Προς το περιεχόμενο

Πώς θα κάνω το DVD player μου region free;

fotias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

emena ayto poy me provlimatizei einai pos tha kano to home dvd player mou (philips) na paizei kai region 1 tainies....kaneis pou na gnorizei kati?kapoio tropo?kanena magiko:)

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.videohelp.com/dvdhacks

Βάζεις κατασκευαστή + κωδικό μοντέλου και...voila!

Υπ'όψιν ότι κάποια/μερικά από τα hacks δεν δουλεύουν.

Στο Pioneer που έχω, για παράδειγμα, δεν δουλεύει κανένα hack. Αναγκάστηκα να πληρώσω για να το κάνω region-free & RCE-free αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος. :)

Δημοσ.

Έχεις δίκιο paredwse, δεν είναι εγγυημένο ότι θα δουλέψει κάποιο από τα hacks που βρίσκεις στο Διαδίκτυο. Ίσως έχει να κάνει με διαφορετικά hardware revisions στα players, είναι trial & error φάση εντελώς...

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχεις δίκιο paredwse, δεν είναι εγγυημένο ότι θα δουλέψει κάποιο από τα hacks που βρίσκεις στο Διαδίκτυο. Ίσως έχει να κάνει με διαφορετικά hardware revisions στα players, είναι trial & error φάση εντελώς...

Σε αρκετά παλιότερα DVD players τα remote hacks δουλεύανε μια χαρά. Μερικά έπρεπε να τα επαναλαμβάνεις κάθε φορά που έβαζες δισκάκι από άλλη περιοχή πλην της "κανονικής".

Τώρα, τα περισσότερα players χρειάζονται είτε τσιπάρισμα είτε firmware update. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με το DVD Chips - πέντε χρόνια τώρα, το φτωχό πλην τίμιο Pioneer μου δουλεύει άψογα με ό,τι region του'χω πετάξει μέσα και με RCE δισκάκια (που είναι, υποτίθεται, ειδικά κλειδωμένα για να μην παίζουν σε region-free players).

Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα έπαιρνα DVD player εάν δεν το έβρισκα πρώτα στη σελίδα του DVD Chips. :)

Δημοσ.

Ομολογώ πως hardware επέμβαση (και σχετικό εμπόριο) δεν είχα ιδέα ότι γινόταν. Το ενδιαφέρον μου πάνω στο θέμα είναι καθαρά «φιλολογικό», καθώς είχα κάνει το remote hack σε ένα παλιό σχετικά Philips, φάνηκε να έγινε σωστά, αλλά...guess what? Δεν είχα ούτε έπεσε στα χέρια μου από τότε δισκάκι άλλης περιοχής πλην της 2!

Φαντάζομαι όμως ότι για όσους παραγγέλνουν από online καταστήματα του εξωτερικού ταινίες συχνά και δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε HTPC λύσεις, είναι κάτι σημαντικό. Ειδικά αν έχουν επενδύσει σεβαστό ποσό σε αγορά ποιοτικών συσκευών για στήσιμο Home Theater…

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...