Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων

mitsdim1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ok παιδιά μόλις παρατήρησα ότι είμαι στραβός :mrgreen: δεν ξέρω γιατί χθες το 1280 το έβλεπα 2048 πραγματικά :D ίσος έφταιγε η ώρα έχετε δίκιο :D 1280x1024 είναι

stefan δεν παίζω παιχνίδια οπότε ίσως για αυτό να μην με πειράζει ;)

to 2048x1024 δεν ξέρω πως βγένει απο το print screan έγινε αλλά ακόμα δεν καταλαβένω την στραβομάρα μου πως το κατάφερα άλλα να διαβάζω και άλλα να λεω :oops:

Δημοσ.

μηπως εχεις 2 monitor σε dual view ? αν ειναι ετσι τοτε ενα print screen που θα εβγαζε το desktop σου θα εδινε μια εικονα κοντα στα νουμερα που αναφερεις ! :)

Δημοσ.
ok παιδιά μόλις παρατήρησα ότι είμαι στραβός :mrgreen: δεν ξέρω γιατί χθες το 1280 το έβλεπα 2048 πραγματικά :D ίσος έφταιγε η ώρα έχετε δίκιο :D 1280x1024 είναι

δεν καταλαβένω την στραβομάρα μου πως το κατάφερα άλλα να διαβάζω και άλλα να λεω :oops:

ehm ehm cough cough ώστε 1024x2048 ε? :razz:

2048x1024 Γιώργο οχι 1024x768 :wink:

Ναι, ίσως έφταιγε η ώρα... :mrgreen: (Πλάκα κάνω ε? :grin:)

Δημοσ.

Ε ειπα και εγω,τετοια αναλυση πρωτη φορα ακουσα!!!!Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και αρκετα υψηλη σε βαθμο που μια 7600gs στα παιχνιδια θα την γονατιζε..Γενικα ειναι υπερυψηλη αναλυση που μονο σε πανακριβα monitor μεγαλων ιντσων θα βρισκεις πιστευω---αν και η πρωτη μου σκεψη ηταν πλακα πλακα μηπως την εφερες απο κανενα αλλο πλανητη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...