incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Οι αναρχικοί ΔΕΝ σπάνε αμάξια....οι κομπλεξικοί σπάνε Δηλαδή αυτοί που τα σπάνε δεν είναι αναρχικοί?Τι είναι ? Σίγουρα ο Omni είναι, δε μπορεί να κυκλοφορεί και δεύτερος. Αυτός ο omni πρέπει να ταν μεγάλη μούρηΠάντως σε τι διαφωνείς στο ότι το Λονδίνο είναι ακριβό η ότι είναι καλό να βοηθάνε οι γονείς τα παιδιά τους.Τεσπα πολύ οφτοπικ πήγε το θέμα Τα τελευταια νέα πάντως λένε πως ένα κοντοπούτανο αναγνώρισε τον ένα από τους δυο ως μπάτσο και τα λακισμένα τα 15χρονα-16χρονα (σιγά μη ξέρουν αυτοί από ιδεολογίες) τον τουλούμιασαν
theglassicon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δηλαδή αυτοί που τα σπάνε δεν είναι αναρχικοί?Τι είναι ? Εξωγήινοι αντικομφορμιστές....μπορεί και Βριλ αλλά περιμένουμε τον Χαρδαβέλα να βγάλει το πόρισμα.
kyrnikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Τα τελευταια νέα πάντως λένε πως ένα κοντοπούτανο αναγνώρισε τον ένα από τους δυο ως μπάτσο και τα λακισμένα τα 15χρονα-16χρονα (σιγά μη ξέρουν αυτοί από ιδεολογίες) τον τουλούμιασαν Ότι γίνεται δηλαδή και στους σταθμούς του ηλεκτρικού όταν έχει ντέρμπι. Ιδεολογία my ass !
revil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Όποτε θέλεις σου στέλνω προσωπικά το mail μου για να διαπιστώσεις ποιος είμαι και τι κάνω.Τσέκαρε αν θες και το threads για να δεις πότε μιλάω εγώ και πότε αυτός. Τσέκαρε επίσης και τον τρόπο έκφρασης μου. Δεν μπορεί, θα δεις κάποια διαφορά.... ρε συ freestyler wtf δεν ενοουσε εσενα ο ανθρωπος γιατι αρπαχτηκες?
Freestyler83 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ρε συ freestyler wtf δεν ενοουσε εσενα ο ανθρωπος γιατι αρπαχτηκες? Βλακεία μου..Δεν κατάλαβα
Freestyler83 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Εξωγήινοι αντικομφορμιστές....μπορεί και Βριλ αλλά περιμένουμε τον Χαρδαβέλα να βγάλει το πόρισμα. LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
incognito Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ότι γίνεται δηλαδή και στους σταθμούς του ηλεκτρικού όταν έχει ντέρμπι.Ιδεολογία my ass ! Απλά δεν ήταν οι αναρχικοί αυτοί που το κάνανε .Γιατί σύμφωνα με την ιδεολογία τους το να σπας τράπεζες (τώρα περιμένω από κάποιον να μου πει πως μαγκιά μου που χω μια τράπεζα γιατί να μου τη σπάει ο άλλος) αιτιολογείται.Το να βαράς όμως κάποιον που σου είπε κάποιος άλλος που τον άκουσε από ένα τρίτο πως είναι μπάτσος δεν νομίζω να έχει γραφτεί πουθενά
Steven Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Τι λες ρε μαλακισμένο; Είμαι στο desk στις 6.00 το πρωι και φεύγω κάθε μέρα μετά τις 8. Ποιος είσαι εσύ ρε να μου πεις που θα τα φάω. Ποιος σε διόρισε τσολιά στα αρχίδια μου; Δικαίωμα μου να τα φάω όπου εγώ θέλω' date=' είτε αυτό είναι αμάξια, είτε κόκες, είτε πουτάνες*, είτε υπολογιστές. Και παρεδώσε μην ξαναχρησιμοποιήσεις τον όρο φασισμός όταν αναφέρεσαι σε τέτοιου είδους υποκείμενα της κακής ώρας. Υποτιμάς εμένα που δηλώνω φασίστας *Με αυτό τον τρόπο και αν ακόμα σε χαρτζηλικώνουν εμμέσως θα καρπωθείς και συ μερικά απο τα λεφτά που εγώ βγάζω[/quote'] Loool Respect Μερικές φορές είσαι πολύ θεός.. @incognito Εγώ που είμαι στις autobahn και μένω ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο της ΒΜW δικαιούμαι να πάρω μια M6 και να μη μου τη κάψεις? Υπόσχομαι ότι δεν θα την φέρω ποτέ στην Αθήνα.... Λόγω τιμής.... Από μένα για σένα με αγάπη....http://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ρε παιδες εχουμε μπλεξει τις βουρτσες με τις....τσατσαρες τι λεμε τωρα?? 1)Αναρχισμος ειναι ιδεολογια , δεν εχει καμια σχεση με σπασηματα ,πεσηματα και τριχες κατσαρες. 2)αυτα που γινονται ,στην πλειοψηφια ,γινοντα απο χουλιγκανς. Οι χουλιγκανς θα πανε στο γηπεδο να τα σπασουν , μετα στην πορεια να τα καψουν και στο τελος θα πανε σπιτι να φανε ξυλο απο την γυναικα τους , πεθερα , πατερα κλπ. Ειναι αυτο το κομπλεξ που εχουν ολοι οταν ειναι καταπιεσμενοι . Βεβαια αυτο γινεται σε μεγαλυτερο βαθμο απο τα στρουμφ. Ξαφνικα αποκτουν την εξουσια στα χερια τους και οποιον παρει ο χαρος. για αυτο λεω ΧΑΛΑΡΑ ολοι ,γιατι στο τελος θα δουμε πως ολα ειναι ματεα. Αντε και του χρονου σπιτια μας.
incognito Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Από μένα για σένα με αγάπη Tο υποβίβασες το επίπεδο πολύ.καμια σχέση το ένα με τ άλλο Υπόσχομαι ότι δεν θα την φέρω ποτέ στην Αθήνα.... Λόγω τιμής.... Χειρότερος οδηγός από τον Ελληνα ξέρεις ποιος είναι? Ο λαζογερμανός που λέει και ένας γνωστός μου
-nick- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 .... .... .... .... Έχετε αναρωτηθεί γιατί ασκείται βία εις βάρος της αστυνομίας; Γνωρίζεται ότι υπάρχει ειδικό σώμα αστυνομικών με πολιτικά που κυκλοφορεί με μηχανες χωρίς πινακίδες και στήνει ενέδρες σε αντιεξουσιαστές προσπαθώντας να προκαλέσει "τροχαία"; Γνωρίζετε ότι ασφαλίτες δολοφόνησαν με την προαναφερόμενη μέθοδο νεαρό που πήγαινε με μηχανάκι φίλο του στο νοσοκομείο και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος των αστυνομικών στα κανάλια είπε απευθυνομενος σε συγγενείς του δολοφονημένου: "Συγνώμη' date=' νομίζαμε ότι ήταν Αναρχικοί"; Γνωρίζετε ότι οι βασανισμοί που είδαμε στα γνωστα βίντεο αποτελούν καθημερινότητα για ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου(είτε είναι αντιεξουσιαστές είτε όχι); Γνωρίζετε πόσοι νεκροί πολίτες υπάρχουν τα τελευταία χρόνια από δολοφονίες αστυνομικών; Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμα αλλά βαριέμαι. Είτε μας αρέσει είτε όχι υπάρχει ΜΙΣΟΣ σε μεγάλο κομμάτι της νεολαίας και όχι μόνο, το οποίο είναι κατανοητό εξ αιτίας των προσωπικών τους βιωμάτων από την επαφή της με την αστνομία [/quote']
KWSN_Men Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον μία πηγή με την παραδοχή της αστυνομίας 'Συγγνώμη, νομίζαμε ότι ήταν αναρχικοί'.
ekeinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 δεν θα το δεις,γιατι δεν εχει συμβει ποτε....Υ.Γ Τα πραγματα για τον μικρο ειναι πολυ ασχημα.Κανουν υπερανθρωπες προσπαθειες οι γιατροι να τον κρατησουν στην ζωη.Δεν εχω καμμια διαθεση να σχολιασω κατι....
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Είτε μας αρέσει είτε όχι υπάρχει ΜΙΣΟΣ σε μεγάλο κομμάτι της νεολαίας και όχι μόνο, το οποίο είναι κατανοητό εξ αιτίας των προσωπικών τους βιωμάτων από την επαφή της με την αστνομία Ακόμα και αν αποδεχτούμε την παραπάνω πρόταση αυτό που δε μας εξηγεί είναι για πιο λόγο είναι κατανοητό όχι το μίσος, αλλά οι καταρχην επαφές με την αστυνομία. Κοντολογης δεν έγιναν μουνοπανάδες επειδή είχαν παρεδώσε (όχι το σκύλο) με την αστυνομία. Ήταν μουνοπανάδες και παραγωγό αυτού ήταν και τα σχετικά παρεδώσε...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Το μέλος incognito μας αποχαιρετά δια παντός γιατί διαπιστώθηκαν αρκετές... ομοιότητες με άλλο μέλος, το οποίο έχει ήδη τιμωρηθεί με προσωρινό αποκλεισμό από το forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.