FarCry Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 GameSpy 11/17/2008 4.5 out of 5 90.0% Edge Magazine UK 12/25/2008 9 out of 10 90.0% http://www.gamerankings.com/htmlpages2/937406.asp?q=Left%204%20Dead
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Από την άλλη αν κάποιος δεν έχει το orange box υπάρχει και αυτό με 100$. Χμμμ...
Mourgolikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ορίστε ένα καλό video στο youtube που περιγράφει πολύ καλά τις όλες φάσεις στο Left 4 Dead, για αυτούς που δεν πρόλαβαν το demo. Το παιχνίδι είναι φοβερό ειδικά αν μπείτε 4 φίλοι και δοκιμάσετε expert. εγώ θα το πάρω από play.com (βαριέμαι να πάω να φορτώσω money στην κάρτα μου )
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εγώ θα το πάρω από play.com (βαριέμαι να πάω να φορτώσω money στην κάρτα μου ) Πάει το Sacred εεεε? Έχει ψωνίσει κανείς με πιστωτική από το play.com? Είναι ασφαλής η συναλλαγή μαζί τους, ή να προτιμήσω κάτι πιο σίγουρο?
Mourgolikos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πάει το Sacred εεεε? Έχει ψωνίσει κανείς με πιστωτική από το play.com? Είναι ασφαλής η συναλλαγή μαζί τους, ή να προτιμήσω κάτι πιο σίγουρο? Στα διαλείμματα στο sacred 2 τι θα κάνω; Δεν έχω πάρει ακόμα από play.com, πάντως φίλοι που έχουν πάρει δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Από ελληνικά καταστήματα μόνο τον Παπασωτηρίου είδα να το φέρνει (στις 28/11), χωρίς τιμή.. Εγώ, από την άλλη, έχω την προπληρωμένη της eurobank.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει αρκετά παιχνίδια από το Play.com. Μόνο το C&C3: Tiberium Wars είχε αργήσει να έρθει αρκετά. Επίσης reviews άπό US IGN PC: http://pc.ign.com/articles/930/930763p1.html 9.0 UK IGN PC: http://pc.ign.com/articles/930/930754p1.html 9.2 για να πάρετε μια ιδέα. Μπορείτε και να με ρωτήσετε btw, τερμάτισα τις 2 από τις 4 campaigns (στο normal, φλούφλης αν και δεν πήρα το achievement της No Mercy γιατί μπήκα 20 δευτερόλεπτα αφού άρχισε -παλιοσύνδεση-, πρέπει να το φτιάξουν αυτό) και έπαιξα και αρκετά Versus. Στο Versus παίζουν μόνο η No Mercy και η Blood Harvest, οι άλλες 2 μάλλον είναι unbalanced (αν και η Death Toll θα μπορούσε να έχει versus... Ίσως σε mod/update). Οι ομάδες παίζουν εναλλάξ survivors/infected. Μετράει το score των survivors με το πόσο μακριά πήγαν, πόση ενέργεια είχαν, x όσοι είναι ζωντανοί αν έφτασαν στο τέλος (δλδ, αν είναι και οι 4 ζωντανοί, score x 4 ) και x το difficulty multiplier. Μόλις παίξουν και οι 2 ομάδες την ίδια πίστα, περνάνε στην επόμενη, μέχρι να τελειώσει το campaign. Btw, οι Infected είναι random τι "class" Θα πέσει στον καθένα. Παίζουν πάντα Hunter, Smoker, Boomer. Συνήθως παίζουν 2 Hunters, καμιά φορά 3. Πάνω από ένα Boomer δεν μας έχει δώσει, ούτε Smoker νομίζω. Witch κλασσικά δεν παίζει, είναι ΑΙ όπως πάντα. Spawn κάνετε αφού οι survivors φύγουν από την αρχική περιοχή τους. Επίσης για να κάνετε spawn πρέπει να έχετε μια σχετική απόσταση από τους survivors και σε μέρος που δεν έχετε οπτική επαφή μαζί τους. Σε κάποια φάση, γίνεται να γράψει σε κάποιον ότι θα παίξει τανκ. Σε αντίθεση με το campaign, μόλις γίνει spawn το τανκ, τότε ξεκινάει κατευθείαν η μουσική του κι ας μην τον έχουν δει οι survivors. Αν ο παίκτης με το τανκ δεν επιτεθεί για ένα χρονικό διάστημα (υπάρχει μπάρα), τότε χάνει τον έλεγχο του τανκ και την σειρά του. Αυτό για να μην καμπερώσετε σε καμιά πόρτα δίπλα + ότι γίνεται spawn αρκετά μακριά από τους survivors, οπότε ΝΤΟΥΥΥΥ! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2008 από GhostRiderLSOV
