Προς το περιεχόμενο

Ποσο κοστιζει forthnet 24 mbps?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ληγει τον Αυγουστο η Οτενετ συνδεση 2 mbps και εχω προβληματα

οπως

1 . Το ping 2 μηνες σχεδον ειναι τις περισοτερες φορες 200 με 300 στους Ελληνικους servers και 900 (!!) στους ξενους και καθοτι call of duty ακιας παιζουν τα νευρα μου καθε φορα (καθημερινα τωρα) που βλεπω την οθονη "sever is for low ping players only"

2. Σπανια κατεβαζω με max speed πανω απο 100κ ακομα και απο το ftp της otenet ενω υπηρχαν μερες που δεν μπορουσε να περασει τα 20κ (!!)

Kαι σε e-mail η Otenet απλα απαντουσε οτι οι ταχυτητες δεν ειναι εγγυημενες , και τους απαντουσα μα καλα με 20κ απο το ftp της Οτενετ? Ελεος !

Λοιπον ...σκεφτομαι για forthnet , μιας και 15 οκτωβριου θα εχουμε και εδω το ιδιοκτητο δικτυο με εως 24mbps ταχυτητες.

Ποσο θα κοστιζει το μηνα (me 24 mbps)??

Και αφου εχω ηδη adsl ποσο χρονο θα χρειαστει η μεταβαση στην forthnet?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ή 21.5 αν θέλει να κρατήσει την γραμμή ΟΤΕ (shared) Forthnet aDSL

Για να παω στα 24mbps μπορω να κρατησω την γραμμη του ΟΤΕ ή πρεπει υποχρεωτικα να κανω διακοπη ?

Για να καταλαβω οταν λεμε ιδιοκτητο δικτυο εννοουμε διακοπη απο ΟΤε?

Ρωταω γιατι φοβαμαι οτι αν κανω διακοπη θα μεινω καιρο χωρις ιντερνετ

Δημοσ.

Ισχυει τελικα οτι μπορεις να κρατησεις τη γραμμη του οτε για το τηλεφωνο και να βαλεις και τα 24mbit της forthnet μονο για ιντερνετ (εφοσον υπαρχει καλυψη)? Γιατι σκεφτομουν και γω, οταν ερθει Χαλκιδα το δικτυο της, αλλα προβληματιζομουν με την, προσωρινη εστω, διακοπη του τηλεφωνου. Αν ξερει κανεις σιγουρα, ας βοηθησει. Thanks.

Δημοσ.
Καλύτερα να πάς στο ιδιόκτητο δίκτυο. Δεν νομίζω με γραμμή ΟΤΕ να σου δίνει 24mbit

Σωστά.

Από όσα γνωρίζω, μέχρι 1mbit μπορεί να δώσει επάνω στο ενεργό δίκτυο του ΟΤΕ.

Δημοσ.

όχι .. δίνει μέχρι 24.. 1 είναι αν δεν καλύπτεται από τη forthnet. αν καλύπτεται απλά υπογράφεις στη σύμβαση το internet να στο δίνει όλο η forthnet και όχι μέσω του ΟΤΕ. αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις τηλέφωνο από ΟΤΕ.

αρκεί να κοιτάξεις τη διαθεσιμότητα στην περιοχή σου..

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο αρνητικο σε ολα αυτα εκτος απο το χρονο αναμονης? Με Οτενετ 1ΜΒ πληρωνω σχεδον το ιδιο ποσο και η ταχυτητα δε συγκρινεται με τα 24 της forthnet... ακομα και 10 αν πιανω στη χειροτερη και παλι καλυτερα θα ειμαι απο ΟΤΕ

Δημοσ.

για να μην λέμε πολλά πράγματα..δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά..θα είναι σαν να έχεις ταχύτητα στα 2-4 mbit στην πραγματικότητα..server που να δίνουν πολύ δεν υπάρχουν.από rapidshare mόνο αν έχεις premium θα καταλάβεις διαφορά με ταυτόχρονα αρχεία που θα κατεβάζεις..

Δημοσ.
Ή 21.5 αν θέλει να κρατήσει την γραμμή ΟΤΕ (shared) Forthnet aDSL

re paidia mipos ta mperdepsame? to 21.5 file mou anaferete sta 24mbit otan kaluptese apo forthnet (mono internet) kai oxi meso ote. meso ote einai me 1mbit (stin idia timi)

to link pou paretheses auto leei. to poso ton 39E einai gia stathero kai 24mbit (2play) pali meso forthnet. den katalabeno pou ginete h sinxisi..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...