Προς το περιεχόμενο

ξυλοδαρμος αστυνομικου

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που θα παει αυτη η κατασταση:confused::confused: Ενας ανθρωπος που εκανε απλα το καθηκον του χαροπαλευει Και αυτο γιατι ? Επειδη καμποια μαλακισμενα την ειδαν επαναστατες και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν? δεν ξερω εχω απογοητευτει πλυ και δεν ξερω που θα παει αυτη η βαλιστα. ποια ειναι η γνωμη σας. Δημητρης 17 ετων

• Απαντ. 200
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι ακριβώς έγινε? Αν δεν έχουμε σφαιρική άποψη, άκρη δεν βγαίνει .

Σωστός και ο σούλης, ο κανόνας είναι οι αστυνομικές αυθαιρεσίες, προσοχή, δεν λέω ότι 'καλά του κάνανε του μπάτσου' γιατί δεν έχω ιδέα τι παίχτηκε.

Δημοσ.
Επειδη καμποια μαλακισμενα την ειδαν επαναστατες και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν?

Για να την πω και την κακια μου, επειδη καποια αλλα μαλακισμενα (μεγαλυτερης ηλικιας προφανως) την ειδαν εξουσια, δικτατορες, αυτοκρατορες, εχουν φαει ενα σωρο φοιτητες ξυλο (μεχρι και συνταξιουχοι). Φυσικα και δεν δινω δικιο σε αυτους που δειραν τον αστυνομικο, αλλα αυτα γινονται ειτε ειναι αστυνομικοι ειτε επαναστατες ειτε οτιδηποτε αλλο.

Δημοσ.
Δημήτρη και οι φοιτητές φάγαν ξύλο και πολύ χαροπαλέψαν,γι'αυτό τι έχεις να πεις?
δεν συμφωνω με την καταχρηση εξοσιας ειμαι καθετα αντιθετος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να συνεχισει αυτο. σκεψου την οικογενεια αυτου του ανθρωπου. αλλα αν εκεινη την ωρα αμυνοταν ο αστυνομικοε τα κναλια θα τον λεγανε φασιστα και θα τον κραζανε. γτελικα η πολλη δημοκρατια βλαπτει
Δημοσ.
σκεψου την οικογενεια αυτου του ανθρωπου.

Σκέψου όμως και την οικογένεια του καλτέζα ή του τσιγγάνου που πυροβόλησαν πισώπλατα, ή του κύπριου φοιτητή, ή όσων υπέστησαν αυτό που λες 'κατάχρηση εξουσίας'.

Δημοσ.
nick[;1692493'']Σκέψου όμως και την οικογένεια του καλτέζα ή του τσιγγάνου που πυροβόλησαν πισώπλατα, ή του κύπριου φοιτητή, ή όσων υπέστησαν αυτό που λες 'κατάχρηση εξουσίας'.

τωρα εχει λογικη αυτο που λες ελεος πια δεν ειναι ζωο ανθρωπος ειναι. πηγαινε πες το στηνοικογενεια του εξω απο την εντατικη.

Υ.Γ. Απο οτι εμαθα ο κυπριος φοιτητης ηταν λιγο ανησυχος....

Δημοσ.

Αν εγώ αποφασίσω να δουλέψω στα πλοία θα κάθομαι να παραπονιέμαι γιατί ναυαησε το πλοίο?Aφού είναι πιθανό να συμβεί.Αν γίνω ταξιτζής και τρακάρω θα παραπονιέμαι?.Οχι αφού είναι μες στο πρόγραμμα.Ε έτσι όποιος αποφασίσει να γίνει αστυνομικός ξέρει ότι μπορεί να τον πετύχουν τπτ άλλοι και να τον ξυλοφορτώσουν γιατί τους θεωρούν εχθρούς τους

Επειδη καμποια μαλακισμενα την ειδαν επαναστατες και νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν?

Ενα απ'αυτά τα μαλακισμένα τον κλείσαν φυλακή επειδή φόραγε πράσινα παπούτσια.49 μαλακισμένα τα κλεισαν μέσα επειδή πήγαν σε πορεία.Μια κοπέλα τη σέρνουν από Δαφνί ,Ευαγγελισμό, και Δρομοκαιτειο επειδή γνώριζε κάτι αναρχικούς.Τους γονείς αυτών δεν τους σκέφτεσαι?Και πρόσεξε τους χαρακτηρσμούς σου.:twisted::twisted:

Απο οτι εμαθα ο κυπριος φοιτητης ηταν λιγο ανησυχος

Δλδ τι έκανε αταξίες στο αμφιθέατρο?Και για πες μας που δν ξέρουμε εσύ τι πηγές έχεις?

