Προς το περιεχόμενο

50cc: Aprilia RS 50 vs Derbi GPR 50

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω στα 16 μου ηθελα τετοιο μηχανακι 50αρι στρεετ και το εχω ψαξει πολυ το θεμα. Λοιπον παιδια, δεν αξιζει. Καταρχην ο ηχος που κανουν ειναι σαν αυτον απο σκουτερακι, το μηχανακι ειναι αρκετα μικροτερο απο κανονικη μηχανη και γενικοτερα θα φενεσαι γελιος πουλοντας μουρι με το ...50αρι, αλλα οτι ειναι ωραιο ειναι.. Τοσα λιγα κυβικα και τετοια μηχανακια δε ταιριαζουν. Αν επιμενεις ομως να παρεις στρεετ και θες αν δωσεις τοσα χρηματα, θα σου προτεινα το derby. Δε ξερω γιατι αλλα μ'αρεσει περισσοτερο και αν βγαλεις τη ποδια φενετε naked και ειναι πιο ωραιο για τα κυβικα του.

Επειδη καταλαβαινω οτι ολοι εχουνε παπακια και σκοοτερακια και θελεις κατι διαφορετικο, ετσι ενιωθα και γω, η για να ριξεις γκομενα(!) γιατι δε παιρνεις ενα 50αρι supermotard; Βγαζει κατι η δερβι σεντραR η σεντρα νομιζω λεγονται.

Εγω ειχα φαει κολλημα και με τα honda magna 50cc kai aprilia red rose 50cc, δε πανε μια αλλα για μουρι ειναι πρωτα. Αν σου αρεσει αυτο το στιλ ψαξτο.

Σκουτερακι μην παρεις, ειναι πολυ επικινδυνα στις στροφες και σε..παιρνει ο αερασ :shifty:

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά και εγώ 16 και βγάζω δίπλωμα σε λίγους μήνες αλλά θα πάρω την μηχανή μου με δικά μου λεφτά! :devil: Σκέφτομαι να πάρω μια και καλή 125 κυβικά και να φοράω κράνος τι λέτε?

Δημοσ.

εγώ είμαι υπερήφανος κάτοχος αυτού του SYM Jet SportX-SR...

http://www.gorgolis.gr/jetsportx.htm

50cc με στυλ και αξιοπιστία...!!!!

απείραχτο τελείως, το έχω από τον Μάϊο και το έχω κάνει 6500 χιλιόμετρα.... (πηγαίνω για τα 7!)

δεν καταλαβαίνει τίποτα...

εκτός από 2 φορές που έχω πάθει λάστιχο και τις καθιερωμένες εργασίες επισκευής (π.χ.υγρά φρένων κτλ.) δεν έχω ξαναπάει στο συνεργείο....

έχει πολύ καλύτερο άρπαγμα από 50άρια Gillera....

έχω βγάλει τελική 65....

πολύ ευχαριστημένος γενικά από το μηχανάκι...!!!

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα να μαθω αν τα παρακατω μοντελα που αναφερουν ειναι καλα η οχι?αν υπαρχει καπιος οπου τυγχανει να ειναι κατοχος ας μου πει το ποσο ευχαριστημενος η απογοητευμενος ειναι...Aprilia sx50,rs50,Derbi senda kai daytona sprinter...ευχαριστω!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

file mou eime k ego poromenos me afto to mixanaki kai exo akousi oti eine poli kalo stis epidoseis tou kai se 8ema antalaktikwn. to exei enas filos mou 2008 montelo.oti kai na sou lene afto to mixanaki eine gia ligous den eine gia binedes.ego sou sisinisto aprilia!!!! OTI PLIRONEIS PERNEIS

Δημοσ.

Παλικαρε εγω εχω το derbi και οσο το ειχα μανισιο ηταν παρα πολυ καλο.δεν μου εβγαλε κανενα μα κανενα προβλιμα!!!ειναι πολυ πιο καλο απο το aprilia γιατι ενα προβλιμα που εχει το rs ειναι οτι τα πιστονια του ειναι πλαστικα!!!!αν δεν σου φτανουν τα 105 χιλιομετρα τελικη ταχητιτα(αν το παρεις)και θελεις να το μεγαλοσεις βαλε κινιτιρα γιατι αν πηραξεισ το derbi τοτε θα αρχισουν τα προβλιματα!!!ελπιζω να σε βοηθησα!!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μ πει καποιος που θα βρω ενα καταστημα με μοτοσυκλετες derbi στην Αθήνα?Χρειαάζομε την βοήθεια σας pls guys...ευχαριστώ:-):-):-):-):-):-)drd racing 50 sm_le_2

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει να μ πει καποιος που θα βρω ενα καταστημα με μοτοσυκλετες derbi στην Αθήνα?Χρειαάζομε την βοήθεια σας pls guys...ευχαριστώ:-):-):-):-):-):-)drd racing 50 sm_le_2

Δημοσ.
ειναι πολυ πιο καλο απο το aprilia γιατι ενα προβλιμα που εχει το rs ειναι οτι τα πιστονια του ειναι πλαστικα
Το φοβερα και τρομερα πραγματα ακουμε στο μπλα μπλα
Δημοσ.
ειναι πολυ πιο καλο απο το aprilia γιατι ενα προβλιμα που εχει το rs ειναι οτι τα πιστονια του ειναι πλαστικα
Το φοβερα και τρομερα πραγματα ακουμε στο μπλα μπλα
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

νομιζω εχει μια αντιπροσωπεια ντερμπι περιστερι αλλα δε θυμαμαι σε πια λεωφορο

ειμαι και εγω 16.σαββα πιστευω πως τα ντερμπι ειναι τα καλυτερα για 50αρια στριτ και σουπερμοταρντ!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:24 ----------

υπαρχει καμια εταιρεια που να εχει βγαλει σουπερμοταρντ αυτοματο!!οποιος ξερει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...