Προς το περιεχόμενο

καρτα γραφικων

mitsdim1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω μια καρτα γραφικων που να παιζει τα τελευταια παιχνιδια οχι με τελεια αναλυση αρκει να μπορεις να παιξεις. ποια μου προτεινεται μεχρι 100-120ε?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αντικειμενικα η δευτερη ειναι καλυτερη, δεν χωραει κουβεντα... Μην μπερδευουμε την π...α με την βουρτσα

Δημοσ.

Mην μπερδεύεσαι @mitsdim....

Δεν πάει να πει, ότι επειδή σου πρότειναν τα παιδιά την Ati Χ1950Pro είναι και αναγκαστικά καλύτερη η Ati σαν εταιρεία από την n-vidia (μάλιστα την τρέχουσα περίοδο, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει :lol:), απλά στα λεφτά που θες κάρτα δεν παίζει καλύτερη από την X1950Pro με 256ΜΒ μνήμης στα μόλις 109ε :wink:

Προσωπικά θα σου έλεγα να την πάρεις όσο ακόμα προλαβαίνεις...

Δημοσ.

τα παιχνιδια οπως hitman το τελευταιο, το gta και το nfs carbon θα μπορει να τα τρεξει? γιατι τωρα που πηρα το pc λογω οικονομικων δυσκολιων εχω την ενσωματωμενη καρτα και δεν τρεχει τιποτα. και επειδη στον οριζοντα δεν υπαρχει η λεξη αναβαθμιση η λεφτα γιαυτο ψαχνω κατι οικονομικο και συγχρονως καλο..

Δημοσ.
τα παιχνιδια οπως hitman το τελευταιο, το gta και το nfs carbon θα μπορει να τα τρεξει? γιατι τωρα που πηρα το pc λογω οικονομικων δυσκολιων εχω την ενσωματωμενη καρτα και δεν τρεχει τιποτα. και επειδη στον οριζοντα δεν υπαρχει η λεξη αναβαθμιση η λεφτα γιαυτο ψαχνω κατι οικονομικο και συγχρονως καλο..

Θα στα παιζει ολα αυτα τα games η Χ1950pro

Δημοσ.

το Hitman Blood Money το παίζω με την 7600Gs σε full και ανάλυση 2048x1024 η 1950 τι λες θα το παίζει ? :mrgreen:

Δημοσ.
το Hitman Blood Money το παίζω με την 7600Gs σε full και ανάλυση 2048x1024 η 1950 τι λες θα το παίζει ? :mrgreen:

Vatos μήπως εννοείς 1024x768 ? Υπάρχει ανάλυση 1024x2048 ??? :confused:

Δημοσ.

Nαι ε? Εγώ πού να δώ τέτοιες αναλύσεις...

Αφού έχω μια ταπεινή 15άρα Sony CRT του 1998 ... :cry:

Α και από ανάλυση την μεγαλύτερη που έχω δουλέψει είναι 1600x1200 για αυτό μου φάνηκε περίεργο... :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...