Δημοσ.
τωρα εχει λογικη αυτο που λες ελεος πια δεν ειναι ζωο ανθρωπος ειναι. πηγαινε πες το στηνοικογενεια του εξω απο την εντατικη.

Υ.Γ. Απο οτι εμαθα ο κυπριος φοιτητης ηταν λιγο ανησυχος....

Το θέμα είναι απλό. Αν θέλουν σεβασμό οι μπάτσοι πρέπει να τον κερδίσουν και με την συμπεριφορά τους. Σίγουρα είναι μαλακία αν κάποιοι ξεσπάσανε σε έναν που δεν έφταιγε σε τίποτα, όμως το ίδιο μαλακία είναι και αν γίνεται από την άλλη πλευρά.

Δημοσ.

Όντως αφού δεν γνωρίζουμε την κατάσταση δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Κανένα link δεν έχεις. Πάντων οι πιθανότητες να έκανε την μαλ...α του ο μπάτσος είναι πολύ μεγαλύτερη απο κάτι παιδιά που δείραν τον μπάτσο επειδή ξύπνησε μέσα τους ο Τσε...

Δημοσ.
Αν εγώ αποφασίσω να δουλέψω στα πλοία θα κάθομαι να παραπονιέμαι γιατί ναυαησε το πλοίο?Aφού είναι πιθανό να συμβεί.Αν γίνω ταξιτζής και τρακάρω θα παραπονιέμαι?.Οχι αφού είναι μες στο πρόγραμμα.Ε έτσι όποιος αποφασίσει να γίνει αστυνομικός ξέρει ότι μπορεί να τον πετύχουν τπτ άλλοι και να τον ξυλοφορτώσουν γιατί τους θεωρούν εχθρούς τους

Ενα απ'αυτά τα μαλακισμένα τον κλείσαν φυλακή επειδή φόραγε πράσινα παπούτσια.49 μαλακισμένα τα κλεισαν μέσα επειδή πήγαν σε πορεία.Μια κοπέλα τη σέρνουν από Δαφνί ,Ευαγγελισμό, και Δρομοκαιτειο επειδή γνώριζε κάτι αναρχικούς.Τους γονείς αυτών δεν τους σκέφτεσαι?Και πρόσεξε τους χαρακτηρσμούς σου.:twisted::twisted:

Εγω τα εχω με το κρατος που το βλεπω πολυ χαλαρο σε αυτο το ζητημα. Ακομα και η συνοριφυλακες δεν πηροβολανε τους αλβανους που κουβαλανε ναρκοτικα να δεν πυροβολησουν πρωτοι αυτοι. ξες ποσα παλικαρια χαθηκαν ετσι εδω απο καστορια. Αυτους του σκεφτηκε κανεις?

Δημοσ.

Αν έβγαζε το όπλο όμως και τους έριχνε 2-3 πιστολιές ( για αυτοάμυνα πάντα μιλάω) τι θα βγαίναν και θα λέγαν ξέρεις?

Εγω τα εχω με το κρατος που το βλεπω πολυ χαλαρο σε αυτο το ζητημα. Ακομα και η συνοριφυλακες δεν πηροβολανε τους αλβανους που κουβαλανε ναρκοτικα να δεν πυροβολησουν πρωτοι αυτοι. ξες ποσα παλικαρια χαθηκαν ετσι εδω απο καστορια. Αυτους του σκεφτηκε κανεις?

Πέστα...

Δημοσ.

Ας γίνει νόμιμη η καλλιέργεια

Δημοσ.
Αν έβγαζε το όπλο όμως και τους έριχνε 2-3 πιστολιές ( για αυτοάμυνα πάντα μιλάω) τι θα βγαίναν και θα λέγαν ξέρεις?

Πέστα...[/quote Οι κωλοδημοσιογραφοι θα τον ειχαν φαει μεχρι που εχανε και την δουλεια του. Δεν ειναι τυχαια η 4η εξουσια και η υυσχιροτερη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...