kostacurtas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 E3 2008: Space Siege Pissed off aliens? Last remnants of humanity? Cybernetic eyeballs? Hot lady doctors? This game has it all. Meet Seth Walker, combat engineer and one of the few inhabitants of the very last ship to have survived the destruction of the Earth at the hands of some truly ticked off aliens. And as if losing your home planet and nearly all your friends and neighbors wasn't bad enough, some of those world busting aliens managed to sneak aboard the escape ship just before it went into hyperspace. Now, to protect the last few remnants of humanity, not to mention his own life, Seth has to make his way from one end of the ship to the other, smashing any aliens he finds along the way...
kostacurtas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Space Siege demo in four days? According to this nVidia E3 site, a Space Siege “demo” is to be released in four days time. This could mean anything, so donʼt wet the bed just yet. Weʼll check with Sega tomorrow.
privateer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Demo http://www.gamershell.com/news_56396.html
OROKUSAKI Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Παιδια το game ειναι με μια λεξη ΑΘΛΙΟ!! Eχει χαλια χειρισμο και περιορισμενα πυρομαχικα. Το επαιξα για 5 λεπτα και το παρατησα δεν γινοταν να το συνεχισω. Το TOTALY SPIES 3 το οποιο παιζω τωρα ειναι κλασης ανωτερω απο το Space Siege... Μουφα το game...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Πριν 5 χρονια θα λεγαμε τα καλυτερα...το 2008 ειναι τουλαχιστον αστειο ενα παιχνιδι με αθλια γραφικα και κακο χειρισμο.
PCM Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μια χαρά μου φάνηκαν τα γραφικά για το είδος του.Είχε αρκετό interactivity το environment. Το μόνο που πραγματικά με ξενέρωσε είναι ότι για να βάλεις τα διάφορα implants, weapon upgrades etc πρέπει να πηγαίνεις σε ειδικά μέρη να το κάνεις και έτσι χάνεις αρκετό απο το immersion.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 βγήκε το game από ότι πρόσεξα (από τους Reloaded)
FarCry Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 βγήκε το game από ότι πρόσεξα (από τους Reloaded) η μοναδικη σωστη ομαδα. εδω μεχρι και η ubisoft εβαλε crack τους (καταλαθος )
OROKUSAKI Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Λοιπον εχω νεα προχθες ο θειος RELOADED μου εφερε το SPACE SIEGE!! Ηδη βρισκομαι στην τριτη πιστα και μπορω να πω οτι το game δεν ειναι τοσο αθλιο οσο μου φανηκε στην αρχη οταν επαιξα το demo. Αξιζει να του ριξετε να μια ματια!
outlaw star Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 τι να πω γούστα είναι αυτά αλλά εμένα δε μου άρεσε καθόλου...προτιμώ να ξαναλιώσω στο diablo
OROKUSAKI Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 :lol:Το τερματισα σημερα το game!!:-D:-D Ηταν αρκετα καλο αν και δεν με ενθουσιασε ιδαιτερα. Το εχει τερματισει κανεις αλλος εκτος απο εμενα??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 καλά όταν σε βλέπω να λες ότι βρήκες ένα παιχνίδι αρκετά καλό το καλύτερο που ελπίζω είναι να είναι μετριότατο από ότι θυμάμαι έχει πέσει θάψιμο από sites στο net... http://pc.gamespy.com/pc/space-siege/899079p1.html
EddieObscurant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δυστυχώς το δοκίμασα κι εγώ, έχοντας πολλές καλες αναμνήσεις απο τα dungeon siege, παρά τα όσα ακούγονταν. Δυστυχώς όσα ακούγονταν είναι πραγματικότητα. Το παιχνίδι είναι κάτω του μετρίου. Του αφιέρωσα 4 ώρες, παραπάνω δεν άντεξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.