pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Όταν ένα τροφοδοτικό λέει οτι έχει efficiency μεγαλύτερο απο 80%,πάει να πει ότι αν είναι για παράδειγμα 650Watt ονομαστικά,στην πραγματικότητα είναι 650*0.8 = 520 Watt ? Επίσης,γνωρίζει κανείς να μου πει...το eXtreme PSU Calculator σου δείχνει την ονομαστική ισχύ που θα πρέπει να έχει το τροφοδοτικό σου (στο περίπου) ή την πραγματική του ισχύ?
Mene Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Απ'όσο ξέρω, σημαίνει οτι τραβάει απο το δίκτυο περίπου 810 VA (VoltAmperes), και αποδίδει στο 80% αυτής της τιμής = 650 W
Vatos_locos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 θα συμφωνήσω με τον Mene μπακαλίστικα είναι ότι από το ρεύμα που τραβάει το 80% το κάνει έργο και το υπόλοιπο 20% θερμοκρασία
raven3x7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Όταν ένα τροφοδοτικό λέει οτι έχει efficiency μεγαλύτερο απο 80%,πάει να πει ότι αν είναι για παράδειγμα 650Watt ονομαστικά,στην πραγματικότητα είναι 650*0.8 = 520 Watt ? Επίσης,γνωρίζει κανείς να μου πει...το eXtreme PSU Calculator σου δείχνει την ονομαστική ισχύ που θα πρέπει να έχει το τροφοδοτικό σου (στο περίπου) ή την πραγματική του ισχύ? Ναι αυτο ακριβος που λεει ο Mene σημαινει. Ενα kalo 650W τροφοδοτικο ειναι αρκετο για να τροφοδοτισει οποιοδηποτε συστημα ακομα και crossfire/sli αν δεν κανεις overclocking μην ανυσηχεις. Η Seasonic εχει ενα που κοιτουσα τωρα τελευταια. Το S12 Power+ 650W(88% efficiency συμφωνα με της προδιαγραφες!)
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δηλαδή το Silverstone Olympia 650W που έχω μπορεί να δώσει 650 Watt ουσιαστηκά?! Αν είναι έτσι,τέλεια!
MrSeanKon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 το eXtreme PSU Calculator σου δείχνει την ονομαστική ισχύ που θα πρέπει να έχει το τροφοδοτικό σου (στο περίπου) ή την πραγματική του ισχύ?Δε με ενδιαφερει κιολας τι κανει.Α το γιατι???? Τα λεμε εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.