Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα τηλεορασης Crypto PC-TV Radio III

misu7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon, ekana paraggelia gia enan ypologisth(Multirama) kai ithela na moy valoyn kai mia karta thleorasis. Tin evalan loipon, to pira ego ton PC kai dyskoleytika opos oloi me toys DRIVERS toys.(opos oi perissoteori) Alla to provlima tora einai pos otan xekinao to programmataki gia na do TV moy vgazei ena mhnyma NO AUDIO INPUT! PLEASE SELECT AUDIO INPUT ON DEVICE PAGE. E pao ego na to kano alla sto sygkekrimeno kartelaki sto audio input source den exei tpt na epilexeo kai etsi panta vganei ayto to spastiko mnm, kai den hxo. Mporei na ftaei kati allo? HELPPPPPPPPPP PLEASE!!!:|

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω δει καρτες τηλεορασης που εχουν ενα μικρο καλωδιακι που βγαινει απο το πισω μερος της καρτας και συνδεεται με το Line in (?) της καρτας ηχου. Ελεγξε το πισω μερος του κουτιου σου να δεις αν υπαρχει. Ξαναπερνα drivers μετα. Αυτο δεν σημαινει οτι αυτο που περιγραφω ανωτερω ειναι σιγουρα το προβλημα, αλλα κατα 90% προς τα εκει παω αφου δεν βρισκει ηχο το tv-tuner.

Επειδη μπορει να παρω κι εγω τη συγκεκριμενη καρτα πες μου εντυπωσεις οταν λειτουργησει.

Δημοσ.

sto device manager,mhpws exeis kapoia(-es)syskeyh(-es)me kitrino 8aumastiko?an nai kai anaferoun hxo,multimedia ktl,mallon den exei perastei swsta kapoios driver (kammia fora 8eloun diaforous driver oi kartes tv,oxi mono enan)..silent arrow,einai mallon 8ema software kai oxi syndeshs hardware,giati to paidi exei mhnyma sfalmatos..An apla den htan syndedemeno kapoio kalwdio,apla pali den 8a akouge kati,xwris omws mhnymata sfalmatos...

h karta hxou sou,einai energopoihmenh?egkatesthmenh swsta?exeis wav hxo?tsekare kai ap to control pannel tis idiothtes ths,mpas kai vreis kati na paizei ekei-mhpws o driver ths karta hxou exei autos kanena provlhma...

Δημοσ.

washcloud οπως εγραψα και στο αλλο topic αγορασα την ASUS καρτα τηλεορασης για το PC3 υπογραφης. Περασα τους drivers κανονικα αλλα ειχα ξεχασει να συνδεσω το IR καλωδιο για το Remote Control. Οταν μετα το συνεδεσα το remote control δεν λειτουργουσε. Ειχα απογοητευτει. Μετα απο πολλα πειραματα ξαναπερασα τους drivers ολους και το remote control λειτουργησε.

Αν ο topic starter δεν εχει συνδεσει tv tuner και καρτα ηχου πριν περαστουν οι drivers πολυ πιθανον να εχει αντιστοιχο προβλημα με μενα.

Δημοσ.

πια μητρική έχεις φιλε μου επειδή εγώ έπαθα το ίδιο με το δικό μου tuner γιατί η μητρική έχει HD κάρτα ήχου και μόλις έβαλα μια pci sound blaster όλα δούλεψαν καλά

Δημοσ.

loipon exo mhtrikh karta GIGABYTE-965GM-S2 INTEL 965. ontos den thimamai an exo syndesei to kalodio hxoy Me to LINE-IN PRIN egkarastiso ta driverskai leo na dokimaso. ola ta alla hxos, device manager kai h syskeyes einai mia xara. exo 5.1 ypodoxes gia ton hxo kai symfona me tis odigies to egkatestisa sosta.

Δημοσ.

Μου το βγαζει και σε μενα στο pc της δουλειας παταω ΟΚ και ειναι μια χαρα μετα....Μαλιστα βλεπω αρκετα καλα τα καναλια με μονη την κεραια του ραδιοφωνου !!!! Ενω στο σπιτι εχω βαλει εξωτερικη κεραια σε αλλη καρτα.

Δημοσ.

Αγόρασα εξωτερικό crypto TVR usb2 έπαιζε

αλλαξα usb θύρα γιατί μου πρότεινε ότι έχω UXB2, και αλλιως δεν θα μπορούσα mpeg4

απο τότε στην εκκίνηση προγράμματος βγάζει gail to initialize hardware. Απεγκατάσταση-εγκατάσταση, αλλαγή usb θυρών

ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ

Η ιδια συσκευή σε αλλο υπολογιστή μια χαρά

Να το αυτοκτονήσω

Δημοσ.
Αγόρασα εξωτερικό crypto TVR usb2 έπαιζε

αλλαξα usb θύρα γιατί μου πρότεινε ότι έχω UXB2, και αλλιως δεν θα μπορούσα mpeg4

απο τότε στην εκκίνηση προγράμματος βγάζει gail to initialize hardware. Απεγκατάσταση-εγκατάσταση, αλλαγή usb θυρών

ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ

Η ιδια συσκευή σε αλλο υπολογιστή μια χαρά

Να το αυτοκτονήσω

Μα με crypto πήγες καί έμπλεξες κι εσύ?Δεν ρώταγες καί κανένα πριν αγοράσεις.Είναι η χειρότερη εταιρεία(Ελληνική μάλιστα) στον κόσμο στο θέμα εξυπηρέτησης πελατών αλλά καί στα ίδια της τα προιόντα.Κρίμα γιατί όταν αγόρασα την pc tv mpeg2 ήθελα λέει καί καλά να υποστηρίξω μιά Ελληνική εταιρεία!Παπάρια στην αγγινάρα.

