Προς το περιεχόμενο

Παν/ιες-Πολυτεκνοι-Μεταγραφες

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον γι αλλη μια φορα πρεπει να βγαλετε τα καστανα απο την φωτια...Απο τι ξερω ισχυει πως οταν μια οικογενεια εχει 3 αδερφια δηλαδη ειναι πολυτεκνοι και το μεγαλυτερο απο τα 3 ειναι κατω των 26 γινεται πχ να περασω μηχανολογια και να κανω μεταγραφη στην αθηνα..Ρωτησα και στο υπουργειο παιδειας και μου ειπαν οτι ισχυει..Εχει συμβει σε κανεναν σας ρε παιδια?Γιατι μου ειπαν κατι καθηγητες οτι δεν ειναι και 100% σιγουρο και σκαλωνω στο μηχανογραφικο..Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει!

Δημοσ.

Ναι ισχύει μια χαρά. Η αδερφή μου που έδωσε πανελλαδικές πριν 2-3 χρόνια, πέρασε ΟΔΕ στην Θεσσαλονίκη και έκανε μεταγραφή και ήρθε στην ΑΣΟΕΕ. Και εγώ που δίνω του χρόνου πανελλαδικές εκεί στιρίζομαι:) (ελπίζω να μην έχει αλλάξει τίποτα)

Δημοσ.

Εγώ έχω μια άλλη απορία.Αν πχ εγώ μένω Κοζάνη και ο μεγάλος μου αδερφός έχει περάσει στην ΑΘήνα.Κάνω το μηχανογραφικό μου και περνάω Θεσσαλονίκη επειδή δεν έπιασα τα μόρια της Αθήνας.Επειδή ήδη ο αδερφός μου σπουδάζει στην Αθήνα μπορώ να κάνω μεταγραφή εκεί?

Δημοσ.

1)η σωστη λεξη ειναι:Μετεγγραφη.

2)οι τριτεκνοι,βαση νομου εξισωνονται σε καποια θεματα με τους πολυτεκνους.ενα απο αυτα ειναι και στις μετεγγραφες.επισυναπτω την σχετικη εγκυκλιο.ειναι περσινη αλλα ισχυει και για φετος.

Εγκύκλιος Μετεγγραφών 2006.zip

Δημοσ.
Εγώ έχω μια άλλη απορία.Αν πχ εγώ μένω Κοζάνη και ο μεγάλος μου αδερφός έχει περάσει στην ΑΘήνα.Κάνω το μηχανογραφικό μου και περνάω Θεσσαλονίκη.Επειδή ήδη ο αδερφός μου σπουδάζει στην Αθήνα μπορώ να κάνω μεταγραφή εκεί?

να ρωτησεις τη γραμματεια της σχολης ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ (στη Θεσσαλονικη δηλ)

Δημοσ.

τις αντισοιχιες τις βγαζει το καθε τμημα. Πρεπει να ρωτησεις τη γραμματεια της σχολης που θελεις για να εισαι σιγουρος οτι γινετε η μετεγγραφη.

Δημοσ.
τις αντισοιχιες τις βγαζει το καθε τμημα. Πρεπει να ρωτησεις τη γραμματεια της σχολης που θελεις για να εισαι σιγουρος οτι γινετε η μετεγγραφη.

αυτο συνεβαινε μεχρι προπερσι.απο περσι ισχυει αυτο που λεει ο danton με εγγυκλιο του υπουργειου

Δημοσ.

Ρε παιδιά καμιά απάντηση δεν θα μου δώσετε?

Poscaman δεν πρόσεξες.η σχολή που θέλω πχ να περάσω είναι στην Αθήνα αλλά δεν την πιάνω επειδή δεν έχω τόσα μόρια και περνάω αναγκαστικά Θεσσαλονίκη.(Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι δική μου)

Δημοσ.

ναι,γραψε λαθος εμπλεξα τις πολεις.τοτε πρεπει να επικοινωνησει το ατομο που ενδιαφερεται με την γραμματεια της σχολης που τελικα τον ενδιαφερει (στην αθηνα δηλαδη)

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...