Προς το περιεχόμενο

50cc: Aprilia RS 50 vs Derbi GPR 50

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε εισαι 16 και θες πιστιαρα??Μαθε με κατι μικρο στην κινηση και μετα ανεβα σε μεγαλο.Πιστεψε με και εγω το 1992 ειμαι γεννηθης και εχω στο χωριο μου yz 125 ειχα στην πολη ενα 100αρι κινεζικο χωρις αδεια που το πεταξα!! και τωρα πηρα ενα shineray 50 αρι παπι κινεζικο με διπλωμα και τα λοιπα.Πιστεψε με εχω οδηγησει για χιλιομετρα πιστιαρες συγκεκρεμενα gsxr 1300 hayabusa αλλιως ninja 1000αρα και αλλες μιας και δουλευα σε συνεργειο αλλα εχει διαφορα στην πολη.Μαθε στην κινηση με κατι μικρο και μην δωσεις ουτε σεντς πανω απο χιλιαρικο για 50αρι πιστεψε με.

Δημοσ.

Κι εγω είναι να παρω μιχανάκι είμαι 15 χρονών αλλα δεν ξέρω τι να κανω να περιμενο να παρω διπλομα για 50αρακι η να παρω τωρα ενα 50αρι η 125αρι και να φοραω κρανος κτλπ αλλα και παλι πεζει να σε σταματησουν πουθενα! βεβεα το θελω για την περιοχη που μενω και τισ γυρω περιοχες,ξερετε,οι παιδικες τρελες.Μ αρεσουν το Apilia rs 50cc (για 50αρι) και παλι το ιδιο αλλα η εκδοση 125 διλαδι aprilia rs 125.Η τιμη του καινουριο ειναι απλησιαστη οποτε σκευτομαι για μεταχειρισμενο τι λετε? το 50αρι ομως δεν με τραβαει και τοσο,τετιο στυλ και 50,ειναι καπως ρε παιδι μου,αντε 125 κατι γινετε.εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε σε τετοιο στυλ?

Δημοσ.
Κι εγω είναι να παρω μιχανάκι είμαι 15 χρονών αλλα δεν ξέρω τι να κανω να περιμενο να παρω διπλομα για 50αρακι η να παρω τωρα ενα 50αρι η 125αρι και να φοραω κρανος κτλπ αλλα και παλι πεζει να σε σταματησουν πουθενα! βεβεα το θελω για την περιοχη που μενω και τισ γυρω περιοχες,ξερετε,οι παιδικες τρελες.Μ αρεσουν το Apilia rs 50cc (για 50αρι) και παλι το ιδιο αλλα η εκδοση 125 διλαδι aprilia rs 125.Η τιμη του καινουριο ειναι απλησιαστη οποτε σκευτομαι για μεταχειρισμενο τι λετε? το 50αρι ομως δεν με τραβαει και τοσο,τετιο στυλ και 50,ειναι καπως ρε παιδι μου,αντε 125 κατι γινετε.εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε σε τετοιο στυλ?

αμα μένεις σε χωριό πάρε 125cc.δεν μπορει να σε σταματήσει κανεις.Κοίτα καλύτερα να είναι Modenas. Η Kawasaki έχει επίσης ενα παπι ιδιο με το XCITE αλλα πιο μικρό και πιο γρήγορο.Σου προτείνω να πάρεις η MODENAS[125,135] ή KAWASAKI

Δημοσ.
αμα μένεις σε χωριό πάρε 125cc.δεν μπορει να σε σταματήσει κανεις.Κοίτα καλύτερα να είναι Modenas. Η Kawasaki έχει επίσης ενα παπι ιδιο με το XCITE αλλα πιο μικρό και πιο γρήγορο.Σου προτείνω να πάρεις η MODENAS[125,135] ή KAWASAKI

Θέλω κατι σε ξαπλωτή φιλε.Ευχαριστω παντως.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση για 50cc street Δν ειμαι και γνώστης σε οτι αφορά τα μηχανάκια. Απλα θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κατι φθηνότερο σε 50cc street απο 3.5Ε απο οτι είπε το παλικάρι κατι σε 1.5Ε ή 2.0Ε γιατί μ αρέσουν και μόλις εβγαλα το διπλωμα και σκέφτομαι τι να πάρω...Αξίζουν η να κάνω υπομονή για 125 η κατι παραπάνω?

