Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Αν είσαι λαμόγιο εφοριακός ναι από μένα τα πήρες.Αν είσαι εργολάβος που βάζει φωτιές στην Πάρνηθα ναι από μενα θα τα πάρεις.Αν είσαι η κορη κανενός βρωμιάρη δημοσιου θα παρεις εσύ τη θέση αντί μια άλλη κοπέλα που ο πατέρας της ήταν μισθωτός και ακομμάτιστος (μαλάκας δλδ στη σημερινή κοινωνία).Αν είσαι κομματόσκυλο εσύ θα παρεις το έργο ,εσύ θα μπεις στα 29 σου δοικητής σε νοσοκομείο κλπ.Ολους αυτούς τους σιχαίνομαι μέχρι αηδίας :twisted: Αν δεν είμαι κανένας από τους παραπάνω, δικαιούμαι να έχω ακριβό αμάξι; Μέχρι πόσα κυβικά μου επιτρέπεις; Δικαιούμαι, επειδή με δέρνει το μικροαστικό σύνδρομο και γουστάρω να κάνω το σκ... μου παξιμάδι για να βγάλω γκόμενα, να χτυπήσω ένα κάμπριο; Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, καλώς ή κακώς, δουλεύουν μια ζωή και τα χώνουν στο αμάξι γιατί γουστάρουν να κυκλοφορούν με μερσεντέ ή με κάμπριο ή με ό,τι-γουστάρουν-χωρίς-να-σε-ρωτήσουν; Αυτούς πώς θα τους μεταστρέψεις στον δικό σου "ορθό τρόπο σκέψης"; Θα τους καθαρίσεις pour encourager les autres? Ή απλώς θα τους βάλεις φωτιά στο σπίτι/αυτοκίνητο και θα κάψεις τις οικονομίες μιας ζωής; :evil: Και στο κάτω-κάτω... Ποιός είσαι εσύ που θα με κρίνεις; Ποιός σε διόρισε αυτόκλητο προστάτη και κριτή των άλλων; Σαν δεν ντρεπόμαστε, λέω 'γω. Την επανάσταση να την κάνεις κατ'αρχήν στον εαυτό σου - χωρίς να σέρνεις υπό την απειλή όπλου τους άλλους. Ξέρεις, πέρασε η εποχή της ένοπλης επαναστατικής πρωτοπορίας. Την υποστήριξε ο Μάο και η κατάντια ήταν η Πολιτιστική Επανάσταση... :evil:
theglassicon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δε μαζεβόμαστε εξουσιαστές αντιεξουσιαστές να παίξουμε κανα 5 χ 5 να λυθεί το ζήτημα γιατί τέτοια θρεντ καταντάνε flames; Ο πραγματικός εχθρός στις συναυλίες είναι οι σεκιουριτάδες.
andrip Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ο andrip παραδέχτηκε πως λέει ψέματα αφού ακόμα να δω link με αναρχικούς να καταστρέφουν μικρομάγαζα.Καταστρέφουν μόνο υποκαταστήματα τραπεζών και ακριβά αυτοκίνητα . σοβαρέψου! δείξε μου αν μπορείς το ποστ μου που παραδέχτηκα οτι λέω ψέματα. Δε μπορείς να κάνεις και διάλογο έτσι; που είπα οτι θα βάλω λινκ; θες λίνκ αγόρι μου; ορίστε μερικά Κοίτα ένα τεράστιου κυβισμού αμάξι που καίνε και σπάνε! αυτοί αμύνονται τώρα! ενώ στο βάθος ενα αμάξι τεράστιου επίσης κυβισμού κάμπριο (φεράρι πρεπει να είναι) 04] Θεσσαλονίκη:Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών.23/06/2003 15:18:59 Ολοκληρώθηκε η επίσημη καταγραφή των ζημιών που έγιναν στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τις εκδηλώσεις του Σαββάτου, με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής. Τα συνεργεία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ολοκλήρωσαν την καταγραφή των ζημιών, η οποία παραδόθηκε από το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ηλία Λιακόπουλο, στον υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Γιώργο Πασχαλίδη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την καταγραφή, ζημιές υπέστησαν συνολικά 78 ιδιοκτησίες, 16 οχήματα (15 ΙΧ αυτοκίνητα και μια βέσπα), δυο τηλεφωνικοί θάλαμοι και τρεις τηλεοπτικές κάμερες. μπράβο γροθιά στο κατεστημένο ήταν αυτό!!!
