καμμιά ... μολοτωφ και βρισκουν μονο ενα μήλο και ενα γαλα. (!!) και εξοργιστικα ο μπατσος λεει "Τι ειναι αυτα? Με δουλευεις? Εγω περιμενα να βρω καμμια μολοτοφ και εσυ εχεις ενα μηλο? Κοροιδια? Παμε μεσα στο τμημα! (Παρολο που ειχε ταυτοτητα πανω του) " ....

Δημοσ.

Αν ψαχτείς λίγο παραπάνω KWSN_Men, θα διαπιστώσεις ότι οι επιθέσεις γίνονται σε τράπεζες, και σε αυτοκίνητα ΚΥ, μπατσικά και σε cars από αντιπροσωπείες (όχι ότι είναι σωστό...). Δεν έχω ακούσει ποτέ να κάψανε το αυτοκίνητο το δικό μου ή το δικό σου (δεν παίρνω και όρκο, αλλά και να έγινε από λάθος θα έγινε).

Σε αντίθεση με τα χουλιγκάνια, που κανένας δεν αναφέρει, καίνε σπάνε και προκαλούν άπειρες φθορές σε μαγαζιά αυτοκίνητα και στα πάντα! Αυτά τα ξεχνάει εύκολα ο Έλληνας… Αλλά θυμάται καλά ότι του πασάρουν τα ΜΜΕ.

Γενικά οι ποιο πολλοί αστυνομικοί έχουν την νοοτροπία της χούντας… Δεύτερον το ότι δεν σταμάτησε στο μπλόκο ο οποιοσδήποτε δεν σημαίνει ότι πρέπει να πυροβολείτε… Πιάστον και πήγαινε τον στην δικαιοσύνη αν έχει κάτι πάνω του.

Και εγώ δεν σταμάτησα σε μπλόκο μια μέρα γιατί δεν είδα τον αστυνόμο γιατί ο βλάκας, μου έκανε σήμα πίσω από ένα αραγμένο αυτοκίνητο (μου το είπε ο συνοδηγός)! Τι θα έπρεπε να με πυροβολήσει? Ήταν και δρόμος που τρέχεις, θα έπρεπε να μου ρίξει με μπαζούκα μήπως?

Δεν ξέρω τι φταίει με την αστυνομία αλλά τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Τώρα καλοκαίρι να μισά σπίτια στην Αθήνα θα τα αδειάσουν και όχι μόνο στην Αθήνα… (δεν έχουμε προσωπικό να περιπολούμε στις περιοχές). Ναρκωτικά όπως πάντα κυκλοφορούν άπειρα (δεν έχουμε προσωπικό να κάνουμε ελέγχους). Και γενικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ μπλα μπλα μπλα. Εγώ θα έλεγα ότι προσωπικό υπάρχει, αλλά επειδή στην Ελλάδα τίποτα δεν δουλεύει σωστά, έτσι και η αστυνομία αντί να κάνει την δουλειά τις …

Δημοσ.

Πειράζει που έχω "πρόβλημα" τώρα, με όσους είναι της φοβερής λογικής -και την εφαρμόζουν κιόλας:

"εμείς-είμαστε-τόσο-αντρειωμένοι-που-θα-σου-την-πέσουμε-όλοι-μαζί -δηλαδή-και-οι-25-ταυτόχρονα-σε-έναν" :evil:

Στα φρύδια μου αν είναι αναρχικοί, ή νεοναζί -το ξύλο δεν διαφέρει!

Ούτε η ανανδρία τους....

Δημοσ.
nick[;1692959'']Οχι, ο 'αναρχικος' δεν ειναι απαραίτητα μονιμα ταραχοποιό στοιχείο.

Δε μιλω για ιδεολογο αναρχικο,αλλα για τα παιδια που τους βαζουνε να κατεβαινουν στους δρομους.Οι οποιοι στοχευουν καθε διμηνο να τα σπανε ολα και να κανουν τη πρωτευουσα ρδελομπου.

Βεβαια οταν τους αφηνουν να τα σπανε φταιει η αστυνομια που κοιμοτανε και δεν εδρασε (ενω προφανως δεν εχει παρει καποιου ειδους εντολη απο ανωθεν). Οταν καμια φορα θυμουνται και τους μπαγλαρωσουν, οι κατα φαντασιαν αναρχικοι ζητουν τοτε ομως "λευτερια στους επαναστατες"...

