Προς το περιεχόμενο

ξυλοδαρμος αστυνομικου

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πες μας για να μάθουμε ...

Εγώ ξέρω ότι πυροβολήθηκε πισώπλατα, αν έχεις ακούσει άλλη ιστορία ρίχτην.

Δημοσ.
Που θα παει αυτη η κατασταση:confused::confused: Ενας ανθρωπος που εκανε απλα το καθηκον του χαροπαλευει Και αυτο γιατι ? Επειδη καμποια μαλακισμενα την ειδαν επαναστατες και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν? δεν ξερω εχω απογοητευτει πλυ και δεν ξερω που θα παει αυτη η βαλιστα. ποια ειναι η γνωμη σας. Δημητρης 17 ετων

έχεις απογοητευτεί ε....

βάλε έναν ασφαλίτη έξω απο το σπίτι σου, να παρακολουθεί εσένα και την οικογενειά σου...

Δημοσ.
έχεις απογοητευτεί ε....

βάλε έναν ασφαλίτη έξω απο το σπίτι σου, να παρακολουθεί εσένα και την οικογενειά σου...

Βάλε ένα αντιεξουσιαστή έξω από το σπίτι σου να καίει το αυτοκίνητό σου...

Δημοσ.
nick[;1692727']Πες μας για να μάθουμε ...

Εγώ ξέρω ότι πυροβολήθηκε πισώπλατα' date=' αν έχεις ακούσει άλλη ιστορία ρίχτην.[/quote']

καθώς περπάταγε αμέριμνος και μάδαγε μια μαργαριτα.

ωραία ιστορία?

στην θέση του μπορεί να ήμουν και εγώ. αλλά δεν ήμουν για τον απλουστατο λόγο.

οταν μου κανουν σήμα να σταματήσω, σταματω γιατί δεν έχω κάνει τιποτα παράνομο... παρόλο που γινόταν δύο φορες την ημέρα, σε απόσταση 200 μέτρων απο το σπίτι μου...

αν θες να ενδιαφερθείς για κάποιον, να ενδιαφερθείς γιαυτον που κράταγε το οπλο και την οικογένεια του και έγιναν τα εξιλαστήρια θύματα για τους αριστερόφρονες, τα μμε και ολους εκείνους που απέχουν απο ενα πρόβλημα και έχουν γνώμη βέβαια γιαυτό.

για να μπορουμε να απολαμβάνουμε σημερα την ελευθερία μας όπως φαίνεται και παρακάτω....

dsc00312bs1.th.jpg

Δημοσ.
έχεις απογοητευτεί ε....

βάλε έναν ασφαλίτη έξω απο το σπίτι σου, να παρακολουθεί εσένα και την οικογενειά σου...[/Q να λειπουν οι ειρωνιες

Δημοσ.
καθώς περπάταγε αμέριμνος και μάδαγε μια μαργαριτα.

ωραία ιστορία?

στην θέση του μπορεί να ήμουν και εγώ. αλλά δεν ήμουν για τον απλουστατο λόγο.

οταν μου κανουν σήμα να σταματήσω, σταματω γιατί δεν έχω κάνει τιποτα παράνομο... παρόλο που γινόταν δύο φορες την ημέρα, σε απόσταση 200 μέτρων απο το σπίτι μου...

dsc00312bs1.th.jpg

Είπα εγώ ότι περπάταγε αμέριμνος? τσκ τσκ ...

Η ιστορία έχει ως εξής από όσο ξέρω : Του κάνει ο μπάτσος σήμα να σταματήσει, αυτός δεν σταματάει άλλα τρέχει , προφανώς επειδή είχε παρανομήσει (είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης, αν δεν κάνει λάθος η μνήμη μου, που δεν πρέπει να κάνει ) ... Και σε ρωτάω : Δικαιολογείς τον μπάτσο που τον πυροβόλησε πισώπλατα ενώ έτρεχε ?

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_David_Thoreau

Henry David Thoreau (July 12, 1817 – May 6, 1862; born David Henry Thoreau[1]) was an American author, naturalist, transcendentalist, tax resister, development critic, and philosopher who is best known for Walden, a reflection upon simple living in natural surroundings, and his essay, Civil Disobedience, an argument for individual resistance to civil government in moral opposition to an unjust state.

Thoreauʼs books, articles, essays, journals, and poetry total over 20 volumes. Among his lasting contributions were his writings on natural history and philosophy, where he anticipated the methods and findings of ecology and environmental history, two sources of modern day environmentalism.

He was a lifelong abolitionist, delivering lectures that attacked the Fugitive Slave Law while praising the writings of Wendell Phillips and defending the abolitionist John Brown. Thoreauʼs philosophy of nonviolent resistance influenced the political thoughts and actions of such later figures as Leo Tolstoy, Mohandas K. Gandhi, and Martin Luther King, Jr.

Some anarchists claim Thoreau as an inspiration. Though Civil Disobedience calls for improving rather than abolishing government — “I ask for, not at once no government, but at once a better government”[2] — the direction of this improvement aims at anarchism: “ʽThat government is best which governsnot at all;ʼ and when men are prepared for it, that will be the kind of government which they will have.”[2]

...

...

Tι θέλω να πω με αυτό ? Ο αντιεξουσιασμος δεν ειναι απαραιτητα συνδεδεμενος με βιαιες αντιδρασεις, ειδικα αν προκειται για βανδαλισμους...

Keep in mind ομως οτι πολλες φορες χουλιγκανοι (οπως στα προσφατα επεισοδια στα ιλλυσια) η απλα βανδαλοι χαρακτηριζονται ως 'αντιεξουσιαστες' η 'αναρχικοι' απο τα ΜΜΕ, ενω δεν υπαρχει καμμια τετοια υπονοια ... γιατι αραγε?

Δημοσ.
nick[;1692806']Είπα εγώ ότι περπάταγε αμέριμνος? τσκ τσκ ...

Η ιστορία έχει ως εξής από όσο ξέρω : Του κάνει ο μπάτσος σήμα να σταματήσει' date=' αυτός δεν σταματάει άλλα τρέχει , προφανώς επειδή είχε παρανομήσει (είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης, αν δεν κάνει λάθος η μνήμη μου, που δεν πρέπει να κάνει ) ... Και σε ρωτάω : Δικαιολογείς τον μπάτσο που τον πυροβόλησε πισώπλατα ενώ έτρεχε ?[/quote']

θα σου πω το εξής,

πανε να πιασουν εμπορο και τους γαζώνουν με καραμπινες και καλάζνικώφ.

κανουν περιπολίες και τρώνε πέτρες,

πιανουν κάποιον και τρεχουν να τον αθωωσουν οι μαιντανοι.

κανουν ντου στον ασπροπυργο και κανεις δεν ασχολειται τι βρισκουν αλλα γιατί επεσαν μάπες.

κανεις μπλόκο βράδυ και αντι να σταματήσει ο άλλος πατάει γκάζι και πάει προς τα πάνω σου

την απάντηση θα την δώσεις μόνος σου.

απλά σου παραθέτω γεγονότα εκείνης της περιοδου,

δεν εχω κάτι μαζί σου προσωπικά

απλα για την όλη κουβέντα μένω 150 μέτρα απο το σημείο που έγινε το σκηνικό και γνωρίζω αρκετά πράγματα για την υπόθεση απο πρώτο χέρι, χωρις να χρειαστεί να διαβάσω σε τιποτα ιντυμεδια και αλλα τυχαρπαστα δημοκρατικά και ελεύθερα φλόρουμ.

ολοι αυτοι οι κυριοι που λένε και αναμεταδίδουν αυτες τις πληροφορίες ας έρθουν να απολαυσουν τα αποτελέσματα του κραξίματος που έριξαν τόσα χρόνια.

η φωτό απλά δείχνει μόνο ένα μέρος του προβλήματος.

το άλλο δυστηχως δεν αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία....

Δημοσ.
nick[;1692819']

Tι θέλω να πω με αυτό ? Ο αντιεξουσιασμος δεν ειναι απαραιτητα συνδεδεμενος με βιαιες αντιδρασεις' date=' ειδικα αν προκειται για βανδαλισμους...

Keep in mind ομως οτι πολλες φορες χουλιγκανοι (οπως στα προσφατα επεισοδια στα ιλλυσια) η απλα βανδαλοι χαρακτηριζονται ως 'αντιεξουσιαστες' η 'αναρχικοι' απο τα ΜΜΕ, ενω δεν υπαρχει καμμια τετοια υπονοια ... γιατι αραγε?[/quote']

Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι δεν έπαιζαν baseball εχτές Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για να είναι χουλιγκάνοι.

Για το τι είναι και τι δεν είναι τα καλόπαιδα, γνωρίζω κάποια πράγματα από την εποχή που σύχναζα Εξάρχεια μέσα δεκαετίας '90...

Εγώ: Ρε Άγη, ήσουν μέσα στο Πολυτεχνείο προχτές;

Άγης: Ναι ρε.

Εγώ: Καλά ρε, γιατί κάψανε τη σημαία; Το είδες;

Άγης: Την κάψαμε για να τους δείξουμε ότι δε μασάμε.

Εγώ: Σε ποιους ρε;

Άγης: Στους μπάτσους.

Εγώ: Και κάψετε τη σημαία;

Άγης: Ε ναι ρε, γενικά...

Θυμάμαι τότε που πέρνανε στο κυνήγι κανένα κακομοίρη που μπλέκονταν και πέρναγε με ακριβό αυτοκίνητο από την πλατεία. Θυμάμαι και μια κοπέλα που έτρεχε από πίσω... Στο σχολείο την έφερνε ο οδηγός του μπαμπά με τη θωρακισμένη...

Δημοσ.
Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι δεν έπαιζαν baseball εχτές Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για να είναι χουλιγκάνοι.

Οκ, δεν μιλησα ομως για το χτεσινο σκηνικο.

Για το τι είναι και τι δεν είναι τα καλόπαιδα, γνωρίζω κάποια πράγματα από την εποχή που σύχναζα Εξάρχεια μέσα δεκαετίας '90...

Δεν έχω τοσο αμεσες εμπειριες οσο εσυ, ομως εχω γνωρισει ατομα που προσκεινται σε αυτο το χωρο και ξεφευγουν απο αυτο το στερεοτυπο του 'μπαχαλακια-που-την-εχει-δει-lifestyle-αναρχικου' .. Νομίζω οτι θα συμφωνησεις οτι υπαρχουν ΚΑΙ τετοιοι

Σιγουρα υπαρχουν πολλοι οτι-να-ναι γι'αυτό και κράζω τέτοια φαινόμενα γενικότερα (Ο τυπος που βασικα τα σπαει για να εκτονωθει και δεν ειναι τπτ παραπανω απο εναν αναρχοχουλιγκανο)

Δημοσ.

κλασικό θύμα παραπληροφόρησης των ΜΜΕ

internet έχεις....χρησιμοποιησέ το...

Δημοσ.
κλασικό θύμα παραπληροφόρησης των ΜΜΕ

internet έχεις....χρησιμοποιησέ το...

Και ματάκια έχω και τα χρησιμοποιώ. Και ξέρω πολύ καλά τα παιδάκια που βολοδέρνουν στη πλατεία.

Δημοσ.
nick[;1692508'']Το θέμα είναι απλό. Αν θέλουν σεβασμό οι μπάτσοι πρέπει να τον κερδίσουν και με την συμπεριφορά τους.

Μονο που γενικευεις επικινδυνα.Να κερδισουν τον σεβασμο ατομικα η συνολικα?

Γιατι αυτος μπορει να ηταν ενας καθολα τιμιος αστυνομικος,ο οποιος τις εφαγε απο εναν αναρχικο που νομιζε οτι βαραγε εναν φασιστα,ενω ειχε μαυρα μεσανυχτα.

Αν θελουν σεβασμό και οι αναρχικοι πρεπει να τον κερδισουν με την συμπεριφορα τους.Γιατι εδω δεν εχουμε να κανουμε με καλους και κακους οπως ειναι οι αστυνομικοι,αλλα με μονιμα ταραχοποια στοιχεια και δε μπορεις να το αρνηθεις αυτο.

Αλλα για να τους λες μπατσους καταλαβαμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...