Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ψωνίσει κανείς με πιστωτική από το play.com?

Είναι ασφαλής η συναλλαγή μαζί τους, ή να προτιμήσω κάτι πιο σίγουρο?

Φυσικά και είναι ασφαλείς δηλαδή ένταξη εκτος ότι είμαστε το 2008 και το online shopping είναι κάτι καθιερωμένο είναι το play. Και από άσχετο site να ψωνίσεις πάλι δεν παίζει να σε κλέψουν...δεν μπορούν άλλωστε. Τώρα από κει και πέρα υπάρχουν και debit cards dude.

Τώρα όσοι το πείραν από steam το παίζουν 4 μέρες πριν από εμάς. Δικαίωμα του καθενός να ξοδέψει τα λεφτά του όπως αγαπάει. Έλιωσες πάντως χτες Ghost έτσι? ’ντε από παρασκευή θα έχουμε έτοιμο και τον server ;)

The pirate Bay υπάρχει ενα fix που δουλεύει online το game. Aπ'ότι λένε τουλάχιστον...

Δεν πρόκειται να σου κάνει το steam authenticate το game. Ποτε. Buy it or lan.

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To παρείγγηλα κ εγώ από το play. To μουλτιράμα το είχε 50 ευρώ.

Το παιχνίδι φτιάχτηκε για να παίζεται online, τσάμπα ρωτάτε το θείο.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να σου κάνει το steam authenticate το game. Ποτε. Buy it or lan.

τωρα αν σου πω οτι μολης συνδεθικα και παιζει μια χαρα online? :P

αν θελει κανεις βοηθια το λεει...

Δημοσ.

ναι φίλος κάτι κανανε οι μάγκες σε ένα αρχειακι και για την ώρα παίζει. (versus δοκιμασα με steam ανοιχτο..) πάντως όλο κρασαρει και σε multi και σε single αλλά πρέπει να χρειάζεται patch δεν νομίζω να φταίει η ...έκδοση.

το dude το λες συχνά, πως μεταφράζεται? :P

Δημοσ.
ναι φίλος κάτι κανανε οι μάγκες σε ένα αρχειακι και για την ώρα παίζει. (versus δοκιμασα με steam ανοιχτο..) πάντως όλο κρασαρει και σε multi και σε single αλλά πρέπει να χρειάζεται patch δεν νομίζω να φταίει η ...έκδοση.

το dude το λες συχνά, πως μεταφράζεται? :P

Φιλαρακο:P

Δημοσ.

Confirmed οτί δουλεύει το online fix. Το πρόβλημα είναι όμως ότι πολλοί θα το αγοράσουμε το left4dead και δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε τα account μας στο steam (+ ότι η πρώτη έκδοση που "κυκλοφόρησε" είχε μόνο RUS ήχο)

Δημοσ.

εμενα το game κρασαρει συχνα αφου πρωτα κρασαρει ο ηχος.Δηλαδη ακουγονται καθως παιζω μερικα ''sound scratches'' και μετα κανει reset το pc.Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.
εμενα το game κρασαρει συχνα αφου πρωτα κρασαρει ο ηχος.Δηλαδη ακουγονται καθως παιζω μερικα ''sound scratches'' και μετα κανει reset το pc.Ξερετε τι μπορει να φταιει?

δοκιμασε να κατεβασεις ενα κλικ το hardware sound acceleration απο το directx (γραφεις dxdiag απο εναρξη -εκτελεση και πας στην καρτελα sound)

Δημοσ.
δοκιμασε να κατεβασεις ενα κλικ το hardware sound acceleration απο το directx (γραφεις dxdiag απο εναρξη -εκτελεση και πας στην καρτελα sound)

Aυτο ηταν.Thanks

Δημοσ.

Το παιχνίδι το έχει και το Αγγλικό το Amazon και μάλιστα πιο φτηνό απο το Play.

Το Amazon το έχει 24.99λιρες =29.77 Euro(+2.5 ευρώ για delivery) !!!

Τσάμπα το δίνουν... :-)

-Έχω αγοράσει και από to play (και μάλιστα έχω επιστρέψει και ελλατωματικό προιόν) και απο το Amazon. Παραγκείλτε άφοβα! Τους δικούς μας να φοβάστε, αυτοί είναι οι απατεώνες οι μεγάλοι....

Δημοσ.

Βασικά dude το play το είχε 22.99£ σαν pre-order. Τώρα δεν κοίταξα...εμενα μου ήρθε σήμερα και μόλις το έκανα install...σφραγισμένο κουτί όλα μια χαρά...ανέβασα και server με excellent ping...

The Skulls L4D Server IP: 85.234.148.9:27205 , enjoy ;)

Δημοσ.

επειδή είμαι τελείως noobas όσον αφορά online παιχνίδια και δη steam, το ότι με πετάει ανά 10 λεπτά έξω με αιτία "no steam logon" είναι γενικό φαινόμενο ή πρέπει εγώ να κάνω κάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...