spiros1212 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 file ego sou protino na bris 2o anthropous (filousou) pou na exoun afta ta mixanakia na ta kanis mia bolta kai na paris ayto poy sou terizi kalitera ego afto tha kano. bgazo diploma se 6oi mines kai ime anameas sto rs 50cc kai sto derbi nude 50cc kai ego;) oso gia ta gomenakia pou les h magia einai na bgalis gomena esi oxi to mixanaki sou:-) lipon kai kati alo tin aprilia tin exei enas filos mou kai mou ipe oti to to moter tou (rs) einai nikasil afto simeni oti parolo pou inai 2xrono i thermokrasies inai pio xamiles kai exi megaliteri diarkia zois. to rs exi igeksion kai oxi karmpilater opote den tha sou kei toso poli kai tha pigeni pio kala;)
Hellaslover Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 φιλε επειδή τα χω περάσει και εγώ αυτά (είχα φάει κόλλημα με aprilia rs50 και honda magna 50) σου προτείνω να αγοράσεις ένα ωραίο κυριλέ 50ari scooter-ούτε παπί μη πάρεις- τα 50aria παπια κατά τι γνώμη μου είναι για τους ψευτόμαγκες που ρίχνουν μια εξάτμιση για κόντρες και χαζομάρες από scooter σου πρότεινα gillera runner η aprilia sr Αν πάλι θες κάτι πιο cool σε 50ari τότε πάρε ένα off road που είναι πιο ελαφριά και τραβάνε 2 άτομα Αν επιμένεις να πάρεις street τότε πάρε derbi. Το aprilia το είχε ένας φίλος μου και κάνει σαν scooter ακούγεται αρκετά γέλιο δηλαδή... Και ότι πάρεις να το προσεχεις και να προσεχεις στην οδήγηση! Το να τρέχουμε δεν είναι μαγkια ο καθένας μας μπορεί να το κάνει..
spiros1212 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 simfono me ton hellaslover gia to skouter. kai kati alo to ( K.A.T.) einai gia tous atzamides !!!
cbr600RR Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 σκουπιδια και τα δυο..πεταμενα λεφτα kai kati alo to ( K.A.T.) einai gia tous atzamides !!! οχι φιλε το κατ ειναι και γι αυτους που πεφτουν πανω σε μαλακες που δεν ξερουν να ξεχωρισουν το φρενο απο το γκαζι.. και το διαπιστωνουν αφου σε παρουν σβαρνα μεχρι την καφετερια που ηθελαν να πανε
Aprilia RS50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Λοιπον savva. Εγω εχω το Aprilia RS50 εδω και περιπου 1.5 χρονο και πιστευω πως ολα τα - που αναφερουν για την Aprilia ειναι μαλακιες γιατι αν το στροσεις οπως πρεπει η αποδοσεις του θα ειναι εντυποσιακες τι ενοω οταν λεο να το στρωσεις οπως πρεπει δλδ θα πρεπει να το πας στο servise στα 4000χλμ οχι 4014 ουτε 3999 αν του αλλαζεις τα λαδια του οποτε πρεπει δεν προκειται να παρουσιασει προβλημα το μοτερ του RS ειναι nikasil αφτο σημαινει οτι παρολο που ειναι 2χρονο ει θερμοκρασειες ειναι πιο χαμηλες και εχει μεγαλυτερη διαρκεια ζωης
savvvas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Ρε παιδια, τωρα σκεφτομαι και το aprilia rx 50. Ειναι ο ιδιος κινητηρας, αλλα εχω ακουσει οτι πηγαινει πιο αργα. Ποσο δηλαδη πιο αργα θα πηγαινει???
Aprilia RS50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Το RS μου παταει εδο και 1.5 χρονια τα 110 τωρα το RX μπορει να παταει ανετα τα 90-100 αλλα ειναι motard δλδ δεν ειναι στο φυσικο του μερος με οδοντοτα tires michelin να γαμαει το χωμα
Aprilia RS50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Εγω εφτιαξα το profile αφτο μονο και μονο για να σου speak γιατι σε ειδα σε απογνωση για την καλυτερη επιλογη
Aprilia RS50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Τα παπια που εχουν οι ψευτομαγκες ετσι και καλα για φιγουρα δεν αξιζουν μια
Aprilia RS50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Α.. και δες και κατι αλλο δεν εχι σχεση με το RS 50 αλλα με τα γαματα moter τησ Aprilia: http://www.youtube.com/watch?v=27zMbhiT0cQ
scorpionnnnnn Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ρε παιδια σε 2 μηνεσ βγαζω διπλομα για 50αρι κ μαρεσει η απριλια ρσ 50 αλλα δεν με αφηνει ο πατερασ μ να παρω μηχανακι. με ποδηλατο εχω παει με ενενηντα 90 χιλιομετρα την ωρα. εχει κανεισ καμια ιδεα???? πλιζ απαντηστε!!!!11111
paylaraki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 τι πιστευετε για το (καινουριο)yamaha tzr 50cc?το ισαγουν στην Ελλάδα?αν ναι αξηζει?
L.Antwnis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 kalispera pedes s olous!! eimai 16 k irthe i wra na parw k egw san pedi ena mixanaki ....katarxas elega gia kana gilera ala ine akrivo k exei gemisei apo gilera.... thelw na parw kati diaforetiko ala dn 3erw ti. apo cc skeftome gia 50 gia na eimai k nomimos
L.Antwnis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 καλησπερα παιδεσ σ ολουσ!!! ειμαι 17 κ πιστεβο πωσ ηρθε ι ωρα ν παρω κ εγω σαν παιδι ενα μιχανακι...αλλα επειδει ολι εχουν τζιλερα,τζλχ, κ αλλα παπακια θελω να παρω κατι διαφορετικο αλα δν κσερω τι .... απο κιβικα σκεφτομε για 50 σσ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.