ellilili Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Γιατί για γόνουν αλλοδαπων?Αυτοί βρίσκονται σε χειρότερη οικονομική κατάσταση απο'μας???
tinaki_13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 αν οχι σε χειροτερη στην ιδια...ολοι ερχοντι αντιμετωποι με τ ακριβεια τ σημερα....αν ξερει καποιος ας μου πει....ή που μπορω ν τ μαθω
alexspan Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ρε παιδια μια ερωτηση εγω ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια(ειμαστε 4 παιδια)και ειμαι ο μικροτερος..μπορω να παρω μεταγραφη ανεξαρτητα του ποσο χρονων ειναι τα μεγαλυτερα αδελφια μου?δηλαδη οταν εννοει οι πολυτεκνοι μπορουν να παρουν μεταγραφη ΧΩΡΙΣ περιορισμο αυτο εννοουν?ευχαριστω...
eu@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μου προεκυψε απορια!! αν δινουν 2 παιδια μαζι,ερχονται και τα 2 α8ηνα?ή μονο το 1?
gang Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ρε παιδιά απλά τα πράγματα... μια οικογένεια υπολογίζεται σαν τρίτεκνοι αν στην οικογένεια υπάγονται 3 παιδιά και αντοίστιχα για πολύτεκνους. μπορείς να πάρεις μετεγγραφή ανεξάρτητα το τι ηλικία έχουν τα παιδιά. Άν δεν κάνω λάθος το μόνο που γίνετε είναι ότι, όταν ένα παιδί περάσει τα 26 δεν λογίζεται στην οικογένεια και χάνει τα δικαιώματά του σαν πολύτεκνος/τρίτεκνος. Όχι όμως η υπόλοιπη οικογένεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.