Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ποσο χρονια ασχολείται ο φίλος σου ο ερασιτέχνης ? ποσο χρόνον είσαι ? τελοσπάντων δεν θα ασχοληθώ γιατί έχω τα νεύρα μου και θα καταντήσω να τσακώνομαι χωρίς λόγο by the way εγώ στη σχολη αλλα μαθαίνω οπτικοακουστικά ραδιοφωνία ψαχτώ λίγο μαζί με τον φίλο σου και έτσι για να πω και εγώ κάτι και το δάχτυλο να βάλεις κάτι θα πιάσει εδώ τι παίζει με το μήκος κύματος Γιώργο ? Άστο
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Το UHF σημα θελει γυμνο καλωδιο (εστω και οχι γυμνο), ισιο (εστω οχι και πολυ ισιο), μηκους ομως 70cm +...Η κεραια του ραδιο μια χαρα πληρει τις προϋποθεσεις, αρα γιατι να μην πιανει.... Κι εμενα η Winfast PVR 2000 Deluxe πιανει ετσι tv (οχι και τελεια ληψη βεβαια)... Οπως εγραψα στο σπιτι με πολυ καλο σημα μιας και βλεπω ανετα και Παρνηθα και Υμμητο χωρις εξωτερικη κεραια μονο χιονια εβλεπα με pinnacle και avermedia.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 5-6, αλλα πολυ χοντρα (σχεδιασμος κυκλωματων πομπων, κατασκευη τους κτλ). Και γιατι να τσακωθουμε καλε? Κανε ενα πειραμα μονος σου.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 πίστεψε με έχω κάνει αρκετά και ασχολούμαι με την τοποθέτηση κεραιών επαγγελματικά για αυτό σου μιλάω και ένα χύμα καλώδιο να πάρεις και να το τυλίξεις σε ένα κουτί από γάλα θα πιάσει τα μήκη κύματος και τα λοιπά που αναφέρεις αν δεν τα ξέρεις δεν τα ξέρεις δεν τα λες απλά γιατί μετά πάμε σε άλλες θεωρίες και δεν φτάνει μια σελίδα να στα εξηγήσω αντί η κάνω εγώ το πείραμα που έχω κάνει χιλιάδες άνοιξε κανένα βιβλίο εσυ έτσι ερασιτεχνικά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Kοιταξε εγω δεν ασχολουμαι ουτε και θελω, απλα το ανεφερα (και ειπα οτι μου το εχουν πει και οτι δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου). Απο κει και περα τι ζορι τραβας τωρα με μενα? ( ;) )³...
Vatos_locos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 με εσένα τίποτα με τον κόσμο που πλασάρει παραπληροφόρηση πολλά και btw αντίποινα θυμήσου ότνα είχες νεύρα που τα έβαζες με όλους εγώ ακόμα μιλάω ήρεμα και δεν θες να άρχισα να μιλάω και εγώ άσχημα anyway κάποιος mod να σβήσει τα post μου που είναι άχρηστα γιατί και εγώ χαραμίζομαι που γράφω άσχετα πράγματα στο thread του παιδιού
misu7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 hey hey boys. leme tora gia pos ginete na ftiaxeis ton hxo stin karta thleorashs. xereis kaneis????
Silent Arrow Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 hey hey boys. leme tora gia pos ginete na ftiaxeis ton hxo stin karta thleorashs. xereis kaneis???? Δεν μας εχεις βοηθησει πολυ. Πες μας τι πειραματα κανεις μπας και καταλαβουμε τι φταιει. Αν εισαι εμπειρος αλλαξε θεση στην PCI καρτα. Αλλη λυση, την οποια συστηνω ανεπιφυλακτα, ειναι το format ωστε να περαστουν οι drivers σωστα και μετα να φορτωθουν anti-virus & firewall. EDIT: Το τελευταιο 10ημερο εχω βαλει δυο TV-Tuners στα computer μου και εκανα format γιατι αλλιως δεν εστρωναν.
Siner Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Βρε αδερφια γνωριζετε αν η crypto έχει βγάλει drivers για win xp x64 για τις κάρτες τηλεορασης; Εγω εχω την pc tv radio tuner mpeg-4 που μαλλον απο μοντελο δε λεει και τιποτα. ΣΟΣ παιδια....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Έχω και γω αυτή την κάρτα αλλά δεν τη χρησιμοποιώ για το λόγο ότι ο ήχος της είναι απίστευτα ενοχλητικός. Δίνει την εντύπωση πως υπάρχει πλήρης απουσία χαμηλών και μεσαίων συχνοτήτων,ενώ έχει και μια μεταλική χροιά που μετά από κάποια ώρα ακρόασης νομίζω πως θα ανακουφιστώ..αν ακούσω ήχο από τρυπάνι Black&Decker!! Σημειώνω πως στην ίδια είσοδο βάζω και άλλες συσκευές και ακούγονται μια χαρά.
Στέλλα Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα .Εγκαθιστώ την crypto pc tv radio iv v 1.0 και ενώ μου δείχνει οτι η συσκευή έχει εγκατασταθεί με επιτυχία όταν παω να την ανοίξω μου βγάζει το εξής μήνυμα "FAIL TO INITIALIZE HARDWARE" . Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Στο device manager η κάρτα φαίνεται εντάξει;Δηλαδή χωρίς το κίτρινο θαυμαστικό; Σε Vista ή σε XP την έχεις;
Στέλλα Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Στο device manager η κάρτα φαίνεται εντάξει;Δηλαδή χωρίς το κίτρινο θαυμαστικό;Σε Vista ή σε XP την έχεις; Ναι φαίνεται σωστά εγκατεστημένη . Σε vista την εχω .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Κάνε κατάργηση συσκευής και drivers και βάλτα ξανά. Aν μπορείς,πρώτα άλλαξε θέση της κάρτας στο pci μήπως και υπάρχει κάποιο conflict. The Hope dies last.
Στέλλα Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Τα έχω κάνει αυτά και δεν έγινε τίποτα Ευχαριστώ πολύ πάντως .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.