Σε ερώτηση μου στην εταιρεία γιατί δεν βγάζουν drivers γιά vista με έκλασαν.Λένε τώρα βγάζουμε νέα προιόντα.Χαίρω πολύ τούς λέω αλλά τι θέλετε να αγοράσω από εσάς μιά πιό νέα κάρτα tv?Εν ολίγεις ψιλοτσακωθήκαμε καί τέλειωσε το ζήτημα.Καί να σκεφτείς ότι η συγκεκριμένη κάρτα ήταν η ακριβότερη τότε της crypto.

Δημοσ.

Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους....

Η εταιρια Crypto ειναι γνωστη για τα εξαιρετικα της modem, το ονομα της ειναι βαρυ στο Hardware την τελευταια δεκαπενταετια και οχι μονο, γι αυτο και μη σπευδετε να την πυροβολειτε. Η λεξη Crypto ειναι ισοδυναμη με Mercedes στα modem ok? Οφειλω ωστοσο να ομολογησω οτι αγνοουσα οτι προκειται για ελληνικη εταιρια και χαρηκα ιδιαιτερα οταν το εμαθα τις προηγουμενες μερες.

Τωρα οσον αφορα το θεμα της υποστηριξης. Δεν γνωριζω τη συμβαινει στην Crypto αλλα ξερω πολυ καλα το χαλι της υποστηριξης που παρεχουν μεγαλες ξενες εταιριες Hardware / Software του χωρου: βλεπε Hewlett Packard, βλεπε Creative κλπ. Αυτο δεν ειναι ελαφρυντικο για κανεναν, αλλα τουλαχιστον μην πολεματε τις ελληνικες εταιριες αν δεν γνωριζετε συνολικα τι σημεινει η λεξη support και aftersales.

Δημοσ.
Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους....

Η εταιρια Crypto ειναι γνωστη για τα εξαιρετικα της modem, το ονομα της ειναι βαρυ στο Hardware την τελευταια δεκαπενταετια και οχι μονο, γι αυτο και μη σπευδετε να την πυροβολειτε. Η λεξη Crypto ειναι ισοδυναμη με Mercedes στα modem ok? Οφειλω ωστοσο να ομολογησω οτι αγνοουσα οτι προκειται για ελληνικη εταιρια και χαρηκα ιδιαιτερα οταν το εμαθα τις προηγουμενες μερες.

Τωρα οσον αφορα το θεμα της υποστηριξης. Δεν γνωριζω τη συμβαινει στην Crypto αλλα ξερω πολυ καλα το χαλι της υποστηριξης που παρεχουν μεγαλες ξενες εταιριες Hardware / Software του χωρου: βλεπε Hewlett Packard, βλεπε Creative κλπ. Αυτο δεν ειναι ελαφρυντικο για κανεναν, αλλα τουλαχιστον μην πολεματε τις ελληνικες εταιριες αν δεν γνωριζετε συνολικα τι σημεινει η λεξη support και aftersales.

Σαν κατοχος καποτε pstn modem crypto συμφωνω απολυτα !!!!:-D:-D Και τωρα η καρτα tv που εχω στη δουλεια πιανει με την κεραια του ραδιοφωνου.Κατι αδιανοητο για την ακριβη pinnacle στο σπιτι.

• Moderators
Δημοσ.

Το UHF σημα θελει γυμνο καλωδιο (εστω και οχι γυμνο), ισιο (εστω οχι και πολυ ισιο), μηκους ομως 70cm +...

Η κεραια του ραδιο μια χαρα πληρει τις προϋποθεσεις, αρα γιατι να μην πιανει....

Κι εμενα η Winfast PVR 2000 Deluxe πιανει ετσι tv (οχι και τελεια ληψη βεβαια)...

Δημοσ.
Το UHF σημα θελει γυμνο καλωδιο (εστω και οχι γυμνο), ισιο (εστω οχι και πολυ ισιο), μηκους ομως 70cm +...

ποιος σου το είπε εσένα αυτό ? τελοσπάντων δεν το σχολιάζω :D

• Moderators
Δημοσ.

Το σχολιασες ομως...

Το μηκος κυματος σε UHF ειναι τετοιο ωστε να μπορεις να κανεις εστω και καποια ψιλο-ληψη με ισιο γυμνο καλωδιο. (το εχει πει φιλος ραδιοερασιτεχνης και δουλεψε ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...