Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα τηλεορασης Crypto PC-TV Radio III

misu7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσο χρονια ασχολείται ο φίλος σου ο ερασιτέχνης ? ποσο χρόνον είσαι ? τελοσπάντων δεν θα ασχοληθώ γιατί έχω τα νεύρα μου και θα καταντήσω να τσακώνομαι χωρίς λόγο by the way εγώ στη σχολη αλλα μαθαίνω οπτικοακουστικά ραδιοφωνία ;) ψαχτώ λίγο μαζί με τον φίλο σου

και έτσι για να πω και εγώ κάτι και το δάχτυλο να βάλεις κάτι θα πιάσει εδώ τι παίζει με το μήκος κύματος Γιώργο ? ;) Άστο

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το UHF σημα θελει γυμνο καλωδιο (εστω και οχι γυμνο), ισιο (εστω οχι και πολυ ισιο), μηκους ομως 70cm +...

Η κεραια του ραδιο μια χαρα πληρει τις προϋποθεσεις, αρα γιατι να μην πιανει....

Κι εμενα η Winfast PVR 2000 Deluxe πιανει ετσι tv (οχι και τελεια ληψη βεβαια)...

Οπως εγραψα στο σπιτι με πολυ καλο σημα μιας και βλεπω ανετα και Παρνηθα και Υμμητο χωρις εξωτερικη κεραια μονο χιονια εβλεπα με pinnacle και avermedia.

• Moderators
Δημοσ.

5-6, αλλα πολυ χοντρα (σχεδιασμος κυκλωματων πομπων, κατασκευη τους κτλ).

Και γιατι να τσακωθουμε καλε? Κανε ενα πειραμα μονος σου. :)

Δημοσ.

πίστεψε με έχω κάνει αρκετά και ασχολούμαι με την τοποθέτηση κεραιών επαγγελματικά για αυτό σου μιλάω και ένα χύμα καλώδιο να πάρεις και να το τυλίξεις σε ένα κουτί από γάλα θα πιάσει ;) τα μήκη κύματος και τα λοιπά που αναφέρεις αν δεν τα ξέρεις δεν τα ξέρεις δεν τα λες απλά γιατί μετά πάμε σε άλλες θεωρίες και δεν φτάνει μια σελίδα να στα εξηγήσω ;) αντί η κάνω εγώ το πείραμα που έχω κάνει χιλιάδες άνοιξε κανένα βιβλίο εσυ έτσι ερασιτεχνικά ;)

• Moderators
Δημοσ.

Kοιταξε εγω δεν ασχολουμαι ουτε και θελω, απλα το ανεφερα (και ειπα οτι μου το εχουν πει και οτι δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου).

Απο κει και περα τι ζορι τραβας τωρα με μενα? ( ;) ;) ;) )³...

Δημοσ.

με εσένα τίποτα με τον κόσμο που πλασάρει παραπληροφόρηση πολλά ;)

και btw αντίποινα θυμήσου ότνα είχες νεύρα που τα έβαζες με όλους εγώ ακόμα μιλάω ήρεμα ;) και δεν θες να άρχισα να μιλάω και εγώ άσχημα anyway κάποιος mod να σβήσει τα post μου που είναι άχρηστα γιατί και εγώ χαραμίζομαι που γράφω άσχετα πράγματα στο thread του παιδιού

Δημοσ.
hey hey boys. leme tora gia pos ginete na ftiaxeis ton hxo stin karta thleorashs.

xereis kaneis????

Δεν μας εχεις βοηθησει πολυ. Πες μας τι πειραματα κανεις μπας και καταλαβουμε τι φταιει. Αν εισαι εμπειρος αλλαξε θεση στην PCI καρτα. Αλλη λυση, την οποια συστηνω ανεπιφυλακτα, ειναι το format ωστε να περαστουν οι drivers σωστα και μετα να φορτωθουν anti-virus & firewall.

EDIT: Το τελευταιο 10ημερο εχω βαλει δυο TV-Tuners στα computer μου και εκανα format γιατι αλλιως δεν εστρωναν.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρε αδερφια γνωριζετε αν η crypto έχει βγάλει drivers για win xp x64 για τις κάρτες τηλεορασης; Εγω εχω την pc tv radio tuner mpeg-4 που μαλλον απο μοντελο δε λεει και τιποτα. ΣΟΣ παιδια....

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

55556589.JPG

Έχω και γω αυτή την κάρτα αλλά δεν τη χρησιμοποιώ για το λόγο ότι ο ήχος της είναι απίστευτα ενοχλητικός.

Δίνει την εντύπωση πως υπάρχει πλήρης απουσία χαμηλών και μεσαίων συχνοτήτων,ενώ έχει και μια μεταλική χροιά που μετά από κάποια ώρα ακρόασης νομίζω πως θα ανακουφιστώ..αν ακούσω ήχο από τρυπάνι Black&Decker!!

Σημειώνω πως στην ίδια είσοδο βάζω και άλλες συσκευές και ακούγονται μια χαρά.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα .Εγκαθιστώ την crypto pc tv radio iv v 1.0 και ενώ μου δείχνει οτι η συσκευή έχει εγκατασταθεί με επιτυχία όταν παω να την ανοίξω μου βγάζει το εξής μήνυμα "FAIL TO INITIALIZE HARDWARE" . Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.
Στο device manager η κάρτα φαίνεται εντάξει;Δηλαδή χωρίς το κίτρινο θαυμαστικό;

Σε Vista ή σε XP την έχεις;

Ναι φαίνεται σωστά εγκατεστημένη . Σε vista την εχω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...