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Έχω πάρει αρκετά παιχνίδια από το Play.com.Μόνο το C&C3: Tiberium Wars είχε αργήσει να έρθει αρκετά. Επίσης reviews άπό US IGN PC: http://pc.ign.com/articles/930/930763p1.html 9.0 UK IGN PC: http://pc.ign.com/articles/930/930754p1.html 9.2 για να πάρετε μια ιδέα. Μπορείτε και να με ρωτήσετε btw, τερμάτισα τις 2 από τις 4 campaigns (στο normal, φλούφλης αν και δεν πήρα το achievement της No Mercy γιατί μπήκα 20 δευτερόλεπτα αφού άρχισε -παλιοσύνδεση-, πρέπει να το φτιάξουν αυτό) και έπαιξα και αρκετά Versus. Στο Versus παίζουν μόνο η No Mercy και η Blood Harvest, οι άλλες 2 μάλλον είναι unbalanced (αν και η Death Toll θα μπορούσε να έχει versus... Ίσως σε mod/update). Οι ομάδες παίζουν εναλλάξ survivors/infected. Μετράει το score των survivors με το πόσο μακριά πήγαν, πόση ενέργεια είχαν, x όσοι είναι ζωντανοί αν έφτασαν στο τέλος (δλδ, αν είναι και οι 4 ζωντανοί, score x 4 ) και x το difficulty multiplier. Μόλις παίξουν και οι 2 ομάδες την ίδια πίστα, περνάνε στην επόμενη, μέχρι να τελειώσει το campaign. Btw, οι Infected είναι random τι "class" Θα πέσει στον καθένα. Παίζουν πάντα Hunter, Smoker, Boomer. Συνήθως παίζουν 2 Hunters, καμιά φορά 3. Πάνω από ένα Boomer δεν μας έχει δώσει, ούτε Smoker νομίζω. Witch κλασσικά δεν παίζει, είναι ΑΙ όπως πάντα. Spawn κάνετε αφού οι survivors φύγουν από την αρχική περιοχή τους. Επίσης για να κάνετε spawn πρέπει να έχετε μια σχετική απόσταση από τους survivors και σε μέρος που δεν έχετε οπτική επαφή μαζί τους. Σε κάποια φάση, γίνεται να γράψει σε κάποιον ότι θα παίξει τανκ. Σε αντίθεση με το campaign, μόλις γίνει spawn το τανκ, τότε ξεκινάει κατευθείαν η μουσική του κι ας μην τον έχουν δει οι survivors. Αν ο παίκτης με το τανκ δεν επιτεθεί για ένα χρονικό διάστημα (υπάρχει μπάρα), τότε χάνει τον έλεγχο του τανκ και την σειρά του. Αυτό για να μην καμπερώσετε σε καμιά πόρτα δίπλα + ότι γίνεται spawn αρκετά μακριά από τους survivors, οπότε ΝΤΟΥΥΥΥ! Να υποθέσω ότι το αγόρασες ή μιλάς για το demo?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το είχα προπαραγγήλει. (μην βαράτε) Οπότε το είχα κάνει και pre-load κι έπαιξα χθες.
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Το είχα προπαραγγήλει. (μην βαράτε) Οπότε το είχα κάνει και pre-load κι έπαιξα χθες. Πώς γίνεται να το κάνεις pre-load? Το παιχνίδι δηλαδή το έχεις στα χέρια σου ήδη? Αν ναι, σε πόσες μέρες ήρθε? Τέλος ισχύει ότι έχεις ανώτατο όριο στο κόστος της παραγγελίας?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Πώς γίνεται να το κάνεις pre-load? Steam obviously...
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Steam obviously... Και δεν λυπήθηκες τα 50$ χωρίς κουτί? Προτιμώ να περιμένω λίγο παραπάνω και να έχω όλο το πακέτο. Αύριο φεύγει η παραγγελία με προπληρωμένη, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Και δεν λυπήθηκες τα 50$ χωρίς κουτί? Όλες οι ερωτήσεις οι οποίες είχαν αυτονόητες απαντήσεις ήταν για να κάνεις αυτό το punchline...;
Erwdios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Όλες οι ερωτήσεις οι οποίες είχαν αυτονόητες απαντήσεις ήταν για να κάνεις αυτό το punchline...; Εμμ, βασικά, με μπέρδεψες, μιλώντας για το play.com και έχοντας το παιχνίδι στα χέρια σου. Πίστεψα ότι το είχες προπαραγγείλει από play και μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα με την οποία το είχες. Don't take it as a punchline man, I was just joking.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Οκ, sorry. Από το play.com έχω πάρει άλλα παιχνίδια. Συνήθως η standard περίοδος είναι κοντά στην βδομάδα για να έρθουν.
Homesick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά το Demo δουλεύει κανονικότατα αρκεί να το τρέξετε απο το exe στο C:\Program Files\Steam\steamapps\το profile σας. Το έφερε ο θείος σε κανέναν απο εσάς; Στο The pirate Bay υπάρχει ενα fix που δουλεύει online το game. Aπ'ότι λένε τουλάχιστον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα