Angeldust Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 επειδή είμαι τελείως noobas όσον αφορά online παιχνίδια και δη steam, το ότι με πετάει ανά 10 λεπτά έξω με αιτία "no steam logon" είναι γενικό φαινόμενο ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι; Να το αγοράσεις αυθεντικό μήπως...?
kostool13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πολύ δημιουργική αν και ελαφρώς ειρωνική απάντηση, πίστευες πως θα ρώταγα αν δεν έπαιζα με αυθεντικό activated game? Τουλάχιστο με έπεισες πως δεν είμαι τόσο n**b όσο νόμιζα, υπάρχουν και χειρότερα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ποτε θα καταλάβετε ότι το n00b στο UK και US δεν είναι σαν να λες μ@λ@κας στην Ελλάδα...αντίθετος, για αυτό και τα n00bcake, n00blet, gimp, fish, bawbag κτλ (οποτε μην τρελαίνεστε όταν σαν λέει κάποιος έτσι)...anyways......από κει και πέρα πάνε στο steam folder σου και κανε delete το clientregistry.blob , restart steam και είσαι έτοιμος.
the_valliant Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Confirmed οτί δουλεύει το online fix. Το πρόβλημα είναι όμως ότι πολλοί θα το αγοράσουμε το left4dead και δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε τα account μας στο steam (+ ότι η πρώτη έκδοση που "κυκλοφόρησε" είχε μόνο RUS ήχο) Για να ανακεφαλαιώσω: 1. Υπάρχει έκδοση 'Ο θείος' η οποία παίζει και online, έστω και με κρασαρίσματα (τα οποία μπορεί να μην οφείλονται στην προέλευση της...) 2. Η γνήσια έκδοση παίζει κανονικά, χωρίς καθόλου (ή σχεδόν καθόλου) κρασαρίσματα 3. Για να παίξεις LAN αρκεί η έκδοση του 'θείου' Ερώτηση: Μπορείς να παίξεις LAN μέσω hamachi με έκδοση του 'θείου'; ΥΓ. Για να μη βγει κανείς και με πει... Κοκκινογέννη, σας διαβεβαιώ ότι το παιχνίδι θα το αγοράσω στα σίγουρα αφού ΠΑΝΤΑ αγοράζω όσα παιχνίδια αξίζουν τα λεφτά τους -και ο συγκεκριμένος τίτλος, αν και δεν τον έχω δει ακόμα- ήμουν σίγουρος ότι θα είναι 'χρυσάφι' από τότε που ανακοινώθηκε ακόμα! Ωστόσο, έχοντας ήδη 'κατασπαταλήσει' τον ψυχαγωγικό προϋπογισμό (!!!) με τα Sacred 2 & Red Alert 3 (δεν τα κλαίω), προσπαθώ να καθυστερήσω την αγορά του. Έρχεται κι η γιορτή μου... -----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 10 : 00 : 48----- Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα πως σκέφτεται ο AI Director στο Expert: Τεράστιε, δεν ξέρω που βρήκες το στριπάκι αυτό, αλλά είναι Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο !!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Valliant, το συγκεκριμένο strip είναι από το Ctrl-Alt-Del webcomic. Αν κι έχει ιστορία με δικούς του χαρακτήρες, βάζει και κωμικά strips από παιχνίδια.
xvagos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Σκέφτηκα να το αγοράσω μέσω steam (για ποιο γρήγορα) αλλά βάζει 9,5$ TAX δηλαδή σύνολο γύρω στα 60$. Δηλαδή πάνω κάτω 48€. Με λίγα λόγια ποιο ακριβά και από Ελλάδα. Ήμαρτον ρε Ατμέ. Με αυτές τις τιμές θα το κλείσεις το μαγαζί. Λοιπόν έχουμε και λέμε από Play.com φτηνό αλλά εάν είμαι τυχερός θα μου έρθει Χριστούγεννα. Από Steam, nope! Οπότε από Ελλάdα με αντικαταβολή και μεταφορικά 10€; Τι άλλο μου μένει λοιπόν;
GnG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Σκέφτηκα να το αγοράσω μέσω steam (για ποιο γρήγορα) αλλά βάζει 9,5$ TAX δηλαδή σύνολο γύρω στα 60$. Δηλαδή πάνω κάτω 48€. Με λίγα λόγια ποιο ακριβά και από Ελλάδα. Ήμαρτον ρε Ατμέ. Με αυτές τις τιμές θα το κλείσεις το μαγαζί. Λοιπόν έχουμε και λέμε από Play.com φτηνό αλλά εάν είμαι τυχερός θα μου έρθει Χριστούγεννα. Από Steam, nope! Οπότε από Ελλάdα με αντικαταβολή και μεταφορικά 10€; Τι άλλο μου μένει λοιπόν; Γιατί να σου έρθει Χριστούγεννα απο play?Όσες φορές έχω παραγγείλει δεν κάνει πάνω απο εβδομάδα.
FocusX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Γιατί να σου έρθει Χριστούγεννα απο play?Όσες φορές έχω παραγγείλει δεν κάνει πάνω απο εβδομάδα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που παράγγειλες απο κει, γιατί εγώ παραγγελία που έγινε posted από 12 του μήνα την περιμένω ακόμα...
GnG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πότε ήταν η τελευταία φορά που παράγγειλες απο κει, γιατί εγώ παραγγελία που έγινε posted από 12 του μήνα την περιμένω ακόμα... Εχω παραγγείλει αρκετές φορές και όλες έχουν έρθει σε λιγότερο απο εβδομάδα..5-6 μέρες.Τώρα περιμένω το left 4 dead με posted 19/11. {TDi}Dj2k..infc πότε έκανες παραγγελία και σου ήρθε?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Dude εγώ το παρήγγειλα 3 μέρες πριν από το release και μου ήρθε ακριβώς μετά από 3 μέρες στο release αλλα εγώ δεν μετράω, μένω London.
drillgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Στην πρωτη εμπειρια μου απο play το αντικειμενο εγινε posted 4/11 και το πηρα σημερα...Οποτε δε ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι θέμα αξιόπιστης από play.com , είναι θέμα κάκιστης λειτουργίας τον ελληνικόν ταχυδρομείων... Από όπου και να έχω ψωνίσει ebuy, ebuyer, OC.uk, specialtech, amazon, play) πάντα μου έρχονται στην ώρα τους. Ποτε μα ποτε δεν είχε καθυστερήσει...UK.
drillgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Πιστευω ειναι καθαρα θεμα play επειδη ταχυδρομηθηκε απο ουγγαρια (!). Απο ebay εχω παρει παρα πολλα πραματα απο αγγλια και max κανουν 4-5 εργασιμες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ok αλλα αυτό δεν αλλάζει το παραπάνω μου σχόλιο περί ΕΛΤΑ
xvagos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ναι, τα το βράσω το play και με τα δωρεάν μεταφορικά. Με μουλάρια το στέλνουν Ελλάδα; Καλύτερα να πλήρωνα και 5-10€ για να μου ρθει στην ώρα του παρά αυτά τα χάλια. Κρίμα πάντως γιατί έχει πολύ καλές τιμές. Φευ... Τέσπα, γιατί βγήκαμε και λίγο off topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα