pc_admin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Επειδη ληγει τον Αυγουστο η Οτενετ συνδεση 2 mbps και εχω προβληματα οπως 1 . Το ping 2 μηνες σχεδον ειναι τις περισοτερες φορες 200 με 300 στους Ελληνικους servers και 900 (!!) στους ξενους και καθοτι call of duty ακιας παιζουν τα νευρα μου καθε φορα (καθημερινα τωρα) που βλεπω την οθονη "sever is for low ping players only" 2. Σπανια κατεβαζω με max speed πανω απο 100κ ακομα και απο το ftp της otenet ενω υπηρχαν μερες που δεν μπορουσε να περασει τα 20κ (!!) Kαι σε e-mail η Otenet απλα απαντουσε οτι οι ταχυτητες δεν ειναι εγγυημενες , και τους απαντουσα μα καλα με 20κ απο το ftp της Οτενετ? Ελεος ! Λοιπον ...σκεφτομαι για forthnet , μιας και 15 οκτωβριου θα εχουμε και εδω το ιδιοκτητο δικτυο με εως 24mbps ταχυτητες. Ποσο θα κοστιζει το μηνα (me 24 mbps)?? Και αφου εχω ηδη adsl ποσο χρονο θα χρειαστει η μεταβαση στην forthnet?
prigipa_m Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 1.Θα διακόψεις την συνδεσή σου 2.39.90 Ευρώ το μήνα
chriszah Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ή 21.5 αν θέλει να κρατήσει την γραμμή ΟΤΕ (shared) Forthnet aDSL
pc_admin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ή 21.5 αν θέλει να κρατήσει την γραμμή ΟΤΕ (shared) Forthnet aDSL Για να παω στα 24mbps μπορω να κρατησω την γραμμη του ΟΤΕ ή πρεπει υποχρεωτικα να κανω διακοπη ? Για να καταλαβω οταν λεμε ιδιοκτητο δικτυο εννοουμε διακοπη απο ΟΤε? Ρωταω γιατι φοβαμαι οτι αν κανω διακοπη θα μεινω καιρο χωρις ιντερνετ
cordobros Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 και μειs που μειναμε τι παθαμε; τα αγαθα κοποιs κτωνται.
kostelo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ισχυει τελικα οτι μπορεις να κρατησεις τη γραμμη του οτε για το τηλεφωνο και να βαλεις και τα 24mbit της forthnet μονο για ιντερνετ (εφοσον υπαρχει καλυψη)? Γιατι σκεφτομουν και γω, οταν ερθει Χαλκιδα το δικτυο της, αλλα προβληματιζομουν με την, προσωρινη εστω, διακοπη του τηλεφωνου. Αν ξερει κανεις σιγουρα, ας βοηθησει. Thanks.
kosmasgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Καλύτερα να πάς στο ιδιόκτητο δίκτυο. Δεν νομίζω με γραμμή ΟΤΕ να σου δίνει 24mbit
WolfBack Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Καλύτερα να πάς στο ιδιόκτητο δίκτυο. Δεν νομίζω με γραμμή ΟΤΕ να σου δίνει 24mbit Σωστά. Από όσα γνωρίζω, μέχρι 1mbit μπορεί να δώσει επάνω στο ενεργό δίκτυο του ΟΤΕ.
PETROS13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 όχι .. δίνει μέχρι 24.. 1 είναι αν δεν καλύπτεται από τη forthnet. αν καλύπτεται απλά υπογράφεις στη σύμβαση το internet να στο δίνει όλο η forthnet και όχι μέσω του ΟΤΕ. αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις τηλέφωνο από ΟΤΕ. αρκεί να κοιτάξεις τη διαθεσιμότητα στην περιοχή σου..
foufoutios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Υπαρχει καποιο αρνητικο σε ολα αυτα εκτος απο το χρονο αναμονης? Με Οτενετ 1ΜΒ πληρωνω σχεδον το ιδιο ποσο και η ταχυτητα δε συγκρινεται με τα 24 της forthnet... ακομα και 10 αν πιανω στη χειροτερη και παλι καλυτερα θα ειμαι απο ΟΤΕ
PETROS13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 για να μην λέμε πολλά πράγματα..δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά..θα είναι σαν να έχεις ταχύτητα στα 2-4 mbit στην πραγματικότητα..server που να δίνουν πολύ δεν υπάρχουν.από rapidshare mόνο αν έχεις premium θα καταλάβεις διαφορά με ταυτόχρονα αρχεία που θα κατεβάζεις..
Missionary Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 H kopela mou pou exei forthnet 10mbits pantws pianei 700aria sini8ws (kai apo kala torrent sites pianei k full 900kb-1mb/s!!!)
PETROS13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 τα torrents μπορεί να σου δώσουν καλή ταχύτητα μπορεί και όχι...δεν είναι μέτρο σύγκρισης..
activex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ή 21.5 αν θέλει να κρατήσει την γραμμή ΟΤΕ (shared) Forthnet aDSL re paidia mipos ta mperdepsame? to 21.5 file mou anaferete sta 24mbit otan kaluptese apo forthnet (mono internet) kai oxi meso ote. meso ote einai me 1mbit (stin idia timi) to link pou paretheses auto leei. to poso ton 39E einai gia stathero kai 24mbit (2play) pali meso forthnet. den katalabeno pou ginete h sinxisi..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.