akyros Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Επειδη βλεπω πως πολλοι εχουν μπερδευτει με τις τιμες.Θα τις γραψω οσο πιο απλα γινεται. 1.Τηλεφωνια και ιντερνετ στο ιδιοκτητο 25 ευρω 2.Τηλεφωνια(απεριοριστες αστικες υπεραστικες) και ιντερνετ στο ιδιοκτητο 39,90 3.Τηλεφωνια απο ΟΤΕ και ιντερνετ απο το ιδιοκτητο της forthnet 21,5 Οπου καλυπτει το ιδιοκτητο η ταχυτητα ειναι 24Μbit αλλιως 1Mbit.
kratistos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Λοιπον εχω συνδεση 768 με altecnet και πληρωνω 20 ευρω το μηνα για το ιντερνετ.Μενω στο Κιλκις οπου η forthnet λεει οτι το ιδιοκτητο θα ερθει εδω στις 15/12/07.. Εχω: Noise margin Up: +31db Down: +40db Attenuation Up: +10db Down:+15db Δεν θελω να βαλω double play αλλα σκεφτομαι να βαλω το forthnet dsl με το 1Mbps και οταν ερθει το ιδιοκτητο,να ανεβει και η ταχυτητα (λογικα...) Καταρχην ξερει κανεις ποσες μερες θα παρει η ολη διαδικασια του να περασω απο την Altec στην Forthnet; Θα πρεπει να διακοψω πρωτα την Altec η το κανει αυτοματα η Forthnet;; Αξιζει να αλλαξω τη συνδεση απο τωρα η να περιμενω να ερθει το φθινοπωρο... Υπαρχει περιπτωση οι τιμες που εχω σε Attenuation και Margin να αλλαξουν δραματικα,μετα την αλλαγη μου σε forthnet; Αυτα προς το παρων επειδή έκανα αυτό που λες εχώ κλείσει 1,5 μήνα και μπαίνω με demo κωδικούς.20 μέρες + έκανε μόνο η altec να στείλει αίτημα στον ΟΤΕ για αποδέσμευση της πόρτας της...Η Forthnet αυτόματα δεν κάνει τίποτα στην ουσία,εγώ οτι κατάφερα το έκανα μόνος μου πέρνωντας 2 με 3 τηλέφωνα τη μέρα....καλή δύναμη.
ReZonanZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 επειδή έκανα αυτό που λες εχώ κλείσει 1,5 μήνα και μπαίνω με demo κωδικούς.20 μέρες + έκανε μόνο η altec να στείλει αίτημα στον ΟΤΕ για αποδέσμευση της πόρτας της...Η Forthnet αυτόματα δεν κάνει τίποτα στην ουσία,εγώ οτι κατάφερα το έκανα μόνος μου πέρνωντας 2 με 3 τηλέφωνα τη μέρα....καλή δύναμη. Μα υποτιθεται οτι στο συμβολαιο της Forthnet που υπογραφεις,εχει μια επιλογη που λεει: "Παροχη υπηρεσιας μεταβασης απο Μεριζομενη προσβαση που παρεχεται απο αλλο παροχο σε Μεριζομενη προσβαση που παρεχεται απο την Forthnet" Δεν ισχυει αυτο δηλαδη;; :? Τωρα μου ερχονται στο μυαλο εποχες που (νομιζα οτι ) ειχα αποδευσμευθει απο vivodi και πηρε 2.3 μηνες μεχρι ο ΟΤΕ να ξεκλειδωσει τη γραμμη για να περασω σε αλλο παροχο :evil:
Zderg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Επαναφερω ενα καπως παλιο θεμα.. Να ρωτησω.. Σιγουρα δεν υπαρχει καποια παγιδα σ'αυτη την προσφορα ε;; Ρωτω για τα 24mbps στα 21,5 ?.. Αυτα που θα πληρωνω ειναι το παγιο του ΟΤΕ και τα 21,5 ετσι;
orck Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 και οτι τηλεφωνηματα κανεις φυσικα ναι ετσι ειναι
MesmerizingGirl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Επαναφερω ενα καπως παλιο θεμα.. Να ρωτησω.. Σιγουρα δεν υπαρχει καποια παγιδα σ'αυτη την προσφορα ε;; Ρωτω για τα 24mbps στα 21,5 ?.. Αυτα που θα πληρωνω ειναι το παγιο του ΟΤΕ και τα 21,5 ετσι; Fysika to programma pou anafereis me 21,5 to mina den perilambanei tilefwnia alla mono adsl. H tilefwnia sou paramenei ston OTE ws exei. To mono pou isws prepei na xereis einai oti an allaxeis gnwmi k theliseis na diakopseis to internet prin kleiseis 12 mines tha prepei na plirwseis ena telos diakopis pou einai 70 euro. Kata ta alla den exeis na plirwseis kati allo. A, kai gia oses aitiseis ginoun mexri 30/9 einai dwrean o exoplismos(ensyrmato router) kai to telos energopoiisis pou kanonika einai 35 euro. Bebaia mporei kai na parei pali paratasi i prosfora giati ws twra tin exoun parateinei 2-3 fores.
zazaza Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 opote fantazomai oti o OTE 8a stamathsei na xrewnei to pagio ths grammhs adsl (exw grammh otenet) otan parei th grammh h forthnet sta xeria ths etsi?
alpanex21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 μία ερώτηση και από μένα που ταιριάζει εδώ, μην ανοίγουμε και άλλο thread.. Στο σπίτι υπάρχουν δύο νούμερα για σταθερό πείτε ότι εγώ τώρα έχω μια σύνδεση 2 Mbit (στο ένα νούμερο) από άλλο πάροχο η οποία είχε ενεργοποιηθεί ως εξής: πρώτα ξεχωριστή αίτηση με τον ΟΤΕ για τη γραμμή και μετά με τον πάροχο για να πάρω κατευθείαν username & pass... Έστω ότι τώρα θέλω να αλλάξω για να βάλω την 24άρα της forthnet μόνο όμως internet, όχι κλήσεις και τέτοια... Αυτήν με τα 22 ευρώ... Τί συμφέρει (από άποψη χρημάτων, αναμονής και χρόνου χωρίς καθόλου σύνδεση);;; 1) να διακόψω με τον υπάρχοντα πάροχο και να κάνω αίτηση στη forthnet για την adsl στο ίδιο νούμερο; ή 2) να ξεκινήσω από την αρχή τις διαδικασίες για το 2ο νούμερο που είναι απλή pstn και δεν είχε ποτέ adsl πάνω της (υπάρχει - εννοείται- αυτή η δυνατότητα) και μετά να κόψω τη σύνδεση στο άλλο νούμερο;; Και μία ξεχωριστή ερώτηση... αν εγώ κόψω τη σύνδεση με τον υπάρχοντα πάροχο, πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον ΟΤΕ για τη γραμμή;;; Ή μπορεί να γίνουν και τα δύο αυτόματα;;
Zderg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Fysika to programma pou anafereis me 21,5 to mina den perilambanei tilefwnia alla mono adsl.H tilefwnia sou paramenei ston OTE ws exei. To mono pou isws prepei na xereis einai oti an allaxeis gnwmi k theliseis na diakopseis to internet prin kleiseis 12 mines tha prepei na plirwseis ena telos diakopis pou einai 70 euro. Kata ta alla den exeis na plirwseis kati allo. A, kai gia oses aitiseis ginoun mexri 30/9 einai dwrean o exoplismos(ensyrmato router) kai to telos energopoiisis pou kanonika einai 35 euro. Bebaia mporei kai na parei pali paratasi i prosfora giati ws twra tin exoun parateinei 2-3 fores. Den me endiaferei i tilefonia. Den to xrisimopooio pote to stathero (ektos an xaso to kinito mesa sto spiti mou kai me paro apo to stathero gia na to vro , alla kai pali den xreonomai).. Aitisi tha kano prin tis 30/09 alla ton eksoplismo den ton xreiazomai.. Ti na ton kano.. Poso na pianei?? Sampos tha ton agorasei kai kaneis.. Kai 5? na ton doso pali poios tha to agoraze??
MesmerizingGirl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 μία ερώτηση και από μένα που ταιριάζει εδώ, μην ανοίγουμε και άλλο thread.. Στο σπίτι υπάρχουν δύο νούμερα για σταθερό πείτε ότι εγώ τώρα έχω μια σύνδεση 2 Mbit (στο ένα νούμερο) από άλλο πάροχο η οποία είχε ενεργοποιηθεί ως εξής: πρώτα ξεχωριστή αίτηση με τον ΟΤΕ για τη γραμμή και μετά με τον πάροχο για να πάρω κατευθείαν username & pass... Έστω ότι τώρα θέλω να αλλάξω για να βάλω την 24άρα της forthnet μόνο όμως internet, όχι κλήσεις και τέτοια... Αυτήν με τα 22 ευρώ... Τί συμφέρει (από άποψη χρημάτων, αναμονής και χρόνου χωρίς καθόλου σύνδεση);;; 1) να διακόψω με τον υπάρχοντα πάροχο και να κάνω αίτηση στη forthnet για την adsl στο ίδιο νούμερο; ή 2) να ξεκινήσω από την αρχή τις διαδικασίες για το 2ο νούμερο που είναι απλή pstn και δεν είχε ποτέ adsl πάνω της (υπάρχει - εννοείται- αυτή η δυνατότητα) και μετά να κόψω τη σύνδεση στο άλλο νούμερο;; Και μία ξεχωριστή ερώτηση... αν εγώ κόψω τη σύνδεση με τον υπάρχοντα πάροχο, πρέπει να κάνω το ίδιο και με τον ΟΤΕ για τη γραμμή;;; Ή μπορεί να γίνουν και τα δύο αυτόματα;; H diadikasia einai poly apli.Apla kaneis tin aitisi sti forthnet na sou balei adsl sti grammi pou idi exeis adsl apo ton OTE.Panw stin aitisi symplirwneis oti exeis adsl mesw ote opote de meneis katholou xwris internet.H adsl grammi apo ton ote tha diakopei ti mera pou tha energopoiithei i forthnet. APla molis energopoiithei i forthnet tha pareis tilefwno ston allo paroxo na stamatisei na se xrewnei gia ti syndromi adsl. opote fantazomai oti o OTE 8a stamathsei na xrewnei to pagio ths grammhs adsl (exw grammh otenet) otan parei th grammh h forthnet sta xeria ths etsi? Ennoeitai.Mono to pagio tis tilefwnias tha plirwneis ston ote, ektos kai an baleis 2play i 2play Soho opote de tha plirwneis oute pagio tilefwnou ston ote. Den me endiaferei i tilefonia. Den to xrisimopooio pote to stathero (ektos an xaso to kinito mesa sto spiti mou kai me paro apo to stathero gia na to vro , alla kai pali den xreonomai).. Aitisi tha kano prin tis 30/09 alla ton eksoplismo den ton xreiazomai.. Ti na ton kano.. Poso na pianei?? Sampos tha ton agorasei kai kaneis.. Kai 5? na ton doso pali poios tha to agoraze?? Mporeis na ton exeis gia efedriko, px an sou xalasei aftos pou exeis.Episis tsekare an aftos pou idi exeis ypostirizei adsl2+.
Zderg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Mporeis na ton exeis gia efedriko, px an sou xalasei aftos pou exeis.Episis tsekare an aftos pou idi exeis ypostirizei adsl2+. Exo 2 PC me asirmates kartes kai asirmato modem/router pou ipostirizei adsl2+.. Opote mallon gia efedrikos paei.... Den leei na gemizo kalodia apo to saloni mexri ta domatia..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.