Προς το περιεχόμενο

50cc: Aprilia RS 50 vs Derbi GPR 50

savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι γνώστης των συγκεκριμένων μοντέλων, γενικά να ξέρεις πως στα δίχρονα παίζει σημαντικότατο ρόλο στην απόδοση η εξάτμιση, όπως και το λάδι μίξης.

Αν είναι να το πειράξεις κοίτα κατευθείαν για 125, αν και δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζουν τα κυλινδροπίστονα του RS 125 ώστε να κάνεις αξιόπιστο πείραγμα.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το gagiva den einai to pio grhgoro πια?

Ψάχνω στο google, αλλά δεν μπορώ να βρω χαρακτηριστικά. Ωραία φαίνεται πάντως.

Μήπως ξέρει κανεις τελική και τιμη???

Δημοσ.

ZOMG! Ο φίλος θέλει να πάρει 50άρι supersport για να βάζει το γκομενάκι πάνω!

Φίλε, πραγματικά έχεις δει την σέλα στα συγκεκριμένα μηχανάκια; Πιο μικρή και απο σερβιέτα είναι! Όχι μόνο θα βρωμά διχρονίλα η κοπελιά αλλά θα πιάνεται και ο κώλος της μετά απο 2 λεπτα! Δύσκολο το βλέπω να ανεβαίνει πάλι μετα απο κανα δυο βόλτες.

Άσε που το 50αράκι θα την ακούει κάθε φορά. Κόφτες θα το δουλεύεις για να τραβάει.

Το κακό είναι οτι αφού είσαι 16 αναγκαστικά θα πάρεις 50άρι άρα και δίχρονο για να τραβάει κάπως. Εγώ θα σου πρότινα να πάρεις κανα scooter, που και στην μισή τιμή θα το πάρεις καινούργιο ( σε σχέση με τα άλλα 2) και το γκομενάκι θα κάθεται πιο ανθρώπινα.

Και στα 18 σου θα έχεις αρκετά περισσότερες επιλογές. Σιγά σιγά φίλε μου, υπομονή πανω απ'ολα.

Δημοσ.

3500 ευρώ??? για μηχανή??? wtf??? :shock:

Εγώ θα σου έλεγα αγόρι μου, μ αυτά τα λεφτά, να πάρεις:

έναν υπολογιστή, μια κάμερα 15 megapixel, ενα homecinema, κάνα δύο ζευγάρια ρούχα, καινούργιο κινητό, ένα PDA για να περνάς την ώρα σου, ένα Wii, και δύο χιλιάδες εισητήρια για μετρό και λεωφορεία ώστε να πηγαίνεις όπου θέλεις....Α, και με τα 200-300 ευρώ που θα μείνουν, πάρε την γκόμενα και πάντην στα μπουζούκια...

Υ.Γ. λυπάμαι τον πατέρα σου :mrgreen:

Υ.Γ.2. Τι διάολο, απο χρυσάφi είναι φτιαγμένα και κάνουν 3,5κ ευρώ? έχουμε ξεφύγει τελείως... :???:

Δημοσ.

Παιδιά, ο φίλος savvvas έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση που αφορούσε μηχανάκι 50cc street. Δεν είπε "εχω 3500 και θέλω 2 ρόδες" ούτε "έχω 3500 και θέλω να τα φάω κάπου".

Απο εκεί και έπειτα το να βγαίνουμε και να του λέμε πάρε σκούτερ ή πάρε παπί ή πάρε home cinema, όπως και να το κάνουμε είναι λιγάκι άκυρο.

Επίσης τα γκομενάκια και ειδικά τα 16χρονα δεν χαλιούνται από την λαδίλα του δίχρονου ;)

Δημοσ.

Λοιπόν, μέχρι τώρα ήξερα:

Aprilia RS 50 -->3.500 ευρώ (περίπου)

Derbi GPR 50 -->3.200 ευρώ (περίπου)

Και τώρα βρήκα:

Derbi GP-R REPLICA -->2.900 ευρώ (περίπου)

Το συγκεκριμένο μοντέλο,φαινεται πως έχει πιο ωραία εξωτερική εμφάνιση. Γιατί μόμως είναι πιο φτηνό??? Μήπως έχει μικρότερη τελική???

hist-56g.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Τι τελικη μωρε να εχει 50ράκι??? Απο 100 που πηγαινανε τα άλλα να παει 90 αυτο? Σιγα....

Δημοσ.

Παλικάρι αν θες 50cc μηχανάκι με Cagiva/Αprilia καλύτερα να μην ασχοληθείς.

"Μη μου άπτο" μηχανάκια είναι & τα 2. Tα klm τελικής που διαβάζεις στα περιοδικά τα πιάνουν για μερικούς μήνες. Μετά θέλουν συνέχεια "τάισμα".

Ρώτα τιμές για ανταλλακτικά/service σε ιταλικά μηχανάκια κ θα καταλάβεις τι εννοώ. Από τιμές μεταπώλησης επίσης χάλια. Από τις πιο χαμηλές τις αγοράς στην κατηγορία τους.

Μεταχειρισμένα επίσης άστα θέλουν "πολλά" λεφτά για να έρθουν στα ίσια τους.

Αν σκοπεύεις να δώσεις μέχρι τόσα λεφτά για 50cc,

η καλύτερη λύση για σένα είναι ιαπωνικό ή μετά κινέζικο παπί, που ούτως ή άλλως 50cc δεν πρόκειται να το αφήσεις. Με τα λεφτά που θες να δώσεις το κάνεις ότι θες κ από εμφάνιση & από κινητήρα.

To Derbi δεν το είχα ποτέ δεν γνωρίζω.

Σου μιλάω σαν δικυκλιστής ~15y.

/sc

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον savva εγώ έχω να σου κάνω μια άλλη πρόταση φυσικά στην Ελλάδα αυτό το μοντέλο δν έχει περπατήσει οπότε θα πρέπει να το φέρεις απο έξω το μηχανάκι αυτό ειναι το yamaha TZR50 είναι στο στυλ που σ'αρέσει και όσο για το γκομενάκι δν θα έχει πρόβλημα....μπές στο youtube και δες το ακούω απόψεις....[/u][/u]

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

file ego sou protino na bris 2o anthropous (filousou) pou na exoun afta ta mixanakia na ta kanis mia bolta kai na paris ayto poy sou terizi kalitera

ego afto tha kano.

bgazo diploma se 6oi mines kai ime anameas sto rs 50cc kai sto derbi nude 50cc

:-)

oso gia ta gomenakia pou les h magia einai na bgalis gomena esi oxi to mixanaki sou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...