Δημοσ.

Χαχα, θυμάμαι και συνδυάζω απ'ότι διάζασα εδώ, χαρακτηριστικό παράδειγμα μπάτσου που την πληρώνει χωρίς να "φταίει" θείος κολλητού, τον είχανε σαπίσει στην συναυλία των Doors όντας σε διατεγμένη υπηρεσία μετά από πολλά χρόνια εκτός γραφείου καθώς στην αρχή της καρριέρας του είχε πέσει θύμα επίθεσης από τσιγγάνους στην οποία σκοτώθηκε ο συναδελφός του στην θέση του οδηγού που δεν μπόρεσε να σκύψει.Όσο καιρό τον ήξερα τους είχε όλους γραμμένους παρανόμους κι ανωτέρους, αναρωτιόμουνα τι σόι μπάτσος είναι, μετά το σακάτεμα αναρωτιόμουνα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι όσοι βλέπουν την στολή ως φορέα συλλογικής ευθύνης και σπάνε σαγόνια και πλευρά με αναλογίες 1 προς 20. Μετά βέβαια μαθαίνοντας πάλι οτί μερικές δεκάδες αξιότιμοι ασφαλίτες σάπισαν με την σειρά τους στον όνομα των συναδέλφων τους τα τομάρια που τους ξυλοφόρτωσαν, χωρίς ανακρίσεις έρευνες ή κατηγορίες απλά ντου και ξύλο, κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με πόλεμο συμμοριών.

Δημοσ.
Όσο καιρό τον ήξερα τους είχε όλους γραμμένους παρανόμους κι ανωτέρους, αναρωτιόμουνα τι σόι μπάτσος είναι, μετά το σακάτεμα αναρωτιόμουνα πόσο μαλάκες μπορεί να είναι όσοι βλέπουν την στολή ως φορέα συλλογικής ευθύνης και σπάνε σαγόνια και πλευρά με αναλογίες 1 προς 20. Μετά βέβαια μαθαίνοντας πάλι οτί μερικές δεκάδες αξιότιμοι ασφαλίτες σάπισαν με την σειρά τους στον όνομα των συναδέλφων τους τα τομάρια που τους ξυλοφόρτωσαν, χωρίς ανακρίσεις έρευνες ή κατηγορίες απλά ντου και ξύλο, κατάλαβα ότι έχουμε να κάνουμε με πόλεμο συμμοριών.

+1

H πόλωση (όπως και η πόρωση) είναι επικίνδυνη ( & μαλακια )

Δημοσ.

ενα παιδι 24 χρονων κυνδινευει να χασει την ζωη του,επειδη εργαζοταν φορωντας στολη.Ειναι μακρυς ο καταλογος των θυματων στην οικογενεια των αστυνομικων.Και μιλαω για ανθρωπους που προσπαθουσαν να προφηλαξουν την περιουσια μας η να προστατεψουν την ζωη καποιου αλλου συνανθρωπου μας.Τωρα αν καποιοι απο εσας <θελετε> να το βλεπεται απο αλλη πλευρα,καλα κανεται.Δεν θα μας πεισεται.Ουτε να προσπαθησετε αντιπαραθετωντας περιπτωσεις αστυνομικης βιας,να δικαιολογητε την δολοφονικη επιθεση....Αναφερθηκαν οι περιπτωσεις του αθιγγανου,ο οποιος εκανε εμποριο ναρκωτικων,και του καλτεζα.Μηπως ειναι τα ιδια?Απο οτι γνωριζω και στις δυο περιπτωσεις οι αστυνομικοι καταδικαστηκαν.Θα συμβει το ιδιο και με αυτους που σακατεψαν τον αμοιρο αστυνομικο?συνεβει το ιδιο και με αυτους που γαζωσαν εν ψυχρω τον ειδικο φρουρο μεσα στο κουβουκλιο του στην κηφησια,αφου τον ρωτουσαν πως θα πανε στην εκαλη????δεν μπαινω λοιπον στην διαδικασια του διαλογου,γιατι δεν γουσταρω να φοραω <γυαλια>.

