Προς το περιεχόμενο

Space Siege

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E3 2008: Space Siege

Pissed off aliens? Last remnants of humanity? Cybernetic eyeballs? Hot lady doctors? This game has it all.

Meet Seth Walker, combat engineer and one of the few inhabitants of the very last ship to have survived the destruction of the Earth at the hands of some truly ticked off aliens. And as if losing your home planet and nearly all your friends and neighbors wasn't bad enough, some of those world busting aliens managed to sneak aboard the escape ship just before it went into hyperspace. Now, to protect the last few remnants of humanity, not to mention his own life, Seth has to make his way from one end of the ship to the other, smashing any aliens he finds along the way...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια το game ειναι με μια λεξη ΑΘΛΙΟ!! Eχει χαλια χειρισμο και περιορισμενα πυρομαχικα. Το επαιξα για 5 λεπτα και το παρατησα δεν γινοταν να το συνεχισω. Το TOTALY SPIES 3 το οποιο παιζω τωρα ειναι κλασης ανωτερω απο το Space Siege... Μουφα το game...:confused::shock:

Δημοσ.

Μια χαρά μου φάνηκαν τα γραφικά για το είδος του.Είχε αρκετό interactivity το environment. Το μόνο που πραγματικά με ξενέρωσε είναι ότι για να βάλεις τα διάφορα implants, weapon upgrades etc πρέπει να πηγαίνεις σε ειδικά μέρη να το κάνεις και έτσι χάνεις αρκετό απο το immersion.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
βγήκε το game από ότι πρόσεξα (από τους Reloaded)

η μοναδικη σωστη ομαδα. εδω μεχρι και η ubisoft εβαλε crack τους (καταλαθος :lol:)

Δημοσ.

Λοιπον εχω νεα προχθες ο θειος RELOADED μου εφερε το SPACE SIEGE!! Ηδη βρισκομαι στην τριτη πιστα και μπορω να πω οτι το game δεν ειναι τοσο αθλιο οσο μου φανηκε στην αρχη οταν επαιξα το demo. Αξιζει να του ριξετε να μια ματια!:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
:lol::lol:Το τερματισα σημερα το game!!:-):-D:-D:-D Ηταν αρκετα καλο αν και δεν με ενθουσιασε ιδαιτερα. Το εχει τερματισει κανεις αλλος εκτος απο εμενα?? :-)
  • Super Moderators
Δημοσ.

καλά όταν σε βλέπω να λες ότι βρήκες ένα παιχνίδι αρκετά καλό το καλύτερο που ελπίζω είναι να είναι μετριότατο :P

από ότι θυμάμαι έχει πέσει θάψιμο από sites στο net...

http://pc.gamespy.com/pc/space-siege/899079p1.html

Δημοσ.

Δυστυχώς το δοκίμασα κι εγώ, έχοντας πολλές καλες αναμνήσεις απο τα dungeon siege, παρά τα όσα ακούγονταν. Δυστυχώς όσα ακούγονταν είναι πραγματικότητα. Το παιχνίδι είναι κάτω του μετρίου. Του αφιέρωσα 4 ώρες, παραπάνω δεν άντεξα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...