Προς το περιεχόμενο

ξυλοδαρμος αστυνομικου

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παρόλο που δεν ήταν/είναι του γούστου μου ό συγκέκριμένος πολιτικός χώρος δέχτηκα να πάω για να τους ακούσω.

Πήγα λοιπόν , μια χαρά βραδάκι καλοκαιρινό και αφού τελειώσανε τα πολιτικά ανέβηκαν οι φίλοι μου να παίξουνε , ξεκινάνε λοιπόν με το "Lovesong" των "The Cure" , ξαφνικά στα μισά του τραγουδίου κόβονται ήχος-φώτα.

Τεσπα μετά απο λίγο βλέπω τον κολλητό μου έξαλλο να βρίζει ακατάσχετα.

Ρωτόντας τον τι συνέβει μου απάντησε ότι οι "σύντροφοι" τους τράβηξαν την πρίζα γιατί έπαιζαν "Αγγλόφωνα αντιδραστικά τραγούδια".

Αν δεν είναι αυτό τραμπουκισμός και φασισμός τότε τι είναι?

Τέτοια μυαλά είναι που θέλουν να διάμορφώσουν και να έχουν...μη σκεπτόμενους ηλίθιους που να παίζουν την κασσέτα του/της εκάστοτε πουλημένου κομματάρχη.

Aαααχααχαχα εχουν χαζέψει εντελώς οι κνιτες

Δημοσ.
Το πρόβλημα μου με τη συγκεκριμένη συζήτηση είναι απλοικό αλλά ειλικρινές (αν και ξέρω ότι απλώς ανατροφοδοτεί τον φαύλο κύκλο).

Προσωπικά, ποτέ δεν κατάλαβα τι διαφορά έχει ο ένας (αναίτια, το τονίζω) ξυλοδαρμένος από τον άλλο.

Ίσως η διαφορά να έχει να κάνει με τη λεπτομέρεια που λέγεται κατάχρηση εξουσίας.

Ίσως με το γεγονός ότι η κλοπή ή ο βιασμός της προσωπικότητας κάποιου ή η άσκηση φυσικής βίας να είναι ένα (ή πολλά) κλικ χειρότερος όταν γίνεται από αυτόν που υποτίθεται ότι τον εμπιστεύτηκες (ως άτομο ή ως κοινωνία) για να τα διαφυλάξει. Μπορεί να ακούγεται ηλίθιο αυτό που θα πω αλλά ίσως μια αναλογία είναι ότι όσο απεχθής και να είναι ο βιασμός ενός κοριτσιού, υποψιάζομαι ότι είναι πολύ πιο τραυματικός όταν γίνεται από τον ίδιο του τον πατέρα, από ότι από κάποιον άγνωστο. Και αντίστοιχα το βρίσκω πολλαπλά πιο απεχθές, άνανδρο και ξεφτίλα το να σε προσβάλει μια παρέα μπάτσων την ώρα μιας εξακρίβωσης στοιχείων πχ, από το να σου την πέσει κάποιος στο δρόμο.

Το να με προκαλέσει ο οποιοσδήποτε στο δρόμο και να πλακωθούμε στο ξύλο είναι διαφορετικό, από το να μπορεί ο μπάτσος να σε τρέχει μετά και άντε να βρεις το δίκιο σου.

Γιατί στο τέλος του ξυλοδαρμού πολίτη από μπάτσο, φέξε μου και γλύστρησα αν θα βρει το δίκιο του.

Στο τέλος ξυλοδαρμού μπάτσου από πολίτη, δικαίως ή αδίκως τη γάμησε ο πολίτης άμα τον πιάσουν.

Σε κάθε περίπτωση είμαι ενάντια της πουστιάς και της δειλής επίθεσης σε κάποιον άλλο. Δεν μου ταιριάζει αυτό το άνανδρο.

Για αυτό άλλωστε και σιχαίνομαι το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε τίποτα απ'ό,τι λες στην πρώτη παράγραφο, και ελπίζω να το ξέρεις.

Μοναδική μου ένσταση, ότι την εξής γνώση (και με την οποία λίγο πολύ συμφωνώ)

Γιατί στο τέλος του ξυλοδαρμού πολίτη από μπάτσο' date=' φέξε μου και γλύστρησα αν θα βρει το δίκιο του.

Στο τέλος ξυλοδαρμού μπάτσου από πολίτη, δικαίως ή αδίκως τη γάμησε ο πολίτης άμα τον πιάσουν.[/quote']

εγώ προσωπικά αδυνατώ να τη χρησιμοποιήσω ως οδηγό για να αξιολογήσω ένα περιστατικό σαν αυτό που συζητάμε.

Με άλλα λόγια, το ότι γενικώς και αορίστως υπάρχουν (πολλοί? όλοι?) αστυνομικοί που κάνουν κατάχρηση εξουσίας, δεν με κάνει να λυπάμαι λιγότερο ή περισσότερο για κάποιον που βρίσκεται στην εντατική επειδή κάποιοι, επίσης γενικώς και αορίστως, μισούν την αστυνομία.

Ξέρω ότι η στάση μου είναι sort of εκτός πραγματικότητας γιατί επιχειρεί να εξισώσει καταστάσεις που είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να εξισωθούν, αλλά ειδικά εδώ, έχω σοβαρό πρόβλημα να καταλάβω γιατί δεν εμπίπτει και το περιστατικό που συζητάμε στις άνανδρες και δειλές επιθέσεις.

Δεύτερη ένσταση: η Μίλαν, και μόνο αυτή, είναι μια θεά.

Δημοσ.

Εγω ημουν στη συναυλια(πολυ ωραια παρεπιπτωντος) αλλα δεν πηρα χαμπαρι τιποτα.Πολυ ευκολα βγηκε το συμπερασμα οτι εγινε απο αντιεξουσιαστες και οτι ηταν 30 ατομα και ισως να ισχυει σε ενα βαθμο αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.Παντως υπερβολικη σημασια του εχει δωθει του μεμονωμενου περιστατικου.Λιγο λογω του οτι πηγε στην εντατικη ο ενας λιγο λογω της προπαγανδας ενταξει το καταλαβαινω αλλα γινονται αυτα και θα γινονται αφου πρωτοι και μεγαλυτεροι διδαξαντες ειναι οι μπατσοι δηλ. το κρατος.Τοσοι φονοι,τοσα βασανιστηρια σωματικα και ψυχολογικα και τοση ατιμωρησια σε καθημερινη βαση απο μια δημοκρατια σημαινει οτι κατι βρωμαει στην μικρη μας μπανανια και ειναι λογικο να υπαρχει μια καποια αντιδραση και δυσανασχετηση οσο σκληραινουν οι συνθηκες διαβιωσης, χωρις παιδεια και η αδικια να συνεχιζεται.Απλα οι περισσοτεροι ειναι στον μικροκοσμο τους που περιλαμβανει πολυ τηλεοραση και δεν μπορουν καταλαβουν τι στο διαλο γινεται και τα αιτια του.Το μονο που κανουν ειναι να καταδικαζουν σαν δικασταρες.Τωρα τι σοι δικαστες ειναι αν εχουν μονοπλευρη πληροφορηση και αποψη ενας θεος τους ξερει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω ότι το thread έχει επιτελέσει τον προορισμό του και το μόνο που του απομένει είναι να καταντήσει αμιγώς πολιτικό.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...