stams13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα σας, θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω ένα laptop Fujitsu - Siemens Amilo PI2530V με οθόνη 15,4'' WXGA αλλά δυστυχώς μετά από κάποιο "ατύχημα" η οθόνη δεν υφίσταται!!! Μήπως ξέρετε πού να πάω για κάποια επισκεύη - αντικατάσταση; Και μήπως έχετε ιδέα από καμιά τιμή; Γιατί από την αντιπροσωπία ανέφεραν κάτι για 600 - 650? στην καλύτερη περίπτωση!!!!
lefi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εγώ στην θέση σου θα απευθηνόμουνα στο τμήμα εξηπηρέτησης, αν μπορείς να βρεις και εξουσιωδοτημένη αντιπροσωπία ακόμη καλήτερα.
basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 alman- pc systems στην αθηνα τα 2 εξουσιωδοτημενα σερβις,αλλα δεν αξιζει να το φτιαξεις. επιλογες 2 για μενα 1. αγορασε μια κανονικη οθονη και θα το χεις πλεον με εκεινη 2. δες αν βρεις μεταχειρισμενη. λογω της μαρκας θα βρεις ευκολα χαλασμενα λαπτοπ μεταχειρισμενα που τα πουλανε σε σελιδες με δημοπρασιες, οποτε μπορεις να βρεις κανενα που να δουλευει η οθονη του και να ναι συμβατη με την δικη σου, επισης εδω σε αυτο το φορουμ στις αγγελιες αν ψαξεις καποιος πουλαει κομματια για φουτσιτσου λαπτοπς, οθονες,μητρικες κλπ οποτε ισως βρεις κατι. αλλα 600-650 παιρνεις σχεδον καινουργιο λαπτοπ .ειναι κριμα,πολλα τα λεφτα
basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 δες και εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=201337
stams13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Την έφτιαξα την οθόνη και παίζει πλέον μια χαρα!! Thanks again!!!
xvagos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Φίλε έχω και εγώ ένα ατύχημα με την οθόνη του HP Pavilion 15.4''. Τι συμφέρει να κάνω; Πόσο περίπου θα μου κοστίσει για να την αντικαταστήσω;
disqualified Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Την έφτιαξα την οθόνη και παίζει πλέον μια χαρα!!Thanks again!!! δε μας λες τι ειχε παθει και πως την εφτιαξες ετσι για το αρχειο???
21century Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ναι εχουμε αγωνια, εκτος αν η ζημια ηταν αναστρεψιμη σε αυτη την περιπτωση απο το κυρι οσωμα του φορητου...
greece_gus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Γιατί να σας πεί ωρέ κλεφτόπουλα..έκανε την δουλίτσα του, άφησε και 4 μηνυματάκια παρακαταθήκη και άντε γεια..
Solmyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Γιατί να σας πεί ωρέ κλεφτόπουλα Για τον ιδιο λογο που απανταμε στα προβληματα και ερωτησεις αγνωστων στο forum.
stams13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε μου ok, έχεις δίκιο γιατί δεν είχα ξαναμπει να κράζεις αλλά... α. Το laptop το πήγα σε κάποιο παληκάρι που βρήκα από τις αγγελίες αυτού του site (και μετά από παραπομπή από εδώ) και με 120? μου τοποθέτησε άλλη μεταχειρισμένη από άλλο laptop που είχε πρόβλημα. β. ο λόγος που δεν είχα ξαναγράψει ως τώρα είναι ότι για λόγους μετακόμισης δεν είχα σύνδεση σε internet, ok ωρέ κλεφτόπουλο; Thanks again για την βοήθεια η οποία είναι πολύτιμη για αδαείς σαν κι εμένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.