• 4 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

θες να εχει street στυλ και να ειναι αυτοματο?Γιατι δεν προτιμας κατι με ταχυτητες.Βγαζει η derbi 50αρι supermotard.(αλλο στυλ βεβαια.)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παλικαρε επειδη εχω το derbi to gpr 125 απο τα 16 μου θα σου ελεγα το εξης ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑ τα λεφτα δινω πανελλινες φετος και οι γονεις μου μου εχουν ξεκοψει τα υπερβολικα εξοδα και με 10 ευρω την ημερα συγνωμη δεν βγαινεις ουτε εσυ ουτε το μηχανακι.ενα πακετο τσιγαρα 1 καφες και 1 μπυρα φτασαμε 10αρικακι οποτε που λεφτα για βενζινες αρα που λεφτα για βολτες βαλε +το οτι θελει και λαδι μιξης και αμα δεν βαλεις το motul 710 πας περιπατο στα 6000χλμ και τιμη αγορας εχει 19 ευρω και με βγαζει 400χλμ περιπου το ντεποζιτο μου με παει 80 χλμ οποτε ουτε βολτα δεν μπορεις να πας αμα δεν εχεις τσεπη γεματη αυτα τα λιγα...παρε ενα διχρονο 125 mx καντο μετατροπη σε supermotard και εισαι αρχοντας ουτε σερβις ουτε χαζομαρες....

Δημοσ.
παλικαρε επειδη εχω το derbi to gpr 125 απο τα 16 μου θα σου ελεγα το εξης ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑ τα λεφτα δινω πανελλινες φετος και οι γονεις μου μου εχουν ξεκοψει τα υπερβολικα εξοδα και με 10 ευρω την ημερα συγνωμη δεν βγαινεις ουτε εσυ ουτε το μηχανακι.ενα πακετο τσιγαρα 1 καφες και 1 μπυρα φτασαμε 10αρικακι οποτε που λεφτα για βενζινες αρα που λεφτα για βολτες βαλε +το οτι θελει και λαδι μιξης και αμα δεν βαλεις το motul 710 πας περιπατο στα 6000χλμ και τιμη αγορας εχει 19 ευρω και με βγαζει 400χλμ περιπου το ντεποζιτο μου με παει 80 χλμ οποτε ουτε βολτα δεν μπορεις να πας αμα δεν εχεις τσεπη γεματη αυτα τα λιγα...παρε ενα διχρονο 125 mx καντο μετατροπη σε supermotard και εισαι αρχοντας ουτε σερβις ουτε χαζομαρες....

Φιλε με 10ευρω την ημερα βγαινεις ανετα στην ηλικια σου.Τωρα αν θες να εχεις τετοια καθημερινα εξοδα δεν φταιει η μηχανη.Κουμανταρετε ευκολα και με 5ευρω τη μερα αρκει να μην εισαι σπαταλος.Επισης μη νομιζεις οτι το 2χρονο mx εχει μεγαλη διαφορα καταναλωσης απο ενα 2χρονο ss.Επισης θελει κανονικοτατα το σερβις του και το mx και το ss.Απλα εχεις παρει και piaggio group που εχει ακριβα ανταλλακτικα και service γιαυτο σου φαινεται ετσι.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα φίλε μου. κι εγώ είμαι ένας 16άρης σχεδόν τώρα στις 18 του μάρτη πάω στα 16.

κοίτα, απ'όσο έχω ακούσει η derbi από το 207-2008 βγάζει τα πιο γαμάτα 50άκια. επίσης δε λέει να ξοδέψεις 3000 χιλιάρικα για να πάρεις 50άρι, δεν αξίζει. καθέτος, βρήκα σε κάτι ιστοσελίδες derbi και aprilia τα πουλάνε 500 και 600 ευρώ.

εγώ κάνω πώς και πώς να βρω 400 ευρώ φίλε. γι'αυτό καλύτερα είναι να πάρεις ένα μεταχειρισμένο και σε 2 χρονάκια πάρε ένα πιο ντουράτο πράγμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...