Δημοσ.
ενα παιδι 24 χρονων κυνδινευει να χασει την ζωη του,επειδη εργαζοταν φορωντας στολη.Ειναι μακρυς ο καταλογος των θυματων στην οικογενεια των αστυνομικων.Και μιλαω για ανθρωπους που προσπαθουσαν να προφηλαξουν την περιουσια μας η να προστατεψουν την ζωη καποιου αλλου συνανθρωπου μας.Τωρα αν καποιοι απο εσας <θελετε> να το βλεπεται απο αλλη πλευρα,καλα κανεται.Δεν θα μας πεισεται.Ουτε να προσπαθησετε αντιπαραθετωντας περιπτωσεις αστυνομικης βιας,να δικαιολογητε την δολοφονικη επιθεση....Αναφερθηκαν οι περιπτωσεις του αθιγγανου,ο οποιος εκανε εμποριο ναρκωτικων,και του καλτεζα.Μηπως ειναι τα ιδια?Απο οτι γνωριζω και στις δυο περιπτωσεις οι αστυνομικοι καταδικαστηκαν.Θα συμβει το ιδιο και με αυτους που σακατεψαν τον αμοιρο αστυνομικο?συνεβει το ιδιο και με αυτους που γαζωσαν εν ψυχρω τον ειδικο φρουρο μεσα στο κουβουκλιο του στην κηφησια,αφου τον ρωτουσαν πως θα πανε στην εκαλη????δεν μπαινω λοιπον στην διαδικασια του διαλογου,γιατι δεν γουσταρω να φοραω <γυαλια>.
Να αγιασει το στομα σου φιλε μπραβο :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Δημοσ.

Ολοι εσεις που καντε ηρωα τον αθηγγανο για σκεφτειτε αν επεφτε επανω σε κανενα αμαξι ας πουμε και γινοταν τραγωδιαη αν οντως πηγαινε επανω στους αστυνομικους αυτοι επρεπε να κατσουν να τους πατησε? Ελεος σε αυτη την χωρα

τον εμπορο ναρκωτικων τον καναμε ηρωα...

Δημοσ.

Απο οτι θυμαμαι τον χειμωνα εγινε μια ιστορια με κατι τσιγγανους που πηγαν να κλεψουν κατι καλωδια. Αυτοι πηγαν να διαφυγουν και εστρεψαν το τζιπ εναντιον των αστυνομικων Και αυτοι πυροβολησαν και σκτωθηκε ο τσιγγανος. Και τι ειπαν τα καναλια ? Ακουσον Ακουσον επιχειρηση φιασκο της αστυνομιας. γιατι δεν πυροβολησε τα λαστιχα. Ελεος πια με τους δημοσιογραφους- δικαστες.

Δημοσ.

O ένας λέει καλός μπάτσος είναι ο νεκρός μπάτσος, ο άλλος λέει έχουμε πόλεμο, α ρε Ντερτιλής που σας χρειάζεται για να κόψετε τις τσαμπά μαγκιές...

Ρε Λουσύ γαμώ το βυζί της αγελάδας τι το αφήνεις ανοιχτό;

Δημοσ.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχτηκαν επίθεση από 30 τουλάχιστον άτομα, τους οποίους γρονθοκόπησαν με σιδηρολοστούς και ρόπαλα, προκαλώντας τους βαρείες σωματικές βλάβες.

Ο ένας αστυνομικός, 24 ετών, φέρει βαριές κακώσεις στο κεφάλι, πολλαπλά τραύματα στο σώμα και νοσηλεύεται στην ενταντική μονάδα νοσοκομείου, σε καταστολή, ενώ όπως αναφέρεται η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Στο νοσοκομείο είναι και ο δεύτερος αστυνομικός, 35 ετών, ο οποίος φέρει πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

και ομως συμφωνα με τους προοδευτικουλιδες,ανθρωπιστες ταχα, τα παραπανω ειναι καλυτερα απο 10-15 φαπες σε 2 ληστες της κακιας ωρας!

θα δουμε παλι τα πολυωρα παραθυρια,τις αναλυσεις απο τα ιδια ατομα-καρικατουρες και τον καθε απλυτο να βριζει θεους και δαιμονες,να απαιτει αποκεφαλισμο/παλουκωματα,γαλαξιακη απολογια ολων των ελληνων?

Δημοσ.
nick[;1693381']lak10 έχεις πατέρα/θείο μπάτσο ?[/quote οχι απλα βλεπω τα πραγματα απο αλλη οπτικη γωνια απο εσενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...