Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το multirama το έχει 50 και το steam άλλα τόσα (μάλλον για play πάει η δουλειά).

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 12 : 05 : 27-----

lol ghost σου έσωσα τον κώλο απείρως

edit2 γιατί δεν έκανε add στα favorite τον server σας το steam? (βέβαια δεν κοίταξα στο openserverbrowser)

Επεξ/σία από ilos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Γενικά η λογική του παιχνιδιού είναι "Αν θέλετε να επιβιώσετε, βοηθάτε ο ένας τον άλλο". Καλά εδώ έχουμε κάψει τα 2 levels που έχει το demo, στο κανονικό να δείτε σφαγή...Ο silent assasin ποιος είναι?

Εγώ βεβαίως βεβαίως είμαι ο gman.

Δημοσ.

Εγώ μαντέψτε ποιός είμαι :P

Σήμερα δεν μπόρεσα να μπω αν και ήθελα, εθιστικό παιχνίδι!

Έχει πάρει κανείς sniper; Έχει πολύ πλάκα όταν εκεί που απλώς κάνεις σκοποβολή στα κεφάλια βλέπεις την διπτρα να γεμίζει... και να γεμίζει :P και μετά εύχεσαι να είχες minigun/bazooka/tank/airstrike για το horde :P

Από όσο έψαξα η φθηνότερη λύση είναι αυτή του play.com (αν και σε λύρες βγαίνει ακόμα πιο φθηνά).

Ελπίζω το παιχνίδι να μην το παρατήσουν και να βγάζουν τακτικά νέα maps/quests/mods , καθώς είναι απλά φοβερό!

• Moderators
Δημοσ.

Dunno για περίεργες εκδόσεις.

Έπαιξα μερικά παιχνιδάκια σήμερα πάντως.

Έχει πλάκα το versus. :D

Όχι όμως όταν κάνεις pounce με τον hunter και φεύγεις τρίποντο από τον ουρανοξύστη. :P

Δημοσ.

Πάρτε το game από play.com που είναι πολύ φτηνό σε σχέση με το steam που είναι κλεψιά,50$+ χωρίς κουτί? Πλακα μας κάνουν? 23£ free delivery από play και τέλος. ’σε που ο installer από steam είναι bugged για μερικούς. Downloaded copies wont work online. Period.

Δημοσ.

Καλά, είμαστε σοβαροί? Δηλαδή αν ήθελε κάποιος να δοκιμάσει για πρώτη φορά σήμερα το demo πριν αγοράσει το κανονικό δεν μπορεί?

Τι τρόμπες είναι αυτοί...

Δημοσ.

Το ότι είναι για τον p£0 το steam και οι τυπάδες είναι γνωστό. Από εκεί και πέρα λoγικό είναι να το κλειδώσουν αφού μπορείς με το demo να παίζεις online. Θα μπορούσαν να βγάλουν ένα single player μονο.Αλλα καταλήγουμε ξανά στο παραπάνω σχόλιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...