Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών με λάθος μήκος.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αν βάζουμε κουτί HTPC το κάνουμε και για την εμφάνιση, αν είναι να του την καταστρέψουμε με πατέντες, βάζουμε και κανονικό κουτί που χωράει τα πάντα...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι αν βάζουμε κουτί HTPC το κάνουμε και για την εμφάνιση, αν είναι να του την καταστρέψουμε με πατέντες, βάζουμε και κανονικό κουτί που χωράει τα πάντα...

Ακριβώς

Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα βρήκα πως η 2400 & 2600 είναι κατά πολύ κατώτερες από την 1950 . Αναφέρονταν βέβαια σε gameʼs . Αν τώρα παίζουν καλύτερα σε video δεν ξέρω. Πάντως αν μου χωράνε θα πάρω μια για δοκιμή .

Δημοσ.

Στα παιχνίδια είναι όπως το λες. Στο βίντεο πλεονεκτούν γιατί έχουν ειδικό τμήμα για αποκωδικοποίηση, το UVD που μειώνει πάρα πολύ την χρήση της cpu (σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, δεν έχω φυσικά κάποια από αυτές, μία x1950 pro έχω πάρει πρόσφατα). Ενδεικτικά ένα review εδώ (στα γαλλικά),

http://www.clubic.com/article-75676-4-amd-ati-radeon-hd-2600-xt-hd-2400-xt.html

Δημοσ.

Συμφωνο οτι τα DVD μπορε να εχουν μεγλη διαφορ στο μηκος. Και οι 880 ειναι οντως ειτε πιο μεγαλες (GTX), ειτε εχουν περιπου το ιδιο μηκος με την καρτα σου(GTS). Στη θεση σου θα αλλαζα κουτι αν δεν ειχα αλλη λυση. Παντως HTPC κουτι και High-End GPU δυσκολα συνδιαζονται, αλλα αν δεν χωαρει ουτε η Χ1650 τοτε μαλλον το DVD σου παραειναι μακρι.

Δημοσ.
sygnwmmh,alla einai dynaton na mhn exei allh 8esh to kouti gia drives????ligo pio panw,ligo pio katw?gia na mh vriskei sthn karta....(eleos an den exei....)

Δυστυχώς δεν έχει.

Απ ότι διάβασα και στο Avclub οι νέες ATI 2400 & 2600 παίζουν καλύτερα απ τις 1950 σε video HD , έχουν χαμηλότερη έκκριση θερμοκρασίας , τρώνε ελάχιστη CPU και είναι αθόρυβες ( οι περισσότερες) αλλά το πιο σημαντικό για μένα έτσι πως εξελίχθηκε είναι μικρότερες και χωράν στο κουτί μου. Οπότε αύριο πάω για αντικατάσταση της 1950 . Ξέρετε μήπως αν έχει κυκλοφορήσει η 2600? Απ το λίγο που έψαξα δεν την βρήκα στην χώρα μας.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
h pio oikonomiki lush einai na valeis to dvd r sou se mia ekswteriki thiki....an vreis kai sto idio xrwma me to kouti ....akoma kalutera....good luck pantws....
Αρχικά αυτό σκεφτικά φίλε μου αλλά είναι to mouth . Έτσι πως εξελίχθηκε το θέμα μαλών κερδισμένος θα βγω καθώς η καρτούλα των 50 – 60 ? θα παίζει καλύτερα για την δουλειά που την θέλω και μου μένουν και χρήματα να χτυπήσω κι έναν 500αρη εξωτερικό.
Δημοσ.
εντάξει δεν είναι hi-end

το λέω επειδή μπορεί να βρεθεί κανείς εδώ από search

όχι πως είναι κανα τρομερό λάθος

Τι εννοεις δεν ειναι High End? Ενταξη δεν ειναι 8800GTX αλλα ειναι πολυ καλυτερη απο τις 8600 και HD2600.

Δημοσ.
Αληθεύει ότι η 2400 απ την Hdmi μεταφέρει και ήχο?

Ναι αληθευει οπως και για ολη την σειρα HD2xxx της AMD. Πολυ καλη κινηση κατα την αποπση μου

Δημοσ.

Μπορεί να πώ κάτι αφελές οπότε συγνώμη προκαταβολικά. Από ότι βλέπω η μητρική σου παίρνει 2 καρτές γραφικών σε crossfire. Μήπως υπάρχει πατέντα να βάλεις την κάρτα γραφικών στην άλλη PCI Express οπότε να είναι πιο μακριά από το DVD?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...