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέσω του αθέμυτου ανταγωνισμού που αναγκάζει τις αντιπάλους εταιρίες να κλείνουν επειδή π.χ ο Κόκκαλης έχει σύμβαση με τον ΟΤΕ για να πουλάει τα κακής ποιότητας προιόντα του? Δε νομίζω να έκλεισε η siemens που παρέχει dslam με τον ΟΤΕ αυτοί αμύνονται τώρα! ενώ στο βάθος ενα αμάξι τεράστιου επίσης κυβισμού κάμπριο (φεράρι πρεπει να είναι δε νομίζω να ναι Ελλάδα η δεύτερη φωτο Οσο για το λινκ αυτό έγινε το 2003 όταν είχαν μαζευτεί καλόπαιδα από όλο το κόσμο για μια διάσκεψη σε στυλ g-8 που χε γίνει (μια φορά στα 100 χρόνια δλδ).Αρα τπτ δεν απέδειξες Δικαιούμαι, επειδή με δέρνει το μικροαστικό σύνδρομο και γουστάρω να κάνω το σκ... μου παξιμάδι για να βγάλω γκόμενα, να χτυπήσω ένα κάμπριο; Για μένα όμως θα σαι ηλίθιος αν το κάνεις.Και καλα θα σου κάνουν να το κάψουν γιατί σκέφτεσαι με ηλίθιο τρόπο εγωιστικό με στόχο επιδειξιομανίας
LL_NEO Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δε νομίζω να χαρακώνουν το κάθε αμάξι.Χαρακώνουν μόνο τα ακριβά.Και καλά σου κάνουν μην παεις σπορτ καμπριο, αφου και ένα 1400 σε παει και σε φέρνει άνετα.Μην προκαλείς. Τι λες ρε μαλακισμένο; Είμαι στο desk στις 6.00 το πρωι και φεύγω κάθε μέρα μετά τις 8. Ποιος είσαι εσύ ρε να μου πεις που θα τα φάω. Ποιος σε διόρισε τσολιά στα αρχίδια μου; Δικαίωμα μου να τα φάω όπου εγώ θέλω, είτε αυτό είναι αμάξια, είτε κόκες, είτε πουτάνες*, είτε υπολογιστές. Και παρεδώσε μην ξαναχρησιμοποιήσεις τον όρο φασισμός όταν αναφέρεσαι σε τέτοιου είδους υποκείμενα της κακής ώρας. Υποτιμάς εμένα που δηλώνω φασίστας *Με αυτό τον τρόπο και αν ακόμα σε χαρτζηλικώνουν εμμέσως θα καρπωθείς και συ μερικά απο τα λεφτά που εγώ βγάζω
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ;D o omni P Ποιος είναι τούτος?Αναρχικός του insomnia? Δικαιούμαι, επειδή με δέρνει το μικροαστικό σύνδρομο και γουστάρω να κάνω το σκ... μου παξιμάδι για να βγάλω γκόμενα, να χτυπήσω ένα κάμπριο; Ακου να σου πω ο μαλάκας που χει στόχο της ζωής του μόνο να παει κάμπριο και τπτ άλλο δηλαδή να ρίξει το σάπιο κατεστημένο της δημοσιουπλαλληλικής νοοτροπίας και της λαμογιάς που επικρατεί στην Ελλάδα μειώνει και το επίπεδο της δικής μου ζωής γιατί σε αυτή την κωλοχώρα ζω και εγώ και αν κλέβει το κράτος από προμήθειες κλέβει και από τα δικά μου *Με αυτό τον τρόπο και αν ακόμα σε χαρτζηλικώνουν εμμέσως θα καρπωθείς και συ μερικά απο τα λεφτά που εγώ βγάζω :confused: Είμαι στο desk στις 6.00 το πρωι και φεύγω κάθε μέρα μετά τις 8 Χμμ ο ορος που χρησιμοποιησες με κάνει να υποψιαστώ ότι δουλεύεις εκτός Ελλάδας (Κατά Βασίλειο μεριά) οπότε δε σε πιάνει η μπάλα
LL_NEO Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 του κώλου τα εννιάμερα... Και αν σου πω ότι παράγγειλα στην Ελλάδα μια M3 για τις καβλάντες του ενός μήνα διακοπών, αποκτάς το δικαίωμα να μου τη σπάσεις;
incognito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δικαίωμα μου να τα φάω όπου εγώ θέλω, είτε αυτό είναι αμάξια, είτε κόκες, είτε πουτάνες*, είτε υπολογιστές. H κόκα , η πουτάνα και τα pcia είναι για προσωπική σου ευχαρίστηση.Δηλαδή ο άλλος που σε βλέπει στο δρόμο δεν ξέρει αν έχεις σουπερ ντούπερ pc αν πήγες χτες με πουτάνα η οτιδήποτε άλλο.Τη λαμαρίνα την παίρνεις 99% για επίδειξη (αν πάρεις κάμπριο) εκτός και αν είσαι στις γερμανικές autobahn κάθε μέρα και πιάνεις τα 300.Γιατί στη δουλειά σου σε πάει και το smartάκι. Και αν σου πω ότι παράγγειλα στην Ελλάδα μια M3 για τις καβλάντες του ενός μήνα διακοπών, αποκτάς το δικαίωμα να μου τη σπάσεις; Γιατί θα κατεβαίνεις Αθήνα με τη M3?:mrgreen:Tώρα στις διακοπές σου που να σε βρει ο αναρχικός.Πρέπει να σαι πολύ γκαντέμης
Greg7vas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 incognito 3 ερωτησεις Τι ηλικια εχεις? Τι δουλεια κανεις? Τι δουλεια κανουν οι γονεις σου?
theglassicon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 H κόκα , η πουτάνα και τα pcia είναι για προσωπική σου ευχαρίστηση.Δηλαδή ο άλλος που σε βλέπει στο δρόμο δεν ξέρει αν έχεις σουπερ ντούπερ pc αν πήγες χτες με πουτάνα η οτιδήποτε άλλο.Τη λαμαρίνα την παίρνεις 99% για επίδειξη (αν πάρεις κάμπριο) εκτός και αν είσαι στις γερμανικές autobahn κάθε μέρα και πιάνεις τα 300.Γιατί στη δουλειά σου σε πάει και το smartάκι. Γιατί θα κατεβαίνεις Αθήνα με τη M3?:mrgreen:Tώρα στις διακοπές σου που να σε βρει ο αναρχικός.Πρέπει να σαι πολύ γκαντέμης Δηλαδή εγώ που είμαι επιδιξίας και θέλω να γαμάω τις πουτάνες δημόσια και χειροκρότημα στο τέλος κινδυνεύω από τα χουλιγκάνια; Να προσέχουμε ρε παιδί μου. Κάτι τέτοιες μαλακίες λένε δήθεν αντιεξουσιαστές και χαλάνε την πιάτσα.
opera Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 όσοι δεν το έχουνε καταλάβει οι αστυνομικοί συνήθως πλην εξαιρέσεων εκτελούνε διατεταγμένη υπηρεσία. όσοι έχουνε φάει ξύλο από αυτούς (μεταξύ των οποίων και μερικοί συνάδελφοί τους αστυνομικοί) ένα "λάθος" δε δορθώνεται με ένα άλλο λάθος. ότι συμβαίνει σ'αυτη τη χώρα γίνεται γιατί το θέλουν και ευθύνονται μόνο και μόνο οι πολιτικοί γι'αυτό αν δεν σας αρέσουνε τα όσα γίνονται μην τους ψηφίζετε. αν κάπιοι θέλουνε να πολεμήσουν το κατεστημένο και το κράτος υπάρχουνε και νόμιμοι τρόποι για να γίνει αυτό και εγώ είμαι μαζί τους. όχι στη βία όχι στο φασισμό όχι στις άνανδρες πράξεις που προσβάλουνε την ιστορία της Ελλάδας ,τον ελληνισμό ,τον άνθρωπο. με χρήση βίας τι κοινωνία οραματίζονται αυτοί οι ψευτόμαγκες που κρύβονται στη ανωνυμία και τον όχλο και μόνοι τους χωριστά δεν αξίζουνε τίποτα. τι έχουνε δημιουργήσει αυτοί για να έχουνε το δικαίωμα να καταστρέφουνε; αν στο μέλλον τα παιδιά τους (αν ποτέ αποκτήσουνε που πολύ αμφιβάλω με τη νοοτροπία που έχουνε λες και αυτοί φυτρώσανε) γίνουνε αστυνομικοί και πάθουνε τα ίδια , θα τους αρέσει; όλοι σ'αυτή τη πόλη είναι με τεντωμένα νεύρα έτοιμοι να πλακωθούνε στο ξύλο με τον πρώτο που θα τους στραβοκοιτάξει. έτσι θέλουμε να ζούμε σαν παλαιολιθικοί πιθηκάνθρωποι; αυτά γιατί άλλοι μας φταίνε και άλλοι την πληρώνουνε συνήθως. μόλις πρόσεξα ότι η συζήτηση ξέφυγε από το θέμα κατά πολύ, οι admin ας βάλουνε μια τάξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.