Προς το περιεχόμενο

GeForce 6600GT(AGP) + Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro πρόβλημα

Mene

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Ελπίζω να 'στε όλοι καλά. Έχω ένα πρόβλημα στο οποίο θα χρειαστώ την βοήθεια - εμπειρία σας, μήπως και βρούμε κάποια άκρη:

Έχω μια GeForce 6600GT AGP, το ανεμιστηράκι της οποίας δούλευε μια χαρά μέχρι πριν απο μια εβδομάδα, μέχρι που σταμάτησε και ανέβασε θερμοκρασία στους 92 βαθμούς.:eek:

Αποφάσισα λοιπόν να αλλάξω την stock ψύκτρα με αυτήν εδώ. Το πρόβλημα είναι, οτι στην AGP έκδοση της 6600GT, δεν χωράει κανονικά η ψύκτρα, κι έτσι έχουν βάλει 2 λαμάκια :confused: ωστε να τη φέρνουν στη σωστή θέση. Με τα λαμάκια όμως, δεν πατάει σταθερά πάνω στη GPU, με αποτέλεσμα να έχω πάλι υψηλές θερμοκρασίες...

Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα, ή έχει κάποια ιδέα για το πώς θα σταθεροποιήσω την ψύκτρα πάνω στην κάρτα?

10q in advance :mrgreen:

Δημοσ.

άμα μπορείς πήγαινε να στην αλλάξουνε...αλλιώς προσπάθησε να την βάλεις πάνω με πατέντα. Για την συγκεκριμένη δεν ξέρω αλλά για την AGP 7600GS 256MB που έχω στην οποία άλλαξα ψύχτρα...δυστυχώς δεν ήταν συμβατή αλλά ένας θεός ξέρει πως την έχω τοποθετήσει με τις βίδες να μην είναι κάθετες πάνω στην κάρτα.

Δημοσ.

Λέτε να μου την αλλάξουν? Έχω ανοίξει τη συσκευασία... (Σημειωτέον οτι δεν την πήρα απο το e-shop). Πάντως κι εκεί που την πήρα έχει και την VF700 :D

Δημοσ.

Ωραία, ακόμα και τη ζελατίνα απο την ψύκτρα έχω κρατήσει, όχι μονο τη συσκευασία (άν και την άνοιξα με χαρτοκόπτη :P). :D

Ευχαριστώ Delirium και Kagkouros για τις απαντήσεις!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...