Freestyler83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 του κώλου τα εννιάμερα... Και αν σου πω ότι παράγγειλα στην Ελλάδα μια M3 για τις καβλάντες του ενός μήνα διακοπών, αποκτάς το δικαίωμα να μου τη σπάσεις; Αν εξαιρέσεις τις βρισιές συμφωνώ απόλυτα...Σε λίγο καιρό πρόκειται να αγοράσω ένα καλό αμάξι... Λοιπόν, από τη στιγμή που κουράζομαι, ιδρώνω και ότι φράγκο βγάζω είναι νόμιμο, κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου πει πώς να ξοδέψω την ανταμοιβή του κόπου μου, εκτός από την συνείδηση μου.. Και αν σε κάποιον ανώμαλο δεν αρέσει να με βλέπει να ευημερώ, υλικά τουλάχιστον, ας παρατήσει τον Μπακούνιν (τρομάρα του...) και ας μάθει μια δουλειά...ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ , να γίνει ο καλύτερος σε αυτήν και να βγάλει όσα εγώ και περισσότερα...
Freestyler83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Έχω την αίσθηση πάντως ότι ξεφύγαμε από το τόπικ
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δε μαζεβόμαστε εξουσιαστές αντιεξουσιαστές να παίξουμε κανα 5 χ 5 να λυθεί το ζήτημα γιατί τέτοια θρεντ καταντάνε flames; Ο πραγματικός εχθρός στις συναυλίες είναι οι σεκιουριτάδες. Ωραιος LOOOOOL να δω ποιον θα βαλουν διαιτητη ? τον Πολυδωρα? περα απο την πλακα, αν δεν τα παρουμε λιγο πιο χαλαρα και πιο χιουμοριστικα τα πραγματα, σε λιγο καιρο δεν θα μπορεσουμε να τα συγκρατησουμε θα κλαινε μαναδες και θα κλεισουν σπιτια . ΗΡΕΜΑ ΡΕΕΕΕΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ.
theglassicon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Φυσικά, το τόπικ ήταν ηλίθιο εν τι γενέση.... "Πέστε την γνώμη σας για το γεγονός ότι 30 οτιδήποτε ξυλοφόρτωσαν 2 οτιδήποτε" Ρητορικό....είναι κότες. Το οτιδήποτε μπορεί να είναι και μπάτσοι και χουλιγκάνοι και ολυμπιακοί και παναθηναικοί.... Μετά έλεγε ο καθένας την μαλακία του.
kyrnikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως απ' ότι έχω καταλάβει, το αγαπημένο σπορ και των αστυνομικών και των αντιεξουσιαστών είναι το : "πιάνουμε έναν και τον βαράμε είκοσι " Μάλλον ο ανδρισμός είναι είδος εν ανεπαρκεία στις "συμπαθείς" αντίπαλες παρατάξεις .
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 free εσύ δεν ανοιξες τοπικ πως θα πας Λονδίνο για σπουδές?Θα πάρεις και άμάξι?Και θα πληρώνεις και σπουδές και αμάξι σε μια από τις ακριβότερες πόλεις της Ευρώπης με δικά σου λεφτά?Η μήπως βάλανε χεράκι και οι γονείςΔεν είναι κατακριτέο απλά τα λέμε όλα Το τόπικ ξέφυγε γιατί κάποιοι εδώ μέσα δεν κατλαβαίνουν γιατί σπάνε αμάξια οι αναρχικοί ,εγώ τους έδωσα την αιτιολογία και τα βάλαν με μένα λες και εγώ τα σπάω.Συν ότι είπα μαλάκες όσους σκέφτονται 24/7 τη λαμαρίνα υπάρχουνε και νόμιμοι τρόποι για να γίνει αυτό και εγώ είμαι μαζί τους. Να είδες .Αυτοί οι άνθρωποι δε θεωρούν νόμιμο το κράτος όπως είναι δομημένο.Μη μου πει κανείς αν κάνουν λάθος η όχι.Σε αυτούς οι απορίες.Αντε
theglassicon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως απ' ότι έχω καταλάβει, το αγαπημένο σπορ και των αστυνομικών καιτων αντιεξουσιαστών είναι το : "πιάνουμε έναν και τον βαράμε είκοσι " Μάλλον ο ανδρισμός είναι είδος εν ανεπαρκεία στις "συμπαθείς" αντίπαλες παρατάξεις . Παλία ιστορία....Thrashάδες με Manowarάδες, Κολονιότες με Περιστεριότες, οπαδοί των Beatles με αυτούς των Rolling Stones.... Διαίρεεν και βασίλεβαι....
theglassicon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 free εσύ δεν ανοιξες τοπικ πως θα πας Λονδίνο για σπουδές?Θα πάρεις και άμάξι?Και θα πληρώνεις και σπουδές και αμάξι σε μια από τις ακριβότερες πόλεις της Ευρώπης με δικά σου λεφτά?Η μήπως βάλανε χεράκι και οι γονείςΔεν είναι κατακριτέο απλά τα λέμε όλα Το τόπικ ξέφυγε γιατί κάποιοι εδώ μέσα δεν κατλαβαίνουν γιατί σπάνε αμάξια οι αναρχικοί ,εγώ τους έδωσα την αιτιολογία και τα βάλαν με μένα λες και εγώ τα σπάω.Συν ότι είπα μαλάκες όσους σκέφτονται 24/7 τη λαμαρίνα Να είδες .Αυτοί οι άνθρωποι δε θεωρούν νόμιμο το κράτος όπως είναι δομημένο.Μη μου πει κανείς αν κάνουν λάθος η όχι.Σε αυτούς οι απορίες.Αντε Οι αναρχικοί ΔΕΝ σπάνε αμάξια....οι κομπλεξικοί σπάνε. Αν θεωρήσαι αναρχικός το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις πολεμοφόδια στην εξουσία με τον εριστικό σου τρόπο. Μήπως είσαι τραμπούκος ασφαλίτης που κάνεις σπαμ στο ίνσο; Το δικαίομα στην περιουσία παπάρα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και αυτό που επικαλήσαι όταν οι μπάτσοι μπουκάρουν σπίτι σου....
Freestyler83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 free εσύ δεν ανοιξες τοπικ πως θα πας Λονδίνο για σπουδές?Θα πάρεις και άμάξι?Και θα πληρώνεις και σπουδές και αμάξι σε μια από τις ακριβότερες πόλεις της Ευρώπης με δικά σου λεφτά?Η μήπως βάλανε χεράκι και οι γονείςΔεν είναι κατακριτέο απλά τα λέμε όλα Το τόπικ ξέφυγε γιατί κάποιοι εδώ μέσα δεν κατλαβαίνουν γιατί σπάνε αμάξια οι αναρχικοί ,εγώ τους έδωσα την αιτιολογία και τα βάλαν με μένα λες και εγώ τα σπάω.Συν ότι είπα μαλάκες όσους σκέφτονται 24/7 τη λαμαρίνα Να είδες .Αυτοί οι άνθρωποι δε θεωρούν νόμιμο το κράτος όπως είναι δομημένο.Μη μου πει κανείς αν κάνουν λάθος η όχι.Σε αυτούς οι απορίες.Αντε Και βέβαια εγώ το άνοιξα!! Και τα δύο ισχύουν (όχι ότι θα απολογηθώ γι'αυτό) με την διαφορά ότι τα τελευταία 2 χρόνια δουλέυω τόσο ώστε να βγάλω την προκαταβολή και να δώσω ένα μέρος της αξίας με δόσεις όταν το παραγγείλω...Οι γονείς πληρώνουν κάποια από τα έξοδα των σπουδών..ΚΟΠΟΣ=ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ Πάντως αν όντως ισχύει αυτό που λες στο τελευταίο post σου, πρέπει να προσέξεις τον τρόπο έκφρασής σου γιατί φαίνεται ότι άλλο θες να πεις και άλλο λες...Όταν λες ότι καλά κάνουν και σπάνε, διατυπώνεις γνώμη...
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 free εσύ δεν ανοιξες τοπικ πως θα πας Λονδίνο για σπουδές?Θα πάρεις και άμάξι?Και θα πληρώνεις και σπουδές και αμάξι σε μια από τις ακριβότερες πόλεις της Ευρώπης με δικά σου λεφτά?Η μήπως βάλανε χεράκι και οι γονείςΔεν είναι κατακριτέο απλά τα λέμε όλα Σίγουρα ο Omni είναι, δε μπορεί να κυκλοφορεί και δεύτερος. ΝΑ σου πω ρε συ, τα παιδιά πώς γίνονται;
Freestyler83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Οι αναρχικοί ΔΕΝ σπάνε αμάξια....οι κομπλεξικοί σπάνε. Αν θεωρήσαι αναρχικός το μόνο που κάνεις είναι να δίνεις πολεμοφόδια στην εξουσία με τον εριστικό σου τρόπο. Μήπως είσαι τραμπούκος ασφαλίτης που κάνεις σπαμ στο ίνσο; Το δικαίομα στην περιουσία παπάρα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και αυτό που επικαλήσαι όταν οι μπάτσοι μπουκάρουν σπίτι σου.... Ισχύει 100%. Και ξεκινάς ένα κύκλο που δεν κλείνει εύκολα
Freestyler83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Σίγουρα ο Omni είναι, δε μπορεί να κυκλοφορεί και δεύτερος. ΝΑ σου πω ρε συ, τα παιδιά πώς γίνονται; Όποτε θέλεις σου στέλνω προσωπικά το mail μου για να διαπιστώσεις ποιος είμαι και τι κάνω. Τσέκαρε αν θες και το threads για να δεις πότε μιλάω εγώ και πότε αυτός. Τσέκαρε επίσης και τον τρόπο έκφρασης μου. Δεν μπορεί, θα δεις κάποια διαφορά....
mandate Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Όποτε θέλεις σου στέλνω προσωπικά το mail μου για να διαπιστώσεις ποιος είμαι και τι κάνω.Τσέκαρε αν θες και το threads για να δεις πότε μιλάω εγώ και πότε αυτός. Τσέκαρε επίσης και τον τρόπο έκφρασης μου. Δεν μπορεί, θα δεις κάποια διαφορά.... μα δε λέει για σένα :neutral:
theglassicon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ισχύει 100%. Και ξεκινάς ένα κύκλο που δεν κλείνει εύκολα Σκατά.... Το θέμα, το πραγματικό δηλαδή δεν το είπε κανείς.... Γιατί συγκεκριμένα αναφερόταν ότι είναι ΡΟΚ συναυλία από όλα τα μέσα; Τί δουλειά ειχαν εκεί ασφαλίτες; Οι χουλιγκάνοι είναι ότι για το αμέρικα οι τρομοκράτες....ο αόρατος εχθρός που δικαιολογεί στρατούς-εξοπλισμούς και αστική τρομοκρατία. Ο μπαμπούλας του πολίτη. Βαρέθηκα να με σταματάνε γιατί φοράω καρφία και μπάτσοι και σπυριάρικα